(
) בלוגרים למען כדור הארץ

(../images/Emo222.gif) בלוגרים למען כדור הארץ

לפני כמעט חודש פרסמתי כאן בפורום הודעה על פרוייקט בשם Blog Action Day, אשר חל ביום שני הקרוב (15 באוקטובר). מאז אותו יום שפרסמתי את ההודעה, יצרתי קשר עם המפעילים של הפרוייקט במטרה להציג עמוד הסבר בעברית (יש שם מגוון רחב של עמודי הסברים שונים בשפות שונות). שלחתי להם את הקובץ המתורגם ולא קיבלתי תשובה מאז (לא יודע מה הסיבות לכך). בכל אופן, משום שהיום הזה הולך וקרב, החלטתי להקים עמוד כזה בעצמי. אומנם לעמוד הזה אין קשר לארגון של Blog Action Day, אך הוא נועד כדי לקדם את הפרוייקט הזה בלבד. בעמוד תמצאו הסברים מה זה היום הזה, מה עושים בו ואיך לקדם אותו. הכל בעברית. דאגתי גם לקידום שלו באינדקס הבלוגים הישראלי. מי שעדיין לא יודע על מה אני מדבר, מוזמן לקרוא. מי שכן יודע - מוזמן לספר על הפרוייקט הזה לקוראים בבלוג שלו.
http://www.opinion.co.il/blogs/files/blogactionday

wranger

New member
עדיין לא יודע על מה לכתוב באותו יום,

אבל שמתי באנר מזעזע, אז אני כבר מרגיש שאני תורם משהו.

gesus

New member
אם אין מה לכתוב לא חייבים

אם זה יעזור לך, אני מתכוון לכתוב על הזוית האישית שלי מבחינת איכות הסביבה, במה אני תורם לאיכות הסביבה ובמה אני הורס. אני מקווה שבשנה הבאה אני אוכל לעשות פוסט המשך שבו אני אתאר כיצד שיניתי הרגלים שפוגעים באיכות הסביבה.

wranger

New member
זה לא עזר לי. ../images/Emo3.gif

אבל עם הקשרים האסוציאטיביים המוזרים במוח שלי, זה העלה לי רעיון למשהו אחר לגמרי. אז תודה.

wranger

New member
כן, אה? זה פשוט היה היחיד שלא חירבש לי לגמרי

...את שאר הקוביות בבלוג.

wranger

New member
אתה צוחק עלי? אה? אתה צוחק עלי?

ניסית להוסיף אחד מהבאנרים האלה? סיוט! כל הקוביות שלי שינו מקום, הכל התבלגן, היה נורא. היחיד שיצא נורמלי הוא ההכי גדול והכי שחור (שחור? הייתי מצפה שהצבע השולט יהיה ירוק דווקא, לא?). אז מה, אני פטור מרשומה, אם ככה?

מה פתאום צוחק עליך!

העיקר שבסוף הצלחת והוספת. חשוב שכמה שיותר בלוגרים יהיו מודעים לפרוייקט הזה. דווקא אהבתי את העיצוב שלהם, זו אחת הסיבות שהחלטתי לנסות לקדם אותו יותר מהרגיל (כן, סיבות מוזרות יש לי). אתה לא פטור משום רשומה, אני דורש לראות על זה פוסט ב15 באוקטובר! (סתם, אני לא באמת דורש. לי בעצמי עדיין אין מושג על מה בדיוק לכתוב).

למעלה