רוכב החודש

../images/Emo221.gif../images/Emo47.gifרוכב החודש../images/Emo47.gif../images/Emo221.gif

מטרת הפינה היא לאפשר לחברי הפורום לשאול כל שאלה העולה על דעתם את הרוכב הנבחר, על הרוכב להשיב לשאלות(כל עוד הן לא נראות לו אישיות מדיי). בכל חודש ייבחר רוכב אחר ע"י רוכב החודש הנוכחי, שיאלץ לשאת את החקירה הצולבת של חברי הפורום
השתדלו לשאול שאלות הקשורות לסוסים ולרכיבה, סה"כ אנחנו פורום "רוכבים צעירים". שאלות לא ראויות (מעליבות,פוגעות וכו´)יימחקו! רוכבת החודש היא:
דרור
(הידועה בכינוי ©Apollo The King© )
דרור, העבירי לי במהלך השבוע במסר או בכל דרך אחרת את שם האדם שבחרת
בהצלחה

בא לי חחח ~פעמים ראשונות~

מתי הייתה הפעם הראשונה שרכבת? באותו רגע החלטת שזה מה שאת רוצה? מי היה המאמנ/ת הראשונ/ה? מי היה הסוס הראשון? מתי החלטת לקנות סוס? מי החליט? [המאמן, ההורים, את...] אפולו החתיך
מתי הייתה התחרות הראשונה? [פרטי קצת...] מתי הייתה הפעם הראשונה שחשבת למכור את אפולו? למה? איך הגיע ההחלטה לקנות סוס מחו"ל? איזה בעיות נתקלת בדרך? מתי הייתה הפעם הראשונה שהרגשת סיפוק ברכיבה? [כל אחד זה בא לו מתישהו אחר, רכיבה טובה, תחרות טובה, הישג גבוה...] מתי הייתה האכזבה הראשונה? כשאת מסתכלת אחורה, יש משו שאת מתחרטת עליו שעשית ברכיבה? תסתכלי על זה ככה, אם היית חוזרת אחורה היית עושה משו שונה? [הדרך שלך, הגיל, המאמנים, כל דבר שעולה על דעתך]

