Party Weekend

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo221.gifParty Weekend../images/Emo221.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ חברים וחברות, בלי יותר מדיי ספוילרים אני רק אספר לכם שבקרוב הולך להיות כאן משהו נחמד :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifJJANG~

שיר השבוע של MCR? מממ לאדעת, לא משהו ספציפי~
שיר השבוע בכללי? Hot Times- S. M. The Ballad
אמן/אלבום השבוע? אהה הרבה~
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט-
ספר- קול למתים כמובן~ תוכנית- שטויות של דיסני וידיאו- אהה כל אינקיגאיו ומיוזיק באנק~ [לא סיימתי אבל לראות מיוזיק באנק אבל בכל מקרה~]
דבר טוב/רע שקרה השבוע? -מעתיקה מפורום ג'וני-
שברתי דיסטאנס עם המפקדות~ אהההההה הן כאלה חמודות אני מתה ;_; אחת מהן אמרה לי שהתספורת שלי ממש יפה ושכבר מיום ראשון הן רצו להגיד לי את זה. ;;
מצד אחד אני ממש שמחה כי היה קורס קשה תחת וזה חרא תנאים וחלק מהבנות כבר עלו לי על העצבים ובכלל זה כיף לסיים דברים קשים כאלה... וזה כיף כי עכשיו אתחיל סדיר שזה תנאים הרבה יותר טובים למרות שזה בסיס סגור... אבל מצד שני, זה גם עצוב. זה לא שלא אהבתי את הבנות [פשוט לא ברמות שהן אהבו אחת את השנייה], ואת המפקדות שלי אני ממש אוהבת ואתגעגע אליהן. ;_; ובכלל זה מוזר ועצוב כזה... אבל, היי, יש לי סיכה! חחחחח. וגם אקבל סיכה של הבסיס שלי שהיא סיכה ממש יפה אגב אז יהיה כיף. XD [לא, אין לי מושג למה אני מתלהבת מסיכה.] אה, ובכלל, יצאנו חמשו"ש [אבל באיחור כי המק"ס שלנו אידיוט] אז היה כיף~ חזרתי הביתה, אכלתי, וישר יצאתי לסנטר לפגוש ידיד שלי, ומצאנו שם את החנות הכי מושלמת EVER. זו חנות קטנה של בן אדם אחד שהקים אותה בתור פרוייקט [הוא אמר לי שהוא עבד על זה פאקינג 7 שנים!] שיש שם מלאאאאאא ספרי מד"ב ופנטזיה, סרטים, סדרות, פיגרים... הוא אמר שהוא רוצה להביא גם חולצות ומשחקים... והוא בן אדם כלכך מגניב, אני וידיד שלי נשארנו בחנות הזאת שעה וחצי ופשוט דיברנו איתו! ועם עוד בן אדם שהגיע במקרה לחנות לקנות ספר והוא כבר היה שם פעם והוא כזה אוטאקו שאוהב מד"ב חחח היה ממש נחמד ^^ אפילו החלפנו טלפוניםXD קיצר החנות הזאת שווה, ממליצה לכולכן ללכת לבדוק! קוראים לה 'העולם של קובי', זה קצת ליד עגבנייה, בסנטר. ^^ ואגב, יום אחר כך הלכתי לשם שוב וקניתי שם את הדיוידי של 'איש הפח', מיני סדרה ממש מדהימה
ציטוטי השבוע? לא זוכרת~
תכנונים לשבוע הבא? לישון הרבה, לראות טלוויזיה+מחשב, לקרוא, לכתוב~ להוריד מלאמלא דברים שאני צריכה... שופינגגגגגגגגגג! והכי חשוב- לפגוש אנשים D:
תמונת השבוע? אלווין הלכו לעשות סקי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifJJANG~

