The Drive Chart 07/26

העכביש2

New member
../images/Emo221.gif The Drive Chart 07/26 ../images/Emo221.gif

The Drive Chart המצעד החודשי של FM104 סגנון: רוק/סופט-רוק/אקוסטי/פולק תאריך: 17/11/2007 מספר # 26 1. Keane - The Night Sky 2. Evermore - Real Life
3. Manic Street Preachers - Indian Summer 4. Newton Faulkner - All I Got 5. Take That - Rule the World
6. Zvoov in Groove - Sandrine
7. אוהד חיטמן - סתם עוד יום 8. Seal - Amazing 9. Angels & Airwaves - Everything`s Magic
10. The Potbelleez - Don`t Hold Back
11. KT Tunstall - Saving My Face
12. מטרופולין - אחת,שתיים,שלוש 13. Ben's Brother - Carry On
14. David Gray - You're the World to Me 15. Bruce Springsteen - Radio Nowhere 16. Jon McLaughlin - Human 17. James Blunt - Same Mistake
18. Travis - My Eyes 19. Craig David - Hot stuff 20. דניאל סלומון - הכל נרגע 21. Cold War Kids - We Used To Vacation 22. Damien Rice - Dogs 23. Iron & Wine - Boy With A Coin 24. Buckcherry - Sorry 25. Bran Van 3000 - Call Me מתקרבים לסוף שנה ולמרות כל מה שקורה לי בדרך- המוזיקה תמיד נשארת
. מה השבוע? קין כבר שבוע שני במקום הראשון עם שיר חודר בביצוע נהדר כמו שרק תום צ'פלין יכול לעשות. ומה בכניסות החדשות? אברמור מביאים את שיר הנושא מתוך אלבומם האחרון שיצא ב-2006 ומתבססים בצמרת בחוזקה. Take That מביאים שיר חדש מתוך הפסקול של "אבק כוכבים" - שיר מצויין. במקום ה-6 נכנסים זבוב אין גרוב הישראלים בהמלצת ינוב בזבזונה המעולה בפני עצמו. במקום התשיעי: Angels & Airwaves - הרכב רוק מקליפורניה שמביא שיר שמפתיע בצליל שלו. אני אהבתי. הצמד The Potbelleez מאוסטרליה, נכנסים למקום ה-10 עם שיר אלקטרו-רוק מעניין. במקום ה-11: קייטי טונסטל הפנטסטית עם שיר חדש ופחות טוב מקודמו- אבל לה יש מקום של כבוד בדרייב צ'ארט. ב-13: Ben's Brother מבריטניה מפציעים עם שיר חדש נוסף נוסך הדרכים. כניסה נוספת שייכת לג'יימס בלאנט עם שיר חדש במקום ה17. פחות טוב מהסינגל הקודם שלו. זהו להפעם, תרגישו טוב כולם. Ben's Brother - Carry On http://www.youtube.com/watch?v=zTSgi7Nw-Z0 James Blunt - Same Mistake http://www.youtube.com/watch?v=b3c32wBYdU0

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif סינגלים חדשים השבוע 11/11/07 ../images/Emo220.gif

ואת הפינה הזאת שלי העלתי בבלוג -קורי עכביש. מוזמנים להציץ. והשירים להפעם:
Eros Ramazzotti & Ricky Martin - non siamo soli
James Blunt - Same Mistake
Take That - Rule The World
Ben's Brother - Carry On
KT Tunstall - Saving My Face
Sneaky Sound System - UFO

anush91

New member
לדעתי ג'יימס בלאנט היה צריך להוציא

את I REALLY WANT YOU. הוא הרבה יותר יפה.

איזה כיף של מצעד

זבוב עם גרוב מצויינים ומאניק סטריט גם. האלבום החדש של קייטי מעולה. את angels &airways אני אשמע בהמשך היום... מצד מצויין...

galoosh33

New member
The Night Sky ../images/Emo47.gif

קין
גם אברמור לא רעים, אבל גם לא מהטובים שלהם. ואהבתי את אנג'לס אנד אירוויווס..... והחדש של ג'יימס חביב אבל באמת נראה כמו בחירה מעט תמוהה לסינגל... (
)

yrutoo

New member
Hot Stuff ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נמוך..
טייק דאת' חמודים כמו בכל השירים שלהם, KT מעולה! מטרופולין - אהבתי בהתחלה אבל הגעתי למסקנה שהלחן שלו מעולה ופשוט לא מתאים למילים הסתמיות... השיר של ג'יימס בלאנט אחלה אבל אני הכי אהבתי מהאלבום את Give Me Some Love, שיר ממש טוב. ברוס ספרינגסטין גם אחלה.