עונה והולכת לחווה... ../images/Emo3.gif

מתי הייתה הפעם הראשונה שרכבת? באותו רגע החלטת שזה מה שאת רוצה? בעקרון מאז שהייתי ילדה ממש קטנה אהבתי לרכב על פונים כאלו שיש בפארק הירקון ותמיד בכיתי להורים שיקחו אותי לשם.. ובגיל 7 רציתי שירשמו אותי לחוג רכיבה וביום של השעור נסיון אמא שכנעה אותי שאני אחכה עוד שנה.. אז נרשמתי שנה ומשהו אחרי.. אחרי שגם היינו בחופשה בארה"ב שרכבנו שם כל יום על סוסים..
מי היה המאמנ/ת הראשונ/ה? חח המדריכה הראשונה שלי הייתה טלי ג'יברי ואז היא הייתה בת 18..אני מכירה אותה כבר 9 שנים בערך.. מי היה הסוס הראשון? הסוס הראשון שקניתי?? אפולו.. מתי החלטת לקנות סוס? מי החליט? [המאמן, ההורים, את...] אפולו החתיך חחח תמיד רציתי שיהייה לי סוס והתחלתי ממש לבכות להורים שהייתי בכיתה ו'-ז' בערך ואז אמא הסכימה שאני יעשה חצי פנסיון ועשיתי חצי פנסיון על ג'וניור (שאנה רוכבת עליו) למשהו כמו חודש והוא נפצע ואז אחרי שנה ומשהו קניתי את אפולו... מתי הייתה התחרות הראשונה? [פרטי קצת...] התחרות הפנימית הראשונה הייתה ממש מזמן משהו כמו 7 שנים שהייתי בת 11 אני מניחה וזה היה איקסים...אני חושבת שאפילו נפלתי.. אבל אני לא סגורה על זה.. חח ומה שכן אני זוכרת שהתאכזבתי ובכיתי אחרי זה.. חח מתי הייתה הפעם הראשונה שחשבת למכור את אפולו? למה? נראה לי שזה היה אחרי שהיה רצף מטורף שהייתי נפסלת או נופלת ממנו והחלטתי שנמאס לי.. אבל לדעתי זה היה אחרי שנה אולי קצת יותר שהיה לי אותו.. אבל זה תמיד היה עליות וירידות כי ברגע שהרגשתי שהולך טוב וזה אז החלטתי שאני לא רוצה למכור ושהלך רע רציתי... איך הגיע ההחלטה לקנות סוס מחו"ל? איזה בעיות נתקלת בדרך? אני שיניתי תדעה שלי בקשר לזה.. שהייתי עם ליאון אז גם הייתי מושפעת ממנו והייתי בקטע של להביא סוס מחו"ל זה מגעיל ושצריכים ללמוד לרכב על סוסים שקשה איתם וכל זה.. ההחלטה באה לפני שנתיים אני חושבת..מתי שהתחלתי להציע את אפולו למכירה.. כי קודם כל שכנעתי את ההורים..ודבר שני הבנתי שהדרך הכי טובה להתקדם וללמוד זה מססוס שיש לו נסיון, יקפוץ טוב, יתן לי בטחון, יהנה לרכב עליו וגם שאני יוכל להתחרות איתו ב-1.20-1.30 זה יהייה מאוד קשה למצוא כזה סוס בארץ... מתי הייתה הפעם הראשונה שהרגשת סיפוק ברכיבה? [כל אחד זה בא לו מתישהו אחר, רכיבה טובה, תחרות טובה, הישג גבוה...] אני חושבת שזה היה בתחרות לפני שנה בניר דוד שזו הפעם הראשונה שלקחתי עם רונלד ראשון.. הרגשתי הכי טוב בעולם שהקריאו את השם שלי במקום הראשון וזה לדעתי נתן לי עוד יותר מוטיבציה בתחרויות ולדעת שאני מסוגלת... מתי הייתה האכזבה הראשונה? היו לי הרבה אכזבות ומשברים ברכיבה... אבל לא זוכרת מה היה הראשון.. כשאת מסתכלת אחורה, יש משו שאת מתחרטת עליו שעשית ברכיבה? תסתכלי על זה ככה, אם היית חוזרת אחורה היית עושה משו שונה? [הדרך שלך, הגיל, המאמנים, כל דבר שעולה על דעתך] הייתי עושה כמה דברים שונה... דבר ראשון הייתי מנסה שיקנו לי סוס יותר מוקדם מגיל 15..למרות שבספק שזה היה קורה.. לדעתי בגיל 12 נגיד לקנות סוס לילד שכבר קופץ ופחות או יותר יודעים שזה הכיוון שהוא ילך אליו ורואים שהוא רציני ברכיבה אז זה גיל מעולה ככה יש לך מלא שנים ללמוד ולרכב ולהתחרות ולהגיע לרמה גבוהה שתהייה יותר גדול.. עוד דבר שהייתי משנה.. הייתי עוברת לוסילי עוד בהתחלה שקניתי את אפולו או אפילו לפני שהייתי קונה את הסוס הראשון שלי.. אם הייתי מתאמנת איתו נגיד כבר 4-5 שנים ולא שנתיים אז אני בטוחה שהיה לי הרבה יותר ידע מעכשיו והרכיבה שלי הייתה משתפרת במלא... וזהו קצת חפרתי פה ושם סורי
ותודה על השאלות גלצ'וק

serdonix p

New member
הו דרור! ../images/Emo24.gif

אז ככה, מ1 עד 10 כמה את מתגעגעת לוסקה? חחחח ועכשיו ברצינות- איך את מסתדרת עם המאמן הנוכחי שלך? את חושבת שאת גורמת לסוס שלך לתת מעצמו 100% ? האם את מאמינה בטיפולים פיזיותרפיסטיים? (לסוס כמובן
) נכון שאת נורא אוהבת אותי ומתגעגעת? חחח

