גילית לי את אמריקה

../images/Emo222.gif גילית לי את אמריקה../images/Emo222.gif../images/Emo91.gif

יותר נכון דרום ארה"ב אבל מי מתייחס לקטנות. אני לא מאמינה שהזנחנו אותו ככה
למי שלא זוכר, זה השרשור שבו אתם חולקים שירים שגיליתם אותו במקרה למרות שהוא יצא לפני מיליון שנה וכולם מכירים אותו , או שירים שהסתרתם עמכם בבוידעם כדי להרגיש מיוחדים
וסתם שירים נחמדים שמצאתם שבא לכם לחלוק עמנו

המלצות!

אני נורא אהבתי את HARD LIFE של ג'ו די מסינה, לדעתי הוא הכי נורמלי מהאלבום האחרון שלה. לפחות היא אמורה להוציא עוד אחד בקרוב
יש שיר חדש לשרה אוונס, A LITTLE BIT STRONGER, מכמה שמיעות הוא ממש נחמד. לוק בריאן- ממליצה על DO I ועל RAIN IS A GOOD THING

LeAnnDylan

Well-known member
משהו ראשון שעולה לי לראש

השבוע שמעתי את האלבום של לב"ט כחלק משאפל של מיליוני שירים באייפוד ופתאום בא השיר All The Way Down מהאלבום החדש שלהם והפתיע אותי כמה שהוא טוב (כבר שמעתי אותי לפני אבל כנראה שכשהוא בא בעסקת חבילה עם שאר שירי האלבום הוא נשמע באותה אווירה ולא בולט אבל כשהוא בפני עצמו הוא ממש כיפי) הנה קישור - http://www.youtube.com/watch?v=FgyMR4-x0GM

הוא נחמד

עדיין לא אמרתי לך מה אני חושבת על האלבום
אני התאכזבתי, כי באתי מנקודת הנחה שאם ליטל ווייט צ'ורצ' החתיך הוא סינגל ראשון יש בטח טובים יותר באלבום.. אבל לצערי הוא נשאר עדיין מקום ראשון, אחריו ריינ אונ א טינ רופ שהוא טוב באופן יחסי, ואז אול דה וויי דאונ. זהו
חבל כי יש להם קול וכימיה טובה

LeAnnDylan

Well-known member
מה??? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif את באמת חושבת שליטל וויט צ'רצ'

הוא הכי טוב?
בעיני זה הסינגל הכי פחות טוב שהם שיחררו. עדין לא נוראי בעיניי אבל כמעט כל השירים האחרים באלבום טובים יותר ממנו, בעיני.

אולי הכי פחות טוב מבין כל השירים

אבל באלבום הזה לדעתי הוא הכי טוב. אולי בגלל שהתרגלתי אליו כבר לפני ששמעתי את האלבום. איזה שירים את אוהבת?

LeAnnDylan

Well-known member
אממ

השירים שאני הכי אוהבת הם דה ריזן וואי, רנאווי טריין, אול דה ווי דאון, שאט אפ טריין ואול אובר אגיין

LeAnnDylan

Well-known member
הו ולייף רולז און. איך שכחתי את אהובי../images/Emo23.gif

ואו אז יצאת ממש מבסוטית מהאלבום

בלי קשר, את יכולה להוסיף לשרשור המלצות שירים טובים שלהם? בטח יש כאלה שאין ביוטיוב..

LeAnnDylan

Well-known member
כן.. אפשר לומר :)

מה שירים מאלבומים אחרים כאילו? אני לא יודעת אם שמעת ו/או אם יש ביוטיוב אבל השיר שלהם שאני הכי אוהבת בעולם זה Lonely Enough

LeAnnDylan

Well-known member
הו יש ביוטיוב.

הנה - http://www.youtube.com/watch?v=jCW1wcn1YZQ את האלבום אה פלייס טו לנד שמעת? אם לא אני אמליץ לך על שירים משם. אני אוהבת כמעט את כל השירים שם
זה אחד האלבומים הכי אהובים עליי אבר!

Guncrazy

New member
אחד השירים הכי יפים ומרגשים שלהם../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif גם השתים האהובים עליי

כמובן שגם פיין ליין, איים וויט דה בנד, א פלייס טו לנד, פיירבירד פליי, אונלי וואט יו מייק אוף איט, לאב פרופאונד, גוד לורד ווילינג, וייפר ויור גונה לאב מי כן אני יודעת שיכולתי פשוט לרשום שאני שונאת את אוונג'לין

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif את לא יודעת במשך כמה זמן הכרחתי את עצמי

לאהוב אותו. אמרתי לעצמי שזה השיר היחיד שמבאס אותי באלבום אז אני חייבת להתמכר אליו בדרך כזו או אחרת אבל פשוט לא הצלחתי להביא את עצמי לאפילו חיבוב מינוס שלו. זה שיר מזעזע. כל פעם שהוא מתנגן המוח שלי עובר אוטומטית למצב השתק

למעלה