שיר השבוע של MCR? מממ לאדעת, לא משהו ספציפי~
שיר השבוע בכללי? Hot Times- S. M. The Ballad
אמן/אלבום השבוע? אהה הרבה~
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט-
ספר- קול למתים כמובן~ תוכנית- שטויות של דיסני וידיאו- אהה כל אינקיגאיו ומיוזיק באנק~ [לא סיימתי אבל לראות מיוזיק באנק אבל בכל מקרה~]
דבר טוב/רע שקרה השבוע? -מעתיקה מפורום ג'וני-
שברתי דיסטאנס עם המפקדות~ אהההההה הן כאלה חמודות אני מתה ;_; אחת מהן אמרה לי שהתספורת שלי ממש יפה ושכבר מיום ראשון הן רצו להגיד לי את זה. ;;
מצד אחד אני ממש שמחה כי היה קורס קשה תחת וזה חרא תנאים וחלק מהבנות כבר עלו לי על העצבים ובכלל זה כיף לסיים דברים קשים כאלה... וזה כיף כי עכשיו אתחיל סדיר שזה תנאים הרבה יותר טובים למרות שזה בסיס סגור... אבל מצד שני, זה גם עצוב. זה לא שלא אהבתי את הבנות [פשוט לא ברמות שהן אהבו אחת את השנייה], ואת המפקדות שלי אני ממש אוהבת ואתגעגע אליהן. ;_; ובכלל זה מוזר ועצוב כזה... אבל, היי, יש לי סיכה! חחחחח. וגם אקבל סיכה של הבסיס שלי שהיא סיכה ממש יפה אגב אז יהיה כיף. XD [לא, אין לי מושג למה אני מתלהבת מסיכה.] אה, ובכלל, יצאנו חמשו"ש [אבל באיחור כי המק"ס שלנו אידיוט] אז היה כיף~ חזרתי הביתה, אכלתי, וישר יצאתי לסנטר לפגוש ידיד שלי, ומצאנו שם את החנות הכי מושלמת EVER. זו חנות קטנה של בן אדם אחד שהקים אותה בתור פרוייקט [הוא אמר לי שהוא עבד על זה פאקינג 7 שנים!] שיש שם מלאאאאאא ספרי מד"ב ופנטזיה, סרטים, סדרות, פיגרים... הוא אמר שהוא רוצה להביא גם חולצות ומשחקים... והוא בן אדם כלכך מגניב, אני וידיד שלי נשארנו בחנות הזאת שעה וחצי ופשוט דיברנו איתו! ועם עוד בן אדם שהגיע במקרה לחנות לקנות ספר והוא כבר היה שם פעם והוא כזה אוטאקו שאוהב מד"ב חחח היה ממש נחמד ^^ אפילו החלפנו טלפוניםXD קיצר החנות הזאת שווה, ממליצה לכולכן ללכת לבדוק! קוראים לה 'העולם של קובי', זה קצת ליד עגבנייה, בסנטר. ^^ ואגב, יום אחר כך הלכתי לשם שוב וקניתי שם את הדיוידי של 'איש הפח', מיני סדרה ממש מדהימה
ציטוטי השבוע? לא זוכרת~
תכנונים לשבוע הבא? לישון הרבה, לראות טלוויזיה+מחשב, לקרוא, לכתוב~ להוריד מלאמלא דברים שאני צריכה... שופינגגגגגגגגגג! והכי חשוב- לפגוש אנשים D:
תמונת השבוע? אלווין הלכו לעשות סקי

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאמאשלו. ואגב, יש לי סרטון.

כי זה כלכך מתוק~~~ זה 3 זמרים מ3 להקות שונות, שעושים פארודיה לשיר ממש חמוד של להקת בנות ממש מתוקה :) קי משייני, קיקוואנג מביסט, וקוואנגהי מזא:א~ יש לי הרגשה שבכוונה לקחו את ה3 האלה רק בגלל השמות שלהם
[כאילו, קי->קיקוואנג->קוואנגהי. תודו שזה מצחיק. XD] http://www.youtube.com/watch?v=XJD3mSAsaTU

Ayush Cohen

New member
:)

שיר השבוע של MCR? אממ עדין Summertime ♥ הוא כל כך כמושלם ♥♥ שיר השבוע בכללי? אני לא שומעת מהו חוץ מMCR איו לי כוח >< אמן/אלבום השבוע?MCR ♥ ♥ ♥ ♥ סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?אין דבר טוב/רע שקרה השבוע?
MCR נשארו מקום שני באמנים הכי פופולארים בMTV - דיי נו כולם אוהבים אותם
הם פשוט כל כך חמודים ♥ ♥ ♥ ♥
האלבום ירד בביליבורד - זה אלבם כל כך טוב
סינג עלה בביליבורדשימשיך לעלות שיר כל כך יפה ♥ ציטוטי השבוע? אין תכנונים לשבוע הבא? לחפש את האלבום שוב תמונת השבוע? אין