חחח דנוצ'קה ידעתי שלא תאכזבי ../images/Emo3.gif

כמה אני מתגעגעת לוסקה?!?! אוווו 100 מתוך 10!! חחח הוא חסר לכולנו הייתי אומרת... בהתחלה האימונים לא היו מי יודע מה עם טלי.. אבל טפו טפו טפו הסוס הולך פצצה בדרסז' ובקפיצות יש לי גם שעורים טובים איתו ואני ממש מרוצה ממנו וכמובן מטלי.. היא בסה"כ כמו וסילי רק עם פחות נסיון ובכל זאת היא מאמנת באותה דרך כמוהו ואני נהנת בשעורים איתה.. את חושבת שאת גורמת לסוס שלך לתת מעצמו 100% ?.. אממ זו שאלה קשה.. אני יודעת שהוא מסוגל ליותר וסה"כ אני חושבת שהוא נותן מעצמו את ה-90 אחוז נגיד... ואולי יותר.. אני מרגישה שהוא נהנה לקפוץ ואומנם הוא עצבני בתחילת הרכיבה אבל מתי שהוא נכנס לזה אני מרגישה שהוא נהנה לעבוד ונותן מעצמו הרבה... והכי אני מרגישה שהוא נותן מעצמו זה מתי שאני מגיעה קרוב למכשול או עושה טעויות והוא מציל אותי ולוקח אותי ממצבים כאלו שבזה אני עוד יותר מעריכה אותו..
ודבר נוסף אני חושבת שברגע שאני אתחבר אליו יותר ואכיר אותו יותר טוב מעכשיו אז אנחנו נהייה צמד יותר טוב... וזה נכון לגביי כל רוכב עם הסוס שלו... אני מאמינה בטיפולים פיזיוטרפיסטיים אני חושבת שבמידה מסויימת זה כן עוזר הבעייה שאני לא יודעת על זה כלום וגם אין יותר מדיי מידע לגביי הטיפולים האלו ואולי בגלל זה אני לא ממש עושה את זה לסוס שלי.. אבל לא היה מזיק לעשות לו איזה מסז' פעם ב.. ולגביי השאלה האחרונה אני מאווווווווד מתגעגעת אלייך ועוד יותר אוהבת אותך!!!! ונראה אותך בקרוב מאוד.. יום שבת =)

טוב, גמאני../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

- איזה חוות בארץ את אוהבת במיוחד? - מה הדבר שאת הכי אוהבת ברונלד? (אבל תפרטי בבקשה קצת יותר מאשר "הוא מושלם!") - איך את מגדירה את הקשר בינכם? - איך ידעת שדווקא רונלד יהיה הסוס הכי טוב בשבילך? - מה הדבר שהכי אהבת באפולו? (אגב, יצא לך לבקר אותו פעם? רכבת עליו שוב מאז שהוא נמכר? את לא מתגעגעת אליו לפעמים?) - כמה זמן יש לך לרכב ולטפל בסוס שלך עכשיו, שאת בצבא? מצליחה לשלב? - (אגב, איך התפקיד שלך בצבא? נהנית ממנו? כי נראה לי שדירגתי אותו בין הראשונים במנילה
, מקווה שלא עשיתי את טעות חיי. הם התחשבו בכלל במנילה שלך? וסליחה שסטיתי קצת מהנושא
) - האם חשבת אי פעם להתחרות בדרסז'? זה מעניין אותך בכלל? את רוצה? - מה החלום הגדול שלך בקשר לסוסים ולרכיבה? היית רוצה להיות מאמנת? מתחרה שמייצגת את ישראל? משהו אחר? - האם את רואה את עצמך ממשיכה להתחרות והכל אחרי הצבא, הוא שנראה לך שזה יהפוך להיות רק תחביב? - האם היה לך פעם משבר גדול כלשהו ברכיבה? איך התגברת על זה? - לא קורה לך שאת פוחדת לקפוץ מכשולים גבוהים?
זהו בינתיים, סליחה על ההצפה.
תודה מראש על התשובות!

