McFly's Best Song

ריהותם

New member
../images/Emo221.gifMcFly's Best Song

בפינה הזו אנחנו נבחר את השיר המועדף מכל אלבום של מקפליי. כדי להצביע לשיר שאתן אוהבות,עליכם לפתוח הודעה ולידו לסמן
וליד השיר שאתן מעוניינות להדיח,עליכן לסמן
מתחילות!~

ריהותם

New member
../images/Emo221.gifהתוצאות!

השיר הזוכה של האלבום השני של מקפליי הלא הוא WonderLand הוא בחירה לא מפתיעה בכלל מכיוון שהוא הוביל באלבוםם והוא Too Close For Comfort!
ועכשיו,עוברים סוף סוף לאלבום הבא והמגניב והאלבום שכשהוא יצא התחלתי לאהוב את הבנים הללו ויש לו אחלה של שם-Motion In The Ocean!

ריהותם

New member
../images/Emo221.gifMotion In The Ocean

איזה כיף להתחיל את האלבום הזה!
We Are The Young Star Girl Please,Please Sorry's Not Got Enough Bubblewrap Transylvania Lonely Little Joanna Friday Night Walk In The Sun Home Is Where The Heart Is Baby's Coming Back Baby's Coming Back לא מהשירים באלבום(כשקונים את הדיסק,הוא לא נמצא בתוכו) כמו שכולכן יודעות,שיר אחד חסינות ושיר אחד הדחה איזה כיף להתחיל את האלבום הזה!
קדימה להצביע!

../images/Emo31.gifLonely

זה בין השירים הגרועים שלהם לדעתי...
Little Joanna מעניין אם טום רצה לרמוז משהו על ג'יוואנה בשיר הזה חח

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo45.gifStar Girl../images/Emo99.gif

Home Is Where The Herat Is זאת הייתה בחירה ממש קשה כי אני חושבת שכל השירים באלבום הזה טובים... אבל זה השיר שאני מכירה הכי פחות טוב אז...

../images/Emo31.gif We are the young

מאז ומתמיד לא אהבתי אותו ובזה הייתה בחירה:
Star girl האמת גם סיילנס נכנס לאלבום הזה, בגרסא המקורית שיש לי בפייסבוק יש גם את baby's coming back ואת סיילנס...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifHome Is Where The Heart Is../images/Emo31.gif

Little Joanna
מי שלא יודעת,גם Silnce Is A Scary Sound חלק מזה.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifFriday Night ../images/Emo45.gif

Lonely
אפעם לא אהבתי את השיר הזה. O_O" ד"א, אם את כבר מכניסה עוד שירים, Silence Is a Scary Sound לא אמור גם להיכנס? כי טכנית הוא באלבום, הוא פשוט מחובא.XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן

פשוט כשאני רושמת את הרשימת שירים אני הולכת לפי מה שכתוב על העטיפה של האלבום,ובגלל שהוא מוחבא שכחתי אותו אבל גם הוא חלק,אני אוסיף אותו מהסיבוב הבא.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifסבבוש :)

לא שמתי לב שעוד בנות רשמו לך על זה, התסלחי לי שאני נודניקית קטנה?

Lex 1

New member
../images/Emo262.gifהצבעתי ל-TBOPK אבל אני עדיין שמחה מהבחירה

כל וונדרלנד הוא אלבום מעולה בפני עצמו
ומ-MITO אני בוחרת:
Bubblewrap
We Are The Young למה בכל זאת הוספת את BCB לאלבום? או שזה בטעות?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהוא יצא כסינגל באותה תקופה

והוא נראה לי קשור לאלבום,אז החלטתי שכדאי להוסיף אותו,כי הוא שיר לא מוכר של מקפליי אז זה גם עוזר לבנות להכיר וגם מוסיף עניין לתחרות. וגם אני הצבעתי לThe Ballad Of Paul K אבל גם Too Close For Comfort שיר יפה.

למעלה