QueenCryBaby

New member
טוווווווו יורררררררררררר רווווווום!~

שיר השבוע של MCR? אה, YKWTDTGLUIP. (אלוהים, אפילו הראשי תיבות זה כמו אנציקלופדיה קטנה
) שיר השבוע בכללי? אה קיבלתי מלא דיסקים חדשים אז כל מיני.
אמן/אלבום השבוע? למעלה:) סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? "תשע עשרה דקות" של ג'ודי פיקו, וכל מיני סרטונים על מיי כמיקל.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
יומולדת ביום חמישיD:
שני דיסקים של נירוונה, דיסק של אבנג'ד, החדש של מיי כמיקל, דיסק של קורן, דיסק של ריהאנה, דיסק של מוזיקה ישראלית מארומה.
יש לי חברות מדהימות
השבוע אין
, נישאר אופטימיים. ציטוטי השבוע? *הפסקת חשמל בכיתה, אני וידיד שלי מדברים* המורה: "X, תהיה בשקט!" X: "אה? מצטער המורה אני לא שומע, חשוך פה"
וכולי וכולי. תכנונים לשבוע הבא? אולי לראות כלבת. תמונת השבוע? תגובה מהירה

NoAmItA ChAn

New member
יאא, מזל טוב!! ../images/Emo151.gif

איך לא אמרת לנו?! שיהיה לך עד 3257139857 שנים, שתהיי תמיד בריאה ומאושרת, ואמן תהיי בהופעה של מכ"ר + אמנים שאת אוהבת ושתיפגשי אותם D; תתחדשי על כל הדיסקים! אכן אחלה מוזיקה *-* והציטוט נורא הצחיק אותי! XDDDDDDD

NoAmItA ChAn

New member
Ain't a DJ gonna save my soul

I sold it long ago for rock n' roll! שיר השבוע של MCR? כמעט הכל! שיר השבוע בכללי? X אמן/אלבום השבוע? MCR!! $@#<%<!@#%<!@#% סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "פלונטר" (סרט מהמם, חצי סרט הייתי על סף בכי), "התחלה" (סרט מוזר ומגניב! עם סוף תלוי כזה) ספר - "תמונתו של דוריאן גריי". תוכנית - המממממ.. "האח הגדול"? וגם טיפה האוס <: דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הייתי אצל סבתא וזה :)
ירד גשם והיה מגניב!
באתי לחברה שלי ושיחקנו מלא "יניב" XD
הופעה עם חברה שלי :)
חזרתי משם מסרוחה מסיגריות X_X
לא היו לי שיעורי נהיגה השבוע \:
רופא שיניים. הוא אמר שהכל בסדר, ויותר מזה - שלא יצטרכו לעקור לי שן!! הידד היאח!
באתי לחברה שלא ראיתי מלא זמן והיה כיף.
בשישי בבוקר נפגשתי בסנטר עם ידיד שלי שמלא זמן לא ראיתי 3>
מסיבת גיוס לחברה שלי - היה מגניב!
ארוחת ערב שישי אצל חברים - היה ממש כיף! שיחקנו "יניב" (מככב השבוע, הא? XD),אכלתי מלאא וראינו "ווייפ אאוט" (; ציטוטי השבוע? "חנבץ" - וכל מילה מיותרת. תכנונים לשבוע הבא? מחר שיעור נהיגה כפול, באה לחברה שלי, נפגשת עם עטר (
), שיעור גיטרה, נפגשת עם חברה אחרת, וזהו D: תמונת השבוע? X

PUMPKIN juice

New member
Let It Be ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR? כל TC וTBP
באמת שהתגעגעתי אליהם. האלבומים האלה עושים לי טוב. שיר השבוע בכללי? Last Flower-Radiohead Chameleon-Maynard Ferguson Forget You-Cee Lo אין ספק שזה שיר השבוע
אמן/אלבום השבוע? TC וTBP! סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? לא זוכרת כלום חוץ מ- תוכנית-GLEE! דבר טוב/רע שקרה השבוע?
אנחנו עושים בביה"ס מעין מופע רחוב כדי לאסוף כספים לפולין אז התאמנו מלא השבוע והיה כייף :)
יש לי כמה חברים מדהימים וזה כייף.
מגמת מוזיקה זה דבר פשוט טוב בחיים שלי
רוב השבוע הייתי בהרגשת איכסה.
אני עייפה כל הפאקינג זמן!
וזה שאני צריכה לטפל בבית ובאחי הקטן כי ההורים בתאילנד לא תורם.. ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? שההורים יחזרו, פיינלי! ושאני יוכל לישון באופן נורמלי שוב. :) תמונת השבוע? תמונה שאני פשוט אוהבת שלי ושל חברה טובה-אני עם המשקפיים