איזה כייף... עוד שאלות!! ../images/Emo3.gif

- איזה חוות בארץ את אוהבת במיוחד? אני אוהבת להתחרות בקיבוץ יגור וניר דוד... את נצר אני אוהבת כי זאת אחלה חווה.. אממ ובתור חווה גם דני היי נראת לי חווה נחמדה להחזיק שם סוס.. - מה הדבר שאת הכי אוהבת ברונלד? (אבל תפרטי בבקשה קצת יותר מאשר "הוא מושלם!") הדבר שאני הכי אוהבת בו זה שהוא לא סוס אפטי.. הוא תמיד משחק ומראה שמחת חיים ואני כבר קולטת אותו ממש טוב וכל דבר קטן שמפריע לו אני כבר יודעת רוב הפעמים לזהות מה זה.. אם זה קוץ שתקוע לו איפה שהוא.. או מכה שהוא קיבל ודברים כאלו...והוא גם לומד דברים מהר לימדתי אותו לפתוח ולסגור תשער במגרש.. ולתת נשיקה ועוד מלא דברים אחרים.. - איך את מגדירה את הקשר בינכם? יש בינינו באמת קשר מצויין..אני מתה עליו ומרגישה שהוא גם ממש אוהב אותי.. במיוחד את הגזרים שהוא מקבל כל יום...
- איך ידעת שדווקא רונלד יהיה הסוס הכי טוב בשבילך? האמת שלא ידעתי.. בגלל זה נסעתי עם וסילי וגם אורי היה איתנו ובדקנו סוסים ואחר כך ראינו בווידאו את כל הסוסים וחזרנו לסוסים שהם יותר אהבו וחשבו שמתאימים לי...והוא היה באמת מדהים שניסינו אותו.. - מה הדבר שהכי אהבת באפולו? (אגב, יצא לך לבקר אותו פעם? רכבת עליו שוב מאז שהוא נמכר? את לא מתגעגעת אליו לפעמים?) הדבר שהכי אהבתי באפולו היה האופי שלו הוא גם כמו רונלד הוא מראה אהבה ושמחת חיים ומצידי היה לשבת בתא שלו שעות ולשחק איתו... לא יצא לי לבוא במיוחד לחוות צח.. כי אין לי זמן היה לי בגרויות ויש צבא.. ומאז שהוא נמכר לא רכבתי עליו.. האמת שלא הייתי מתנגדת לרכב עליו שוב איזה פעם כי אני כן מתגעגעת אליו בקטע הזה אבל אני יודעת שטוב לו עכשיו וזה מה שחשוב...
ובתחרויות אני מבקרת אותו ומלטפת אותו.. ואני חושבת שהוא עוד זוכר אותי קצת לפחות את השריקה שהייתי שורקת לו תמיד..... - כמה זמן יש לך לרכב ולטפל בסוס שלך עכשיו, שאת בצבא? מצליחה לשלב? חחח האמת שיש לי קייטנה בצבא... אני מסיימת 3 פעמים בשבוע ב-12 בגלל הספורטאי שקיבלתי.. ופעמיים ב-5 בעקרון.. אז אני רוכבת כל יום ושמסתדר לי מצויין.. - (אגב, איך התפקיד שלך בצבא? נהנית ממנו? כי נראה לי שדירגתי אותו בין הראשונים במנילה, מקווה שלא עשיתי את טעות חיי. הם התחשבו בכלל במנילה שלך? וסליחה שסטיתי קצת מהנושא) חחח