בין השורות

../images/Emo221.gif../images/Emo79.gifבין השורות../images/Emo79.gif../images/Emo221.gif

היי אנשים יקרים
קצת יבש פה בזמן האחרון, אז אולי תתעוררו קצת? תעזרו לי פה להפעיל ת'פורום
טוב, אז הנה שוב הפינה שלנו, והפעם שיר שאני מ-ט-ו-ר-פ-ת עליוו, וכמובן שגם אתם!! סתם
כנראה ככה עדיף שיהיה כשהרוחות בחוץ מתחילות הן מודיעות שמשהו רע עומד לקרות כנראה ככה עדיף שיהיה כולם עוזבים בבת אחת נעלמים ביום אחד ולא חוזרים התשוקה לברוח מפה ממשיכה זה מעודד אותי שיש לי בשביל מה להשאר התשובה לשאלה שלי נהיית יותר ברורה כולם עוזבים כדי למצוא אהבה שתישאר כנראה ככה עדיף שיהיה שכל החרא יעלה ואתמרמר כל השבוע עד שיצא כנראה ככה עדיף שיהיה תהיי איתי רק בלילות ותעלמי כשהעיניים נפקחות התשוקה לברוח מפה ממשיכה זה מעודד אותי שיש לי בשביל מה להישאר התשובה לשאלה שלי נהיית יותר ברורה כולם עוזבים כדי למצוא אהבה שתישאר כנראה ככה עדיף שיהיה שכל החרא יעלה ואתמרמר כל השבוע עד שיצא ________________________________________________________
האם הייתה לכם פעם תחושת בטן שמשהו רע עומד לקרות? ספרו..
באיזו סיטואציה אתם מרגישים שאתם חייבים שינוי? חייבים לעשות עם עצמכם משהו?
האם פעם קרה לכם שעשיתם וויתורים בשביל אהבה?
קרה לכם שנעלמו לכם אנשים מהחיים בבת אחת? בעקבות מה?
האם קרה לכם ש"נפל לכם האסימון" בקשר למשהו בחיים שלכם? מה עשיתם עם זה?
תנו לי שאלה אחת שהייתם רוצים עליה תשובה ברורה...
אז... מה חשבתם על השיר? אוהבים? התחברתם? לילה טוב

יאללה../images/Emo13.gif

האם הייתה לכם פעם תחושת בטן שמשהו רע עומד לקרות? ספרו..
האמת כן... פשוט נמנעתי מלעשות את מה שלא רציתי... באיזו סיטואציה אתם מרגישים שאתם חייבים שינוי? חייבים לעשות עם עצמכם משהו?
ברגע שהראש ממשיך למשוך בכיוון אחד אבל הגוף בוגד האם פעם קרה לכם שעשיתם וויתורים בשביל אהבה?
כן קרה לכם שנעלמו לכם אנשים מהחיים בבת אחת? בעקבות מה?
כן... בעקבות זה שפגעו בי בצורה די רעה... האם קרה לכם ש"נפל לכם האסימון" בקשר למשהו בחיים שלכם? מה עשיתם עם זה?
חתכתי. ניתקתי את כל מה שעשה לי רע ממני. תנו לי שאלה אחת שהייתם רוצים עליה תשובה ברורה...
מתי יהיה טוב?!?! אז... מה חשבתם על השיר? אוהבים? התחברתם?
אהבתי

המילים זה כדי שמי שלא מכיר..

את השיר יכיר אותו, ויוכל גם לענות על השאלון
וגם כי לא תמיד כולם זוכרים בעל פה וזה נחמד..

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifאבל מה הפינה עצמה?

מה אני אמורה לעשות עכשיו אחרי שפירסמת את המילים?

../images/Emo204.gifהתשוקהההה לברוח מפה ממשיכה

האם הייתה לכם פעם תחושת בטן שמשהו רע עומד לקרות? ספרו. זה קורה לי לפעמים, וזה בד"כ באמת קורה בסוף \: באיזו סיטואציה אתם מרגישים שאתם חייבים שינוי? חייבים לעשות עם עצמכם משהו? כשאני לא שלמה עם עצמי ועם המעשים שלי. האם פעם קרה לכם שעשיתם וויתורים בשביל אהבה? כן. (קצת יותר מידי, בדיעבד..) קרה לכם שנעלמו לכם אנשים מהחיים בבת אחת? בעקבות מה? ממ קרה. האם קרה לכם ש"נפל לכם האסימון" בקשר למשהו בחיים שלכם? מה עשיתם עם זה? קרה לי השבוע בגדול,הפסקתי לעשן
תנו לי שאלה אחת שהייתם רוצים עליה תשובה ברורה... ממ \: אז... מה חשבתם על השיר? אוהבים? התחברתם? ברור שאהבתי! מהשירים היותר טובים של נועם