שבוע טוב:) ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? Bulletproof heart Save yourself
שיר השבוע בכללי? ואי, ממש מעורבב. הייתי על שאפל כל השבוע:) ארשום כמה בודדים שעלו כמה פעמים: Alter Bridge - Isolation Silverstein - Already Dead A7X - Strenght of the world The Wicked End Oasis - Wonderwell Good Charlotte - Girls and boys ועוד ועוד, מופיעים בלאסט:)
אמן/אלבום השבוע? אין אחד ספציפי.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? אין כלום, בקושי הייתי במחשב השבוע, רק בפייסבוק.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
גשמים, סערות וברקים *-* (אמנם היה רק בראשון-שני, אבל זה היה טוב.)
ספינינג טוווווווב!
יומולדת 20 ^^ +קיבלתי מצלמה חדשה ומהממת *-*
קיבלתי גם מתנה את DIAMONDS IN THE ROUGH!! (דיוידי של אבנג'ד,נוווווו) אני ביקשתי אותו וקיבלתי
כפרעל גיסתי.
בר מצווה של אח של קארין. היה להיטטטטט!!
יציאה עם חברים^^ (+ טעימות קטנות של אלכוהול. מה, צריך לנסות קצת!)
חבל לי רק שהגשם לא המשיך כל השבוע... חוץ מזה- היה ממש אחלה שבוע. מי ייתן וירבו כאלו ימים.
ציטוטי השבוע? לא זוכרת יותר מדי, רק את זה: ~אני מסתובבת עם קפוצ'ון אבנג'ד~ חגי: "מה זה, מה כתוב לך מאחורה?" אני: את הטור שלהם!" חגי: "להה, מה את לוח מודעות?!" הרג אותי
והיו הרבה ואפילו צילמתי במצלמה החדשה [!] כמה וידאויים קצרים שלנו [אני ואחים שלי] בפארק למטה, אבל לא רואים כלוםף רק שומעים X_X אני אולי אעלה את זה. אתם מוזכרים בסרטון אחד.XD
תכנונים לשבוע הבא? אממממממ, ת''א, ספינינג, קניות, יומולדת של חברה, ולא יודעת מה עוד.:)
תמונת השבוע? אין לי,נו.

Hadar way

New member
Tatatatita Tadata

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? כל ויולנטלי דליקייט של אטליז
אמן/אלבום השבוע? אטליז סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? אני בטוחה שהיה איזה משהו אני פשוט לא זוכרת >< דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ציונים טובים
חגגתי את השנה הצמחונית הראשונה שלי
בקושי יוצא לי להיות בפורום בכלל בזמן האחרון ציטוטי השבוע? היה משהו ממש ממש ממש ממש ממש גאוני אני פשוט לא זוכרת תכנונים לשבוע הבא? מבחן במתמטיקה, בסופש או הופעה, או הופעה אחרת, או יומולדת לחברה וההופעה הראשונה LOL יומולדת לאחותי, מקס ברנר בשישי בצהריים,. תמונת השבוע? ס'חמוד שבוע טוב!

SugarRush

New member
"orgy with Mikey!!"

שיר השבוע של MCR? summertimק זה פשוט אחד השירים הכי טובים באלבום!! שיר השבוע בכללי? אפרת גוש - לראות את האור John Lennon - come together(אבל הגרסה מההופעה, היא הרבה יותר טובה מגרסת האולפן הנקיה) אמן/אלבום השבוע? BEATLES ו-MCR כמובן!
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - המדריך לטרמפיסט בגלקסיה(שראיתי בפעם המי-יודע-כמה) תוכנית - המפץ הגדול !! חנונים לשלטון! חחח ספר
הייתי עסוקה מדי בספרי לימוד והם לא נחשבים דבר טוב/רע שקרה השבוע? דבר טוב זה שהלך לי יותר טוב במבחן בהיסטוריה!! דבר רע זה שבגלל הלימודים הכל כך לא באמת נחוצים האלה לא ראיתי חברים כבר איזה שבוע
ציטוטי השבוע? הזה שבכותרת XD מתוך איזה סרטון מאחת ההופעות של מכ"ר, מייקי דיבר לפני שהתחילו לנגן ואז אחד המעריצים צעק "orgy with Mikey!" תכנונים לשבוע הבא? לחרוש לחרוש לחרוש!
ולחשוב מה לקנות להורים לשנה חדשה =] תמונת השבוע? סופסוף תמונה של עצמי שאני אוהבת D=

Ayush Cohen

New member
נכון? שסמארטיים מהמם ♥ ♥ ♥

אני לא מפסיקה לחשוב על כמה שהוא שיר יפה ושהמילים שלו מהממות ושקול של ג'רארד כל כל שונה ומהמם בשיר וכל כל מרגש וחמוד וזה.. יאיי זה השיר הכי טוב באלבום ♥ ♥ ♥ ♥

למעלה