היום ב-
אנשים

../images/Emo222.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo141.gif

ב-19:00 יגיעו להתארח לייב ב-BlogTV יוסף סוויד ודניאלה וירצר, כוכבי הסרט הישראלי החדש והמצליח הבועה. אתם מוזמנים להוסיף להם שאלות בשרשור שנפתח בפורום קולנוע ישראלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=932&msgid=81742387 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
עיצבתם בעצמכם את חדר הילדים ואתה ממש גאים בתוצאה? בואו להשוויץ ולהשתתף בתחרות בתפוז
אלבומים
ותוכלו לזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=68

לבנדר א

New member
אלוהים אדיריםםםם!

ערוץ הילדים עוד יהרוג את כולנו. http://www.shesh.co.il/magazine/katavot.asp?nose=132&id_katava=1884

Hinamori

New member
...../images/Emo181.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1371&msgid=81764983

Shishi san

New member
הכריחו אותי!:X=ציטוט הערוץ הנוצרי!

Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251078,00.html Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: ערוץ נוצרי XD Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: אני כבר רואה ת'פרסומות בקרוב Shishi אומר/ת: כל כך עלוב!! Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'כל הכוכבים' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'ישו, ניקו הקדוש' איזה גוגלי מוגלי!!! אומר/ת: ישו Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'ישו בצליבה חייה!' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'תוכנית הריאליטי 'אוכלים ת'בשר של ישו אבל זה בעצם לחם' ועוד הרבה להיטים אחרים' Shishi אומר/ת: LOL, בימי ראשון שידור ישיר מהכנסיה! Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: XDDD Shishi אומר/ת: האם הכומר יפתיע אותנו בשירה חדשה?! Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'העונה החדשה של הכנסיה, הכל בשידור חי' Shishi אומר/ת: "מנזר השתקנים- הסודות שמאחוריי.. האם הם באמת שותקים?! " Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: שישיXDDDD Shishi אומר/ת: XD, יהיה פרק מיוחד של יאקיטטה ג'אפן שהם מכינים לחם לכנסיה! Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: XDDD Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: אךך כמה שטויות אפשר לומר על הערוץ הזה Shishi אומר/ת: יש עוד הרבה!@ Shishi אומר/ת: חושב* Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: אמממ Shishi אומר/ת: טלנובלה על הכנסיה, האם הנזירות תמימות כמו שהן נראות?! Shishi אומר/ת: XDS Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'צלב! התוכנית החדשה של משתתפי צליבת ישו' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'מעלים מישהו על ה..צלב! ומתחילים לרדת עליו!' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'משתתפים: ישו! הרומאים! יהודה, וליאור שליין וגורי אלפי שידחפו כמובן גם לתוכנית הזאת!' Shishi אומר/ת: יהיה שם בלילה תוכניות פורנו כמו: "הנזירות השובבות" , "ישו החרמן" ועוד ועוד.. Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'ישו לא נצלב על צלב 2', 'הנזירה שלא ידעה לגמור' Shishi אומר/ת: פרודיות על ישו, מי אמר שזה היה ישו שצלבו? אני אומר לכם, יש פה מסתורין מסוים.. Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: אתם קולטים כזה את גורי אלפי וליאור שליין ב'צלב!' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: גורי אלפי: Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'מי זה הישו הזה, מה הוא חושב ת'צמו הא?@!?! *עושה משו מטומטם*' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: חהחהחהחה Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: ליאור שליין: Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'ישו..ישו הזה..אריאל שרון אהוד אולמרט משהו על פוליטיקה' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: חהחהחה Shishi אומר/ת: מממ Shishi אומר/ת: אוקיי Shishi אומר/ת: כזה Shishi אומר/ת: אנימה נוצרית! Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: XDDDD Shishi אומר/ת: זה גדול Shishi אומר/ת: XD Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: ישו-סאמה Shishi אומר/ת: LOL Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: הוו מייטי ישו-סאמה Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: ישו נו ג'וטסו Shishi אומר/ת: אנימה על ישו כמו בליץ' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: !$!@$ Shishi אומר/ת: כזה Shishi אומר/ת: יהיו פאן גירלז שעושות! Shishi אומר/ת: ישו !@!$! Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: אתה קולט את ישו מוציא ת'חרב Shishi אומר/ת: הוא בישי בטרוף! Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'באנקאי@!#$$%' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: החרב הופכת לצלב ענק Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: והוא נצלב עליו Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: סטייל 'סאלף דסטרקשן' כזה Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: שלא קשור לחיים Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: XD Shishi אומר/ת: ואז כל הפאנגירלז בוכות Shishi אומר/ת: XD Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: XD איזה גוגלי מוגלי!!! אומר/ת: דיי איזה גוגלי מוגלי!!! אומר/ת: תפסיקו לרדת על ישו איזה גוגלי מוגלי!!! אומר/ת: ! Shishi אומר/ת: לאא!~ למה את ישו! הוא כל כך חמוד! אני לא מבינה למה עשו סוף שהוא נצלב!XDDDDDDDDD Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'איזה באסה הוא היה מה זה בישי!!!!!!!1' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'יש לי יאוי של ישו-סאמה, בא לכן?!?!' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'זה של ישו וצלב..מתפרעים שניהם' Shishi אומר/ת: ישו סאמה@#!@ מתמוגגת* Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: הבנות כזה מתייחסות לצלב כאל דמות Shishi אומר/ת: ישו ואבא שלו.. RAR @.@ Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: XD Shishi אומר/ת: הצלב כל כך בישי!~ , הייתי עושה אותו! Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'ביייישי, ביייייייייייייייייייישי' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'בישי בישי בישי ישו-סאמה!!' Shishi אומר/ת: וואאאייי,, אזה חבל שהצלב לא אמיתי, הוא היה יכול ליהות מזה מגניב במציאות! Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'מה קרה לך פוסטמה חבל שישו לא במציאות' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'קראתי איפהשהוא..שהאנימה הזאת Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'היא מבוססת על מקרה אמיתי במציאות Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'איפה קראת את זה?!' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'ספר מוזר כזה.. Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: ''הברית החדשה'' Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: 'עזבי זה בטח סתם מישהו פאנבוי של האנימה כתב את זה' Shishi אומר/ת: הבנות מחכות לפתיחה של אנימהוליק * דרור פותח את הדלת * הבנות מסתערות אל עבר המנגות של .. ישו XצלבX ישו~! מהיוצר של אדם וחוה! Monkey D.Luffy - ת''א=שליטה אומר/ת: XDDDDD

