החוליה החלשה הסיבוב הבא

always be me mc

New member
../images/Emo222.gifהחוליה החלשה הסיבוב הבא../images/Emo222.gif

חברים הגעתי למסקנה פינה אחת לא מספיקה כדי לרענן את הפורום ולכן כיוון שאהבתם את משחק התמונות חשבתי להחזיר אותה אך הפעם בנושא אחר. אם בפעם הקודמת היו אלו תמונות מפפארצ'י ואירועים שנכנסו הפעם הנושא יהיה ליין הבגדים של אליסה ולכן אני מבקשת מכל אחד למצוא לפחות תמונה אחת(אוקי אולי בעצם שתיים כי אנחנו קצת) לסיבוב החדש ולשרשר לפה כך שלכל אחד תהיה לפחות תמונה אחת שהוא אוהב ויהיה מרוצה מהשתתפותה. מבינים? אני מקווה מאוד שתשתפו פעולה כי הגיע הזמן להוציא את הפורום מהבוץ הזה
ושרונה אם את לא מבינה ומכירה אז החוליה החלשה(של התמונות) היא בעצם משחק שבו משתתפים כ-8(אני זוכרת נכון?) תמונות של אליסה ושבכל סיבוב עד הגמר הגדול מצביעים בעד תמונה אחת ונגד אחרת ואז התמונה שמקבלת הכי הרבה הצבעות בעד
מקבלת חסינות ואי אפשר להוציאה בשלב הבא ותמונה אחת יוצאת מהמשחק
וככה זה חוזר על עצמו עד הגמר. המ אני באמת מקווה שהכל מובן ושתשתפו פעולה כי זה יכול לצאת נחמד אבל כבר נראה מה יהיה

עוד אחד../images/Emo6.gif

ואין,אני פשוט חולה על התמונה הזאת
אז אני חייבת
התמונה לא רוצה לעלות,אז הנה לינק: http://www.celebrityloop.com/assets/www.alyssa.com/gallery/touch/7993.012.jpg

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את צוחקת עלי נכון?
יש בגדים הרבה יותר יפים מהגופיה הזאת אבל אם את אוהבת אז אני אשמור על ראש פתוח ולא אפסול את האופציה הזו בינתיים
בכל מקרה תודה רבה על ההשתתפות

always be me mc

New member
תמונות יפייפיות../images/Emo99.gif

אז הן התקבלו גם
ותודה רבה לך על ההשתתפות

always be me mc

New member
טוב חברה את הנבחרת ניסיתי להרכיב

בעזרת מה שהצעתם לי ומה שאהבתי עד כה והנה מה שיצא
אז נו מה אתם אומרים? בכוונה שמתי צבעים שונים וסוגים שונים של בגדים כדי שיהיה מעניין
ויש גם לציין שהמשחק לא יראה ככה, כל תמונה אני אשרשר בנפרד ולמה ? כי חלק מהתמונות מטושטשות, קשה לשפוט כשרואים אותן קטנות ובכלל זה מוזר לראות את כולן ביחד כי הגוון של אליסה משתנה מתמונה לתמונה
אבל נעזוב את כל השטויות דוגרי אתם מרוצים ממה ששמתי? אם כן אז אתם מוזמנים לסמן ב-
או להגיד כן. נ.ב סליחה על העריכה החובבנית

למעלה