MysteriOfir

New member
תגובה

קופי-פייסט
חוץ מתגובה על זבוב אין גרוב כי הרגע יצא לי לשמוע (או במילים אחרות, קודם לא שמתי לב ללינק
1. Keane - The Night Sky (מעניין, אני בגדול אף פעם לא מצאתי אותם מיוחדים כול כך) 2. Evermore - Real Life (טוב למדי) 3. Manic Street Preachers - Indian Summer (שולט) 4. Newton Faulkner - All I Got (שיר יפה, אהבתי) 5. Take That - Rule the World (בעע) 6. Zvoov in Groove - Sandrine (דיי משמים, פט ט'ינג נשמע הרבה יותר טוב) 7. אוהד חיטמן - סתם עוד יום (לא אוהב) 8. Seal - Amazing () 9. Angels & Airwaves - Everything`s Magic (לא רע, אבל כמו +44, לא טוב כמו בלינק השלמים). 10. The Potbelleez - Don`t Hold Back (דיי מונוטוני, משעמם) 11. KT Tunstall - Saving My Face (קליט, לא רע) 12. מטרופולין - אחת,שתיים,שלוש (טוב למדי) 13. Ben's Brother - Carry On (אהבתי, שיר טוב) 14. David Gray - You're the World to Me (מצוין, למרות שאני עדיין אהבתי רק את האלבום הראשון)) 15. Bruce Springsteen - Radio Nowhere (אני אוהב את השיר יותר ויותר שאני שומע אותו) 16. Jon McLaughlin - Human ( ככה ככה) 17. James Blunt - Same Mistake (לא רע, אהבתי את שורת הפיזמון ) 18. Travis - My Eyes (יותר מידי נשמע כמו דברים שהם עשו בעבר) 19. Craig David - Hot stuff (9-{ 20. דניאל סלומון - הכל נרגע (לא יצא לי לשמוע ) 21. Cold War Kids - We Used To Vacation (סבבה גיטרות שם, שיר טוב) 22. Damien Rice - Dogs () 23. Iron & Wine - Boy With A Coin (המקצב החוזר דיי מציק, לא ממש אהבתי) 24. Buckcherry - Sorry (משעמם) 25. Bran Van 3000 - Call Me (ושוב, לא יצא לי לשמוע עדיין).

D C R

New member
קרייג דיוויד מיותר השנה

מאיפה קין מביאים את זה? קלאסיקת רוק. את דעתי על החדש של בלאנט אתה יודע.. מששמעתי את החדש של טראויס בסמולוויל(שישי שעבר פרק אחרון) מיד התאהבתי אולי השני הטוב שלהם(אחרי סייד,לא!לא אהבתי בכלל את האלבום האיש ש תהרגו אותי..) Angels & איירוובס מאכזבים בשביל סופרגרופ כמותם(30 שניות ממרס אופספרינג ובלינק) ציפיתי לאלבום הרבה יותר טוב.. ושוב בקשר לקרייג דיוויד - צריך להרוג אותו

העכביש2

New member
יש לך טעם מוזיקלי משובח...

ורואים את זה לאורך כל השנה דודי. מסכים עם כל מה שכתבת (חוץ מ-אנג'לס ואיירוובס שאהבתי מאוד).

TheRasmus

New member
מצעד מעניין, יש כאן כמה שירים שצריך לבדוק

רק אני לא מבין את ההתלהבות מקין המעאפנים?
. טייק דאת איכזבו אותי בסינגל החדש. דווקא Shine היה חביב. גם מטרופולין עם שיר מציק וסתמי. השיר הכי טוב פה לטעמי זה של סיל. עוד שירים שאהבתי/חיבבתי Manic Street Preachers - Indian Summer Angels & Airwaves - Everything`s Magic KT Tunstall - Saving My Face Buckcherry - Sorry Bran Van 3000 - Call Me KT Tunstall - Saving My Face Bruce Springsteen - Radio Nowhere על השאר התייחסתי בעבר/לא שווים התייחסות
יש כאן 3-4 שירים שאני אבדוק. שיהיה לך אחלה סופ"ש לירן!

העכביש2

New member
וכמובן- תודה לכולם על התגובות

שמחתי שראיתם לנכון להגיב- לא תמיד זה ככה. תודה לכולם

למעלה