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gif"כולם עוזבים כדי למצוא אהבה"

שתישאר...
חיחיחי

דורן מ

New member
כנראהה

איזה שיר מעולהההה האם הייתה לכם פעם תחושת בטן שמשהו רע עומד לקרות? תמיד בחגים אני מרגיש שמשהו רע עומד לקרות..... לא יודעת למה באיזו סיטואציה אתם מרגישים שאתם חייבים שינוי? בעבודה האם פעם קרה לכם שעשיתם וויתורים בשביל אהבה? לא מעט פעמים קרה לכם שנעלמו לכם אנשים מהחיים בבת אחת? כןןןןןןןן ..... כמה אנשים איבדתי :\\\ בעקבות מה? אחרי שסיימתי יב וכולם התגייסו.... כל אחד הלך בדרך שלו האם קרה לכם ש"נפל לכם האסימון" בקשר למשהו בחיים שלכם? עדיין לא תנו לי שאלה אחת שהייתם רוצים עליה תשובה ברורה... יש כזה דבר אהבה? אז... מה חשבתם על השיר? אני ממש אוהבת את השיר הזה הוא מקפיץ ומשום מה עושה מצב רוח טוב....... לא יודעת למה ,,,,,, יש בו משהו אופטימי אני מחכה לשמוע אותו בביצוע עם להקה מלאה בבכורהה זה יהיה מעניין

כנראה ככה עדיף שיהיה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

האם הייתה לכם פעם תחושת בטן שמשהו רע עומד לקרות? כן..... בפסח לפני שנה.... בסוף לא קרה כלום אבל כמה שעות הסתובבתי עם תחושה ממש ממש רעה... באיזו סיטואציה אתם מרגישים שאתם חייבים שינוי? חייבים לעשות עם עצמכם משהו? בכל מיני דברים, אני מגוונת הרבה בכל מה שקשור לשיער..... אני לא יכולה לסבול דברים שנמשכים יותר מדי זמן.... גם בדיוק צבעתי את החדר...... האם פעם קרה לכם שעשיתם וויתורים בשביל אהבה? כן אבל לא דברים יותר מדי דרמתיים קרה לכם שנעלמו לכם אנשים מהחיים בבת אחת? בעקבות מה? כן..... מישהי נעלמה ל10 שנים.... היא הרבה יותר גדולה ממני אבל מבחינה רגשית היא כמו אחותי הגדולה.... גייסו אותה למוסד והיא נעלמה לנו ל10 שנים... האם קרה לכם ש"נפל לכם האסימון" בקשר למשהו בחיים שלכם? מה עשיתם עם זה? כן............. ופשוט התחלתי לשנות.... תנו לי שאלה אחת שהייתם רוצים עליה תשובה ברורה... האם באמת יש דבר כזה גורל אז... מה חשבתם על השיר? אוהבים? התחברתם? אני מתה על השיר

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifרק עכשיו גיליתי שיש שאלות חחח

האם הייתה לכם פעם תחושת בטן שמשהו רע עומד לקרות? הייתה לי שהייתי בחוף עם חברים והרגשתי שאני נחנקת ואמרתי להם מישהו טובע.. יום אחרי היה כתוב בעיתון שבחור בן 19 מפ"ת טבע למוות בחוף שהייתי בו בשעה שהייתי בה
באיזו סיטואציה אתם מרגישים שאתם חייבים שינוי? חייבים לעשות עם עצמכם משהו? בסיטואציה שאני מסתכלת במראה ובוכה. האם פעם קרה לכם שעשיתם וויתורים בשביל אהבה? לוותר על החיים שלי למשך חצי שנה זה די והותר לא כך?!... קרה לכם שנעלמו לכם אנשים מהחיים בבת אחת? בעקבות מה? כן בעקבות זה שאני נכנסתי למערכת יחסים זוגית והפכתי לחרא כלפיהם.. בחיים זה לא יקרה שוב! האם קרה לכם ש"נפל לכם האסימון" בקשר למשהו בחיים שלכם? מה עשיתם עם זה? לפני שבוע.. הבנתי שהיא לא תחזור יותר כאבתי ועברתי הלאה. תנו לי שאלה אחת שהייתם רוצים עליה תשובה ברורה... האם יש אושר מוחלט בעולם הזה?! אז... מה חשבתם על השיר? אוהבים? התחברתם? "כנראה ככה עדיף שיהיה תהיי איתי רק בלילות ותעלמי כשהעיניים נפקחות.." איזה פחד זה לחשוב שאני אתנהג ככה לבחורה...