Hinamori

New member
יש כבר אנימה כזאת, בערך../images/Emo181.gif

כרונו כרוסייד י.י ישו לא נמצא שם וזה יותר על מנזר וזה אבל יש את מארי מאגדאלן י_י

Serf SaN

New member
כי נזירות עם רובים זה מגניף~!!1 D:

הדבר היחיד של ישו שם, זה המשפט האחרון שאמר הרשע הגדול, אייון, וזה יענו המשפט האחרון שאמר ישו. =.=; אבל מצחיק לשמוע יפני מדבר עברית! XDDDDDDDD;

Hinamori

New member
באמת? XD../images/Emo181.gif

דיי, הקטע הזה היה כ"כ מבאס XD אני זוכרת שראיתי אותו ורציתי לזרוק על מי שחשב לעשות את זה חפצים חדים י-י

Serf SaN

New member
אני זוכר שלא כל כך הבנתי את הסוף..

אז לא ידעתי אם לזרוק חפצים חדים או לא!
ואז אמרתי לעצמי שזאת אנימה טובה, ואני אצפה בה שוב...אבל כבר עברה איזה שנה. ועדין לא ראיתי אפילו פרק אחד ממנה. XD~

Hinamori

New member
../images/Emo58.gifלכרונו כרוסייד../images/Emo181.gif

אני לא חושבת שקיים מישהו שהבין את הדקה האחרונה... אבל בכל זאת, בסוף אאיון חי, זו לא סיבה מספיק טובה לזרוק חפצים חדים? זאת אנימה טובה, אבל המנגה עוד יותר טובה. תקרא אותה D:

Serf SaN

New member
אבל אבל.. ;~;

לכל אנימה יש מנגה! ;; ובערך כמעט כל אנימה פחות טובה מהמנגה. XD~ ואין לי כל כך הרבה כסף!! ><;

Hinamori

New member
1. לא לכל אנימה../images/Emo181.gif

2. אבל פה יש הבדל משמעותי, כאילו, גונזו שחטו את זה! אבל זה כ"כ גאוני שזה עוד נשאר טוב~

Fay Wood

New member
הו, האנימה של כרונו כרוסייד ../images/Emo168.gif

פשוט נוראית ליד המאנגה. אלה שני דברים שונים כמעט לגמריי x__x להמחשה-
לכרונו כרוסייד~~ כשאמרו שרמינגטון מלאך, אז, טוב, הוא לא מלאך ולא שוםדבר O_ס זו אחת ההמצאות היותר גרועות של האנימה. הוא בכלל בנאדם נורמלי לכל דבר, אבל בגלל שהוא נפצע במשו מתישהו (יש לי ניחוש פרוע מתי), החליפו לו את התאים של הגוף בתאי גוף של שד (40% מהגוף שלו זה legion- תאי גוף של שד). והייתי אומרת עוד אם היה לי כוח ואם הייתי זוכרת את האנימה מספיק כדי להשוות XD; בכל מקרה, תקרא את המאנגה. האנימה גרועה.

keep smiling

New member
...XDDD../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

למה בלי להכנס להודעה שלך כבר ידעתי מה יהיה כתוב בה? XDD

Kawaii Baka

New member
עמוד הרשמה להוליק-קון ~

http://animeholic.net/con/?p=OrderForm תרשמו שאתם באים לפאנל פאנסאב... כי אתם באתם תבואו... בשבילי. :>

למעלה