את המנילה דירגתי לא באמת לפי התפקידים שעניינו אותי אלא לפי התפקידים שנראה לי היו הכי קלים שאפשר להסתדר איתם עם הרכיבה... הם נתנו לי זימונים דווקא לתפקידים שלא מאפשרים בהם יציאות טובות וצריך קורס.. כמו להיות מד"סית ולכן לא הלכתי לשום זימון והתגייסת בכלל צהלי... התפקיד הוא סבבה חח אם אני נהנת.. זה מול מחשב והאמת שכרגע אני עסוקה בלשחק סוליטר מתי שאני נמצאת.. אני לא עושה כרגע יותר מדי אבל אני גם עוד לא ממש מכירה את התפקיד ושולטת בכל מה שצריך לעשות בו.. יהייה בסדר... ואם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול אותי באייסי.. - האם חשבת אי פעם להתחרות בדרסז'? זה מעניין אותך בכלל? את רוצה? חשבתי להתחרות... זה כן מעניין אותי ברמה בסיסית.. לא להתחרות כל תחרות בדרסז'.. אבל פעם ב..זהנחמד.. רק הבעייה זה שהסוס שלי הוא לא כזה פשוט בדרסז' ולעשות איתו מבחן דרסז' זה יהייה באמת לא הכי קל.. אבל נראה אולי מתישהו נצא... - מה החלום הגדול שלך בקשר לסוסים ולרכיבה? היית רוצה להיות מאמנת? מתחרה שמייצגת את ישראל? משהו אחר? אני מתההה להתחרות בחו"ל... אחרי הצבא אני רוצה ליסוע להתאמן בחו"ל ולרכב ולהתחרות ומקווה להצליח.. גם עכשיו בצבא אני מתכננת ליסוע לאיזה חודש ולרכב ולהתחרות אולי.. - האם את רואה את עצמך ממשיכה להתחרות והכל אחרי הצבא, הוא שנראה לך שזה יהפוך להיות רק תחביב? אני חושבת שאני ימשיך להתחרות... אני רוצה ליסוע אבל לחו"ל.. - האם היה לך פעם משבר גדול כלשהו ברכיבה? איך התגברת על זה? היו לי הרבה מאוד משברים.. אם זה תקופה שהולך חרא באימונים או שאת לא מצליחה לעשות כלום עם הסוס שזה מדכא וזה מוריד את הבטחון העצמי...אבל אני תמיד יודעת שתבוא עליה ארי זה ויהייה בסדר... - לא קורה לך שאת פוחדת לקפוץ מכשולים גבוהים? חחח קורה ועוד איך קורה... לפעמים בהליכת מסלול בתחרות אם יש איזה מכשול גבוה אז אני לא ממש מחבבת אותו אבל שאת במסלול את שוכחת כבר מזה ועוברת גם אותו כמו שצריך... וברגע שאת מתאמנת בבית וקופצת מכשולים של 1.20-1.30 אז אין סיבה שתפחדי לקפוץ בתחרות כי סה"כ זה גובה ומכשולים שכבר עברת הרבה פעמים... וגם באימונים אם יש איזה משהו גבוה אז יש תהרגשה הפנימית של האנדרנלין אבל אני יודעת שהסוס שלי עובר את זה בקלות ואז אני לא הכי מפחדת...

