Room On The 3rd Floor-פרק 24

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo221.gifRoom On The 3rd Floor-פרק 24../images/Emo221.gif

קישור לפרק הקודם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=100995347 זה עוד שניה נגמר!פרק אחד לפני אחרון! האו פאן.... -------------------------------------------------------------------------------- "מה?!אתה בסדר?!" הארי מצא חתולה על הכביש והרים אותה עד לבית של דאגי. "מה פשר הרעיון?!" "סתם רציתי להוציא אותך מהשגרה" "בזה שאתה מנסה להרוג אותי?!" "יש מצב" "אתה פסיכופט!" "אני יודע,אתה בא איתי לקבור אותה?" "איפה נקבור אותה עכשיו?!" "עשר דק' נסיעה מכאן יש יער כזה,אזור נטוש,נקבור אותה שם" "אני חייב לבוא?!" "יש לך משהו יותר טוב לעשות?" דאגי הסתכל לאחור,לכיוון המאפינס שלו שהפיצו ריח נהדר. "נלך לקבור אותה מהר ואז נחזור למאפינס" "הפעם לא שרפת אותם?" "לא הם יצאו טוב" דאגי והארי ניגשו לאוטו של הארי. "הארי יש לך מישהו באוטו" "כן,אני יודע" "אתה וסם חזרתם?" "בוא נגיד שזאת חברה ישנה-חדשה" דאגי התחיל למנות את כל החברות האחרונות של הארי-בערך בשנה,שנה וחצי אחרונות. אף אחת מהן לא הייתה הבחורה שבמכונית. הבחורה הזאת לבשה משקפיי שמש שחורים וגדולים כמו בשנות החמישים ושערה היה אסוף לקוקו גבוה וארוך.האמת שדאגי לא כל כך היה מעוניין מי היא הבחורה הישנה-חדשה של הארי,וגם הארי לא כ"כ היה מעוניין להציג אותה. השניים יצאו מהאוטו והבחורה נשארה שם,הם קברו את החתולה הדרוסה-המראה היה מגעיל לכל הדעות. כשהם חזרו לאוטו הבחורה נשארה בדיוק באותה התנוחה שהייתה בה כל הנסיעה,ורק כשהם נכנסו היא זרקה חיוך קטן לכיוונו של הארי,וחיוך-חצי חיוך לדאגי. דאגי היה יכול אפילו להשבע שזו בובה מתנפחת אם היא לא הייתה מחייכת אליו. האוטו נכנס לחנייה של הקומפלקס,הארי כג'נטלמן תמידי פתח לבחורה ההיא את דלת המכונית ודאגי המשיך בקרירות לתוך הבית שלו,שהיה משום מה נקי,והזוג-לא זוג נכנס אחריו. הבית היה מלא ריחות שוקולד של מאפינס. דאגי הגיש צלחת לכל אחד עם 2 מאפינס עם קצפת מעל וקרם שוקולד חם,שלא עברו 3 שניות עד שהתקשה. הבחורה הורידה את משקפי השמש הענקיים-הגיע הזמן-ועדיין אף אחד לא שם לב לפנייה, "אז כאן אתה גר?"

Lex 1

New member
../images/Emo2.gif

איזה פרק מיוחדד..! אהבתי מאוד!
כמו תמיד... חחח
אני לא מאמינה שנשאר רק עוד פרק מחכה לסוף!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מיזאתתתת?#$?^%@?#

לא רוצה פרק אחרון ;[ את כותבת מדהים

M C F L Y 1

New member
../images/Emo99.gif

אחד הפרקיםם האהוביםם עללי
זאת את נכוןן ?! [ נקווהה :) ] את כותבבתת מדההיםם
פלייז תחזרי לעוד עווננה |פאפפיפאייס| ://

MoVe AlOnG

New member
חחחחחח

תודה רבה. ולוידעת אם זאת אני או לא. ויש לי עוד עונה כבר כתובה.. אם ייתנו לי להמשיך אני אמשיך

McFly rullz

New member
נמ...

קראתי את הסוף בבלוג וזה מ ה מ ם כל כךך!!!!! אחלה פיקק ישלךך

m o r 1 0 2

New member
ואוו../images/Emo2.gif...תגידי לי שזאת היאא../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

עשית אותי רעבה....אחחח מאפין עם קצפת
..יאמיי
פרקק מדהיםם ושיאא המתח....
יאלה מחכהה לסוף

DoLi it is Me

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo3.gif

1.
פרק יפהה!! אני לא מאמיממיינההה שזה הפרק הבא הוא האחרוןןן
ומעניין מי הבחורה
2.יאאאמממ מאפינס .עשית לי חשק

rachel malasa

New member
איזה יפהההה

אי לא זוכרת אם הגבתי לך בפרקים הקודמים או לא כי אני פשוט קוראת את זה בבלוג שלך.. אז זה מהמםםם אני מפגרת-למה קראתי את זה בבלוג שלך?? הייתי חייבת להרוס לעצמי את הסוף אבל הפרק הזה הכי אהבתי.!! כן אני יודעת-חפרתי-

לאא לא רוצה שיגמררר

חח וזאת עם המשקפיים זו בטח ג'יו-וואנה חיחי יש לה תמונה במייספייס שהיא נראית כמו חמשוש היא כשאת מושש

אעאע פרק כ"כ יפה!../images/Emo99.gif

אויש, מי זאאאת?!
אמן תמשיכי לעוד עונה
המ, כבר אמרתי שאת כותבת מדהים ושאני מתה על הפיק שלך?

MoVe AlOnG

New member
אממ...

אני חושבת שאמרת לי את זה אלפי פעמים...אבל נחמד לקרוא את זה שוב. תודה רבה.

למעלה