דיון:אליסה והעתיד 2

spelling

New member
../images/Emo222.gifדיון:אליסה והעתיד 2../images/Emo222.gif

בהמשך לדיון הראשון (לחדשים:היה דיון על זה) אני רוצה לעשות דיון נוסף בקשר לאליסה... מאז השנה שעברה עם סיום מכושפות לא היה לאליסה תוכנית קבועה או התקדמות משמעותית בקריירה (חס ושלום לא מזלזל),הסדרה החדשה כמו שאנחנו יודעים.......כנראה היא מצלמת סרט..אבל אליסה חייבת לבסס את עצמה יותר מתמיד עכשיו אם היא רוצה להתקדם..למשל איך תסבירו את זה שאליסה אכן ידועה בהוליווד ובשאר ארה"ב אבל היא לא שחקנית זוכת אמי,גלובוס הזהב,אוסקר וכו...זה משהו שמפריע לי שהמעמד שלה כשחקנית (לא כסלבריטאית) לא גבוה כמו מישהי באיכות שלה! מבחינת עתיד של קריירה (לא משפחה וכו..) מה הייתם ממליצים לאליסה,הייתם רוצים לראות אותה עם פרס חשוב?מעדיפים אותה בסרט גדול ומצליח או סדרה ממושכת ומצליחה?מה דעתכם על מעמדה כשחקנית היום??האם יש עתיד לבחורה???????

always be me mc

New member
עונה חלק 2../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

דבר ראשון עלי לומר שאני מסכימה לגמרי עם כל מה שאמרת על מעמדה של אליסה מאז סיום מכושפות ועל כך שעליה לבסס את עצמה
רק שאדם אפשר בקלות להסביר את זה שהיא ידועה אך לא זכתה בפרסים כאלה..זאת משום שפרסים שכאלו ניתנים לא רק לאנשים המשחקים בסדרות/סרטים נחשבים במיוחד(ומכושפות אומנם נחשבת אבל לא ברמה של עקרות בית נואשות וכדומה שמושכות אליהן מליוני צופים מכל שכבות האוכלוסייה ולכן מעדיפים לתת לסדרות כאלו מועמדויות לשחקנים, במאים וכו'), אלא גם לאנשים אשר ממש משחקים את הדמויות..(שלא תבין אותי גם פה לא נכון. לדעתי אליסה היא שחקנית טובה עד מאוד אבל עוד לא נראה שהיא נותנת את כולה לתפקיד כמו שבחברים רואים שהם נושמים את הדמויות וכו'). לכן לדעתי אם אליסה רוצה באמת להגיע להישג שכזה עליה להשיג תפקיד בסרט/סדרה מבטיחה אשר מצחיקה במיוחד או דרמתית במיוחד ולדאוג שהיא אכן תבלוט בתפקיד אפילו מעבר לשאר השחקנים
כלומר עליה למכור את הרעיון שהיא אכן הדמות, שהדמות היא היא ושהיא קיימת, וכמו כן רצוי לדעתי שזו תהיה דמות שאופיה כלל לא דומה לאליסה כי זה יגרום לה להתאמץ ולהוציא את המירב מעצמה על מנת שזה יעבוד(כגון שרליז ת'רון) המ.. אז עכשיו כשאני חושבת על זה זו ההמלצה שלי לאליסה שהיא בקיצור: לבחור את התסריטים והתפקידים בקפידה ולקחת את אלו שבאמת מעל הרמה הממוצעת של קומדיות ודרמות..כך הסדרה תבלוט ואם היא תשחק היטב ותבליט את עצמה אז גם היא תבלוט ואז באמת יהיה לה סיכוי לזכות במשהו
אה וברור שהייתי רוצה לראות את ההכרה של התעשייה באליסה ולראות אותה מקבלת פרס יוקרתי אין שאלה פה בכלל
המ.. ואיך שאני רואה את אליסה. לדעתי סרטים הם לא ממש בשבילה(קשה לי לראות אותה בתפקיד ראשי וממש ממש מצליחה להעביר אותו כמו האלי בארי וכדומה..), לכן אני רוצה לראות אותה בסדרה מצליחה וממושכת כשבמצליחה אני מתכוונת לבאמת מצליחה שנוגעת בכל שכבות האוכלוסייה ולא רק בבני הנוער וקצת וממושכת בטעם טוב כמו סמולוויל ולא מעושה כמו בסדרות אחרות
מעמדה של אליסה כיום סביר עד קריר.. אבל אני מאמינה שהיא עוד יכולה לעשות קאמבק גדול ולהפתיע הרבה אנשים
אז כן לדעתי יש לה עתיד
על הדיון אדם! זה היה מאוד כיף!