PinkHorse

New member
=].

הממ טוב נו.. 1. כמה שנים את כבר רוכבת? 2. כשהתחלת לרכב ראית את עצמך מגיעה לשלב כזה? 3. היית רוצה לעבור את הקורס בכנות שוב כחוויה? 4. מה היית משנה אצלך במהלך הקורס? 5. במה נכשלת במהלך הקורס? 6. האם רונלד התחיל להיות סנוב מאז שהוחתר בתור מלכת היופי של שנת 2006? P=. 7. אם הייתה לך אפשרות לבחור סוס בארץ בנוסף לרונלד, איזה סוס היית קונה? ולמה? 8. פרט לרונלד איזה סוס את הכי אוהבת בחווה שלך? 9. את יודעת שקיבלתי השראה ממך ולמדתי לגלגל תחבושות ולבנדג'?! (תיהיה גאה בי=]). 10. ושאלה אחרונה.. מה את אומרת.. עוד שנתיים אני אגיע ל120?

אני עונה לך רק בגלל שאת תלמידה של

ג'רום
1. כמה שנים את כבר רוכבת? התחלתי בתחילת כיתה ד'.. מה שאומר 9 שנים... 2. כשהתחלת לרכב ראית את עצמך מגיעה לשלב כזה? חח ממש לא.. בכלל לא ידעתי שיש כזה דבר תחרויות.. ותחרויות ארציות גיליתי את זה יחסית ממש מאוחר שיש כזה דבר... 3. היית רוצה לעבור את הקורס בכנות שוב כחוויה? האמת שלא יודעת.. היה כייף והכל אבל מה שהולך שם עם היחס של הצוות כלפיי אנשים מסויימים זה ממש מגעיל ואני חושבת שזה לא שווה את כל הכסף...אבל בשביל תעודת מדריך חייבים.. 4. מה היית משנה אצלך במהלך הקורס? אין לי מושג... 5. במה נכשלת במהלך הקורס? במבחן דרסז'...שזה גם לא היה צודק אז זה לא ממש מזיז לי.. אבל שטויות.. 6. האם רונלד התחיל להיות סנוב מאז שהוחתר בתור מלכת היופי של שנת 2006? P=. חחחחחחחחח האמת שכן הוא התחיל לאיים על סוסים אחרים ברכיבה חחח!! והוא שונא שאני מברישה אותו אבל הוא כנראה עוד לא הפנים שאין לו ברירה והוא צריך לשמור על התואר הזה...
7. אם הייתה לך אפשרות לבחור סוס בארץ בנוסף לרונלד, איזה סוס היית קונה? ולמה? שאלה קשה... יש מלאא סוסים טובים עכשיו בארץ לדעתי.. אחת הסוסות שהייתי רוצה היא לוק אט הר.. וגם הסוסה של לי עופר מהממת.. וגם מייקי או קוזיר של מור... הם סוסים ממש טובים לדעתי.. 8. פרט לרונלד איזה סוס את הכי אוהבת בחווה שלך? את הסוסה של אספי אני אוהבת כי היא חמודה כזאתי באופי והיא גם שכנה של רונלד למרות שהיא לא מתייחסת אליו בכבוד!!! וגם אוניקס ממש חמוד... 9. את יודעת שקיבלתי השראה ממך ולמדתי לגלגל תחבושות ולבנדג'?! (תיהיה גאה בי=]). חחח את רואה?!?! אני באמת גאה בך!! והעיקר אמרת שאת ניסית כבר מלא פעמים ושכחת כל פעם.. 10. ושאלה אחרונה.. מה את אומרת.. עוד שנתיים אני אגיע ל120? האמת? אני חושבת שלא תהייה לך בעייה להגיע ל-1.20 את המטר את רוכבת ממש יפה... וזה רק שאלה כמה שתתאמני.. אם תתחילי לרכב כל יום ונגיד יהייה לך את ג'וניור ותכירי אותו כמו שצריך ותלמדי לרכב אותו אז אין שום בעייה שתעשי איתו את ה-1.20 עוד שנתיים ככה.. הוא כבר עשה את זה מלא פעמים ולא חושבת שתהייה לו בעייה לעשות שוב.. תודה על השאלות

PinkHorse

New member
../images/Emo6.gifאת לא יודעת איזה סיוטים היו לי

עם הבנדג'ים!! אחרי שלימדת אותי שכחתי שוב ואז יומיים אחרי זה התעוררתי באמצע הלילה ונזכרתי אך מבנדג'ים!!
אז ציירתי את זה על דף, באתי לחווה והתחלתי להתאמן.. ומאז זכרתי.. אבל אני סתומה לחלוטין.. היה איזה יום אחרי זה שהתחלתי לגלגל בנדג'ים.. גילגלתי 3 ואז ברביעי אני כזה "יוו שכחתי אך מגלגלים בנדג'ים!!!" זה היה גדול.. יש לי בעיות P= ג'רום עושה לי "לקחת את כל הכדורים היום!?"
.

