עונה והולכת לחווה... ../images/Emo3.gif
מתי הייתה הפעם הראשונה שרכבת? באותו רגע החלטת שזה מה שאת רוצה? בעקרון מאז שהייתי ילדה ממש קטנה אהבתי לרכב על פונים כאלו שיש בפארק הירקון ותמיד בכיתי להורים שיקחו אותי לשם.. ובגיל 7 רציתי שירשמו אותי לחוג רכיבה וביום של השעור נסיון אמא שכנעה אותי שאני אחכה עוד שנה.. אז נרשמתי שנה ומשהו אחרי.. אחרי שגם היינו בחופשה בארה"ב שרכבנו שם כל יום על סוסים..
מי היה המאמנ/ת הראשונ/ה? חח המדריכה הראשונה שלי הייתה טלי ג'יברי ואז היא הייתה בת 18..אני מכירה אותה כבר 9 שנים בערך..
מי היה הסוס הראשון? הסוס הראשון שקניתי?? אפולו..
מתי החלטת לקנות סוס? מי החליט? [המאמן, ההורים, את...] אפולו החתיך חחח תמיד רציתי שיהייה לי סוס והתחלתי ממש לבכות להורים שהייתי בכיתה ו'-ז' בערך ואז אמא הסכימה שאני יעשה חצי פנסיון ועשיתי חצי פנסיון על ג'וניור (שאנה רוכבת עליו) למשהו כמו חודש והוא נפצע ואז אחרי שנה ומשהו קניתי את אפולו...
מתי הייתה התחרות הראשונה? [פרטי קצת...] התחרות הפנימית הראשונה הייתה ממש מזמן משהו כמו 7 שנים שהייתי בת 11 אני מניחה וזה היה איקסים...אני חושבת שאפילו נפלתי.. אבל אני לא סגורה על זה.. חח ומה שכן אני זוכרת שהתאכזבתי ובכיתי אחרי זה.. חח
מתי הייתה הפעם הראשונה שחשבת למכור את אפולו? למה? נראה לי שזה היה אחרי שהיה רצף מטורף שהייתי נפסלת או נופלת ממנו והחלטתי שנמאס לי.. אבל לדעתי זה היה אחרי שנה אולי קצת יותר שהיה לי אותו.. אבל זה תמיד היה עליות וירידות כי ברגע שהרגשתי שהולך טוב וזה אז החלטתי שאני לא רוצה למכור ושהלך רע רציתי...
איך הגיע ההחלטה לקנות סוס מחו"ל? איזה בעיות נתקלת בדרך? אני שיניתי תדעה שלי בקשר לזה.. שהייתי עם ליאון אז גם הייתי מושפעת ממנו והייתי בקטע של להביא סוס מחו"ל זה מגעיל ושצריכים ללמוד לרכב על סוסים שקשה איתם וכל זה.. ההחלטה באה לפני שנתיים אני חושבת..מתי שהתחלתי להציע את אפולו למכירה.. כי קודם כל שכנעתי את ההורים..ודבר שני הבנתי שהדרך הכי טובה להתקדם וללמוד זה מססוס שיש לו נסיון, יקפוץ טוב, יתן לי בטחון, יהנה לרכב עליו וגם שאני יוכל להתחרות איתו ב-1.20-1.30 זה יהייה מאוד קשה למצוא כזה סוס בארץ...
מתי הייתה הפעם הראשונה שהרגשת סיפוק ברכיבה? [כל אחד זה בא לו מתישהו אחר, רכיבה טובה, תחרות טובה, הישג גבוה...] אני חושבת שזה היה בתחרות לפני שנה בניר דוד שזו הפעם הראשונה שלקחתי עם רונלד ראשון.. הרגשתי הכי טוב בעולם שהקריאו את השם שלי במקום הראשון וזה לדעתי נתן לי עוד יותר מוטיבציה בתחרויות ולדעת שאני מסוגלת...
מתי הייתה האכזבה הראשונה? היו לי הרבה אכזבות ומשברים ברכיבה... אבל לא זוכרת מה היה הראשון..
כשאת מסתכלת אחורה, יש משו שאת מתחרטת עליו שעשית ברכיבה? תסתכלי על זה ככה, אם היית חוזרת אחורה היית עושה משו שונה? [הדרך שלך, הגיל, המאמנים, כל דבר שעולה על דעתך] הייתי עושה כמה דברים שונה... דבר ראשון הייתי מנסה שיקנו לי סוס יותר מוקדם מגיל 15..למרות שבספק שזה היה קורה.. לדעתי בגיל 12 נגיד לקנות סוס לילד שכבר קופץ ופחות או יותר יודעים שזה הכיוון שהוא ילך אליו ורואים שהוא רציני ברכיבה אז זה גיל מעולה ככה יש לך מלא שנים ללמוד ולרכב ולהתחרות ולהגיע לרמה גבוהה שתהייה יותר גדול.. עוד דבר שהייתי משנה.. הייתי עוברת לוסילי עוד בהתחלה שקניתי את אפולו או אפילו לפני שהייתי קונה את הסוס הראשון שלי.. אם הייתי מתאמנת איתו נגיד כבר 4-5 שנים ולא שנתיים אז אני בטוחה שהיה לי הרבה יותר ידע מעכשיו והרכיבה שלי הייתה משתפרת במלא... וזהו קצת חפרתי פה ושם סורי
ותודה על השאלות גלצ'וק