spelling

New member
עונה../images/Emo181.gif

גל צדקת מאוד בחלק מהדברים אבל גם לא הסכמתי עם כמה מהם... קודם כל מכוש]פות זאת סדרה שהחזיקה באמת כנגד כל הסיכויים 8 עונות בטלויזה..והיום אנחנו יודעים שמעל 5 עונות זה הישג רציני!(עם כל התחרויות שיש היום)..קומדיות אחרות שגם החזיקו מס' דומה של עונות זכו בפרסים נחשבים (כולם אוהבים את ריימונד וכו..) ועוד דוגמא לכך זה סקס והעיר הגדולה (סדרה שלאאאאאאאאאאאא מיועדת לכולם אלא בעיקר לאוכלוסית הבוגרים-נשים)וזכתה בפרסים וגם השחקניות שלה והיא שודרה 6 עונות בלבד שזה 2 פחות ממכושפות,ככה שמכושפות לדעתי היתה עם פוטנציאל לזכיה בכמה פרסים לפחות על קטגורית מדע בדיוני ופנטזיה...(לא חושב שיש כזאת..)בנוגע לאליסה שהיתה חלק מ 8 העונות לדעתי היתה יכולה לזכות בפרס אולי לא על כל ה 8 אלא לפחות על 2 עונות שהן 4 ו 5 מבחינתי ששם היא היתה מכושפת אמיתית (לעומת 6\7 ובעיקר 8),הייתי מאוד רוצה לראות את אליסה לפחות מועמדת וכמובן זוכה ומחזיקה פסלונים כיא ני חושב שהיא תרגיש גם יותר טוב בהכרה שלה כשחקנית טובה...אני חושב שלאליסה יש פוטנציאל ענקיייייייייי לקאמבק מטורף ולמעמד גבוה בהוליווד!וגל דווקא את הפתעת אותי כי אני חושב הפוך ממך בעניין המסך הגדול..לא ראינו את אליסה על מסך וזה אולי יראה מוזר אבל בשביל הכרה בכשרון שלה אולי היא צריכה לקחת הפסקה דווקא מהמסך הקטן ולעבור לגדול..הייתי רוצה לראות אותה מועמדת לאוסקר(אני מתפרע פה חחח)לדעתי היא משתתפת בדברים פשוט מוזרים ואני חושב שקטגורית המוזר מיצתה את עצמה לאליסה ב 8 שנים האחרונות במכושפות..היא צריכה ללכת על משהו גדול וחזק עם פרמיירות והכל! יש לה עתיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!סיימתי לחפור...

always be me mc

New member
זה שהיא החזיקה 8 שנים זה לא אומר..