גם אניי../images/Emo13.gif

*אם יש אלות שכבר ענית בהודעה אחרת תכתבי. פשוט אין לי כוח לקרוא את כל ההודעות. אני רוצה אחר כך. באיזה חוות רכבת? כמה זמן את רוכבת? איך השגת את רונלד? איזה צבע הכי אהוב עלי (מבין צבעים של סוסים)? וגזע? בכמה תחרויות כבר השתתפת/ בכמה עונות? כמה פעמים זכית במקום ראשון/ שני/ שלישי? איך את רואה את עצמך בעתיד בהקשר של סוסים ורכיבה?

../images/Emo13.gif

באיזה חוות רכבת? חוות הפארק
כמה זמן את רוכבת? 9 שנים
איך השגת את רונלד? חח השגתי.. אממ נסעתי להולנד כמו רוב האנשים שמביאים סוסים.. והסתובבתי עם המאמן שלי ובדקנו סוסים ומי שהכי התאים ועמד בתקציב של ההורים ואהבנו אז לפי זה בחרנו איזה סוס.. ורונלד היה האופציה הראשונה שלנו... איזה צבע הכי אהוב עלי (מבין צבעים של סוסים)? וגזע? אני ממש אוהבת את הצבע של הסוס שלי.. חח ולא רק בגלל שהוא הסוס שלי... אבל אני אוהבת סוסים חומים כהים-שחור... וממש אוהבת סוסים לבנים-אפורים עם תפוחים... לדעתי הם ממש יפים...
בכמה תחרויות כבר השתתפת/ בכמה עונות? השתתפתי כבר במלא תחרויות... אני לא סופרת... בעקרון זאת העונה ה-5 שלי.. אבל את העונה הראשונה אני לא ממש מחשיבה כי היא הייתה על סוסת בית ספר וגם אז עשיתי איזה 6 תחרויות באותה עונה שזה כלום.. כמה פעמים זכית במקום ראשון/ שני/ שלישי? בראשון זכיתי 6 פעמים.. בשני 3 פעמים.. ובשלישי 5 פעמים.. ורוב הפרסים שיש לי בחדר זה בעיקר משנה שעברה מרונלד... לפני זה כמעט ולא לקחתי מקומות..
איך את רואה את עצמך בעתיד בהקשר של סוסים ורכיבה? אני מתהההה על לרכב על סוסים ובכלל על החייה הזאתי... תמיד זה יהייה בחיים שלי ואחרי הצבא אני אסע לגרמניה או הולנד לרכב ולהתחרות שם ולגור שם כמה שנים... אם ילך טוב כמובן.. זה משהו שממש מעניין אותי וגורם לי לרצות לדעת עוד על הספורט הזה ובכלל על החייה הזאתי...

טוב שיהיה../images/Emo3.gif

אזזז מי היה המאמן הראשון שלך? למה בחרת לעבור לווסילי? עם מי נסעת להולנד להביא סוס? איפה את רואה את עצמך בעוד 5 שנים? את חושבת שאפולו קידם אותך זאת אומרת עזר לך ולימד אותך דברים? עם מי את רוכבת עכשיוP= אצ רואה את עצמך מתחרה בדרס'ג מתישהו? מי הבן אדם שכי "קידם" אותך ברכיבה.? את חושבת שתמכרי את הסוס שלך לכל בן אדם? את חושבת שאת ורונלד צמד טוב, או שיש לאן להתקדם? את רוצה למכור לי את רונלד?!P= חחחחח, סתםם. הוא האח התאום של קוונטום

למעלה