בא לי גם../images/Emo3.gif

האם הייתה לכם פעם תחושת בטן שמשהו רע עומד לקרות? ספרו.. היה יום אחד שאני זוכרת במיוחד, שחברה שלי באה לבקר מרעננה... וכל היום הסתובבתי בהרגשה מוזרה כאילו משהו הולך לקרות.. איזה משהו גדול זה היה מפחיד. באיזו סיטואציה אתם מרגישים שאתם חייבים שינוי? חייבים לעשות עם עצמכם משהו? כל החיים שלי אני מרגישה ככה בערך
אני אף פעם לא מסתפקת ומרוצה ממה שיש לי..
האם פעם קרה לכם שעשיתם וויתורים בשביל אהבה? בהחלט, יותר מדיי ויתורים..
קרה לכם שנעלמו לכם אנשים מהחיים בבת אחת? בעקבות מה? כן, בעיקר בעקבות ריבים והתרחקות טבעית כזאת... אבל זה עצוב
האם קרה לכם ש"נפל לכם האסימון" בקשר למשהו בחיים שלכם? מה עשיתם עם זה? דבר ראשון אני זוכרת שהייתי מאוד מבולבלת, אבל פשוט שיניתי את אורח החיים שלי..
תנו לי שאלה אחת שהייתם רוצים עליה תשובה ברורה... מתי הסיפור הזה כבר ייגמר.. אני שואלת את עצמי..
אז... מה חשבתם על השיר? אוהבים? התחברתם? וואו אחד השירים שאני יותר אוהבת, המילים עושות לי משה טוב.. והלחן אופטימי משהו
מאוד מתחברת במיוחד לאחרונה.. הלכתי לישון
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונהההההההה והילי שמנעעעעע

האם הייתה לכם פעם תחושת בטן שמשהו רע עומד לקרות? ספרו..כן זה קורה לי מלא.. במיוחד שיש משהו שאני ממש מחכה לו ואני תמיד מרגישה שמשהו ייהרס.. אבל זה גם כי אני קצת פרונאידית.. אבל בקיצור כן היו לי הרבה פעמים בחיים תחושות בטן מוזרות כאלה ובדר''כ הן היו נכונות. באיזו סיטואציה אתם מרגישים שאתם חייבים שינוי? חייבים לעשות עם עצמכם משהו?כל הזמן. כל פעם שנמאס לי ממשהו וזה קורה בתדירות דיי גבוהה האם פעם קרה לכם שעשיתם וויתורים בשביל אהבה?סוג של...כן קרה לכם שנעלמו לכם אנשים מהחיים בבת אחת? בעקבות מה?כן..ממ. מוות?!אבל לא רק נו חלק התבגרו חלק לא.. האם קרה לכם ש"נפל לכם האסימון" בקשר למשהו בחיים שלכם? מה עשיתם עם זה?עשיתי שינוי תנו לי שאלה אחת שהייתם רוצים עליה תשובה ברורה...אני יהיה מאושרת יום אחד?! אז... מה חשבתם על השיר? אוהבים? התחברתם?כ''כ שיר מיוחד עם רגשות כ''כ מעורבים והלחן מקסים

שלי פאר

New member
כנראה, ככה עדיף שיהיה

האם הייתה לכם פעם תחושת בטן שמשהו רע עומד לקרות? ספרו.. הייתה גם הייתה באיזו סיטואציה אתם מרגישים שאתם חייבים שינוי? חייבים לעשות עם עצמכם משהו? בכל דבר כמעט האם פעם קרה לכם שעשיתם וויתורים בשביל אהבה? עברתי לעיר אחרת בגלל אהבה ( וזה לא שיא העזר לי או משהו ) קרה לכם שנעלמו לכם אנשים מהחיים בבת אחת? בעקבות מה? כן. בתקופה האחרונה. לא יודעת למה. האם קרה לכם ש"נפל לכם האסימון" בקשר למשהו בחיים שלכם? מה עשיתם עם זה? כלום. תנו לי שאלה אחת שהייתם רוצים עליה תשובה ברורה... מה השעה !? אז... מה חשבתם על השיר? אוהבים? התחברתם? שיר עליי. פאק יו אול !

למעלה