שמגיע לה פרס. הימשכות של סדרה היא ממש לא המניע לחלק פרסים.. יש סדרות שמשודרות עונות ספורות ועדיין זוכות בפרסים או מועמדויות(כמו התוכנית של ליסה קודרו "הקאמבק" שירדה דיי מהר ובכל זאת זיכתה אותה במועמדות), זה קשור יותר במשחק, תוכן ומטרת התוכנית. האם התוכנית באה במטרה כדי לבדר נטו(לכן במכושפות לא ראינו דיאלוג נוסח אבודים למשל אשר ממש מנסה להתחכם לאלו שצופים בו..), אם כן אז איך אפשר לקחת אותה ברצינות ולהביא לה מועמדות כאשר זה לא נעשה ברצינות? זה בדיוק העניין. מכושפות זה בידור. הבידור הזה אולי הספיק כדי להביא לה 8 עונות אבל פרס לא.(כמו כן יש מקום לציין בסוגריים שתוכניות שמשודרות ברשתות קטנות דוג' CW בדרך כלל לא זוכות לכמות צופים דומה ביחס לאחרות ולא נחשבות רציניות מספיק כדי להיות מועמדות) אה וכולם אוהבים את ריימונד זכתה בפרס על היותה סדרה טובה עם שחקנים משובחים וללא קשר למס' העונות שלה(שוב העונות לא מצדיקות פרס, המשחק כן), וכנ"ל לסקס והעיר הגדולה אז נכון יש בזה משהו באמת(מבחינת קהל יעד), שזה לנשים אבל הסדרה יותר אבן דרך בטלוויזיה. היא מקור ענקי להזדהות עם נשים, היא מדברת על דברים שלא דיברו עליהם בעבר, פורצת מגבלות וזה מושך .. זה פופולרי. גם מה שהשחקניות לא רעות בכלל(כנראה גם התסריט טוב מספיק), והגיע להן פרס. המ.. אל תעלב אבל לדעתי למכושפות לא הייתה שום פוטנציאל לפרס כלשהו. שוב כי זו תוכנית בידור זו לא תוכנית שמתיימרת להביא את המשחק הכי טוב, העלילות הכי טובות וכדומה. ואם מישהו היה צריך להיות מועמד לפרס שכזה אז אם כבר באמת סמולוויל(זו סדרה שמעוררת חשיבה) -שוב לא מסכימה איתך על עונה 5 אף אחד לא צריך לקבל פרס. אלו פשוט צחוקים ולווא דווקא משחק טוב..ובאשר לעונה רביעית המ.. ראיתי סדרות עם עונות מוצלחות יותר מזה(שלא נדבר על דיאלוג), חוץ מזה אם מישהו צריך לקבל על העונה הזאת פרס זה מן הסתם ג'וליאן אתה לא חושב? ושוב לדעתי נסחפת על הפוטנציאל והכל אבל תהנה. מקווה שאתה צודק למרות שבסרטים יש לי הרגשה שאתה בהחלט לא צודק

spelling

New member
עיצבנת אותי כפרה כנסי כנסי נסגור חשבון!

על מההההההההההההההההההה אתתתתתתתתתתת מדברתתתתתתתתתתתתתתתתתת? "לא הצדיקה?"--->אם תסתכלי טוב לא מדוב פה רק על אחיות מכשפות..אני רואה בה גם מסרים נלווים כמו:3 אחיות שאיבדו אימא בגיל צעיר ואבא שעזב...רואים התמודדות (לחלק מהאנשים זה מקור להזדהות) לחיות עם סבתא...והתמודדות עם חיים שונים משל כולם (אנשים יכולים להיות יוצאי דופן לא רק בגלל שהם מכשפות חחח)כשאת רואה את זה את רואה משפחתיות,את רואה יחסי אחות,קבלת שונה (פייג') התמודדות עם עוד אובדן(פרו) ויש המון עידוד להתקדם בחיים(פיבי) ושיש ניסים בעולם(פייפר ילדה את ואייט וכריס אחרי שאמרו הל שהיא לא יכולה ממש ךלהכנס להריון)..הקטע של הכישוף זה הנושא המרכזי אבל תסתכלי גם מסביב! ואני חושב שבהחלט יש דברים שיכלו לזכות את אחת מהבנות לא רק את אליסה לפרס...סיימתי!אני הולך לשתות

always be me mc

New member
חח עדיין זו לא סדרת איכות זו יותר סדרת בידור.

ולא תשנה את דעתי..יש סיבה שהסדרה לא מועמדת

עונה..

אני רוצה להגיד אימרה שלא תמצא חן בעיני כולם:מכושפות היא לא הסידרה הכי פופלרית בארה"ב מי הבוס בהחלט פירסם את אליסה מילאנו אבל מכושפות קצת פחות-אני לא אומרת משהו רע או משהו כזה
אני חושבת שלאליסה יש עתיד ענק ועתיד גדול אבל אני חושבת שלהבא היא צריכה לקחת דוגמא מאנשים שכן זוכים בפרסים באוסקר או כל מיני ולהשתתף בתוכניות שיש להם רייטינג ענק-כמו רוקדים עם כוכבים... אליסה תצליח כי יש לה כישרון כי יש לה כישורים וכי אני ואתם וכולנו מאמינים בה
מעמדה כשחקנית הוא לא כל כך גדול-אני חושבת שמאחד עד עשר היא מוערצת 7 ואני חושבת שאולי כשיצא הסרט או כל תוכנית טלוויזיה שהיא תשתתף בה מעמדה יעלה מעלה מעלה מעלה
אני מקווה שכך יהיה
אישית,אני מעדיפה אותה בסדרה-כדי לראות אותה יותר על המסך כי סרט זה משהו שנגמר מהר יותר אבל אני חושבת שאם היא תשתתף בסרט אז היא תקבל יותר מעמד ואז אולי תעבור לסדרה
תודה אדם היה אחלה דיוןיון

spelling

New member
אמממממ יש מצב...

תוכנית ריאליטי בסגנון רוקדים עם כוכבים יכולה האמת להועיל אבל אל שתכחו שריאליטי גם נמאס מהר לפחות בעיניי... אני גם חושב שאם אליסה תביא אותה בסרט גדול ותתחיל להיות מועמדת וזוכה בעזרת ה'!!!!!!!! יפתחו בפניה עוד דלתות...בעניין מי הבוס אני די מסכים איתך...אבל שוב אני רואה בה פוטנציאל למועמדות בהרבה תחומים מעבר לבדיוני..אני רואה אותה מעולה בדרמה וקומדיה...לא הייתי רוצה לראות אותה באימה...אני חושב שיש גם בעיה עם הייצוג שלה..שלא מיחצנים אותה מספיק!

Natali Milano

New member
עונה

כן כן שוב בזמן בית צפר אממ.. אני לא יודעת מה הייתי ממליצה לה כי אני חושבת שהיא עושה את העבודה שלה כהלכה כמו שאומרים אולי פשוט בהווליוד לא מעריכים אותה מספיק. בטח שהייתי רוצה לראות אותה עם פרס חשוב מגיע לה היא בתחום כ"כ הרבה שנים. היא שחיקה בסידרות טובות ומצליחות אבל מגיע לה לשחק בסרט מצליח וטוב כי בכל הסרטים שהיא שיחקה בהם הם לא זכו להצלחה גדולה לא זכו בכלל
. אני חושבת שהמעמד שלה הוא לא כמו פעם אבל אני עדיין חושבת שהיא שחקנית טובה אבל תאמינו לי שלא חשוב לי מה יהיה המעמד שלה עכשיו או בהמשך השנים אני תמיד אוהב אותה אפילו שאני יהיה יותר בוגרת. אני חושבת שיש לה עתיד ומקווה שיש לה עתיד בנתיים שוב אני אומרת שהיא טובה במה שהיא עושה שהוא "במקרה" תחום המשחק.

YaEl 15

New member
עונה (באיחור, לעצמי...)

כמו שנאמר כבר, אליסה צריכה תפקיד קבוע בסדרה של רשת מצליחה כמו פוקס, או abc... אם היא תוכל לבסס את הקריירה בצורה כזו, לדעתי היא תוכל להצליח. כמו שיו לורי אמר פעם (בהצטנעותו...) "בתעשייה הזו, זה לא אם אתה עושה עבודה טובה, זה אם יש לך הזדמנות לעשות עבודה טובה" בתרגום חופשי.. אליסה צריכה לקבל הזדמנות לעשות עבודה טובה, בתפקיד שונה ממה שהיא עשתה היום, לאו דווקא בדרמת משפחה כמו "אחים ואחיות", אבל שיהיה תפקיד לא מיני (!!) כדי שיראו את היכולות האמתיות שלה, לא רק את ה"פריטי פייס"...

למעלה