היום ב-
אנשים

../images/Emo222.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo141.gif

ב-19:00 יגיעו להתארח לייב ב-BlogTV יוסף סוויד ודניאלה וירצר, כוכבי הסרט הישראלי החדש והמצליח הבועה. אתם מוזמנים להוסיף להם שאלות בשרשור שנפתח בפורום קולנוע ישראלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=932&msgid=81742387 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
עיצבתם בעצמכם את חדר הילדים ואתה ממש גאים בתוצאה? בואו להשוויץ ולהשתתף בתחרות בתפוז
אלבומים
ותוכלו לזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=68

15# מותר כנראה לשמוע קין

כי זה לא שירים שמחים^_^ אבל לא בפול ווליום
וזה הדבר שאני הכי אוהבת לעשות!! לפתוח את החלון להגביר את הבאסים למקסימום ולתת לכל השכונה לשמוע מוזיקה טובה!!!
(בטח כל השכנים שונאים אותי, אבל זה סתם באסה להם כי הם מפסידים!!)

העכביש2

New member
../images/Emo168.gif The Drive Chart

המצעד השבועי שלי כפי שמפורסם מידי שבוע בפורום מצעדים תאריך: 12/7/2006 מספר # 26 1. Snow Patrol - Chasing Cars 2. Paolo Nutini - Last Request 3. The Kooks - She Moves In Her Own Way 4. Chantal Kreviazuk - All I Can Do 5. John Mayer - Waiting on the World to Change
6. הראל סקעת - משהו ממני
7. סינרגיה - מרגיש אחר
8. שי גבסו - תגידי לי את 9. Nerina Pallot - Idaho
10. נינט טייב - כשאתה כאן
11. DHT - I Go Crazy 12. סיון שביט - את מי את משקה דמעות 13. Anna Nalick - Breathe 14. Orson - Happiness
[בלעדי בדרייב צ'ארט] 15. הראל סקעת - כמה עוד אפשר 16. Lily Allen - Smile 17. Novastar - Never Back Down 18. Madonna - Isaac 19. Syd matters - to all of you 20. Gnarls Barkley - smiley faces
המרתף - שירים במעמקי המצעד
21. Kelly Clarkson - Breakaway (re 22. Tim mcgraw - when the stars go blue 23. Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby
24. אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך 25. Stabilo - Flawed Design 26. Lumidee vs fatman scoop - Dance 27. Moony - For Your Love 28. Allegro - Someone else 29. Our Lady Peace - Will The Future Blame Us 30. Corinne Bailey Rae - Venus As A Boy (Bjork Cover 31. Nerina pallot - Everybody's Gone To War 32. The Feeling - Fill My Little World 33. Shayne Ward - Stand By Me 34. Sheryl Crow Feat. Sting - Always On Your Side 35. The Upper Room - Black And White 36. דין דין אביב ומוש בן-ארי - חולמת 37. George Michael - An Easier Affair 38. Theory Of A Deadman - since youve been gone 39. Sandi Thom - Wish I Was A Punk Rocker 40. 30 Seconds To Mars - The Kill והשבוע במצעד: המקום הראשון נותר בהינו!! חשבתי וחשבתי, בדקתי ובדקתי, ומכל השירים החדשים -- "פטרול השלג" הכי ראויים לפיסגה שבוע שני!! שיר מצויין לכל מי שלא שמע # Paolo Nutini והחדש השקט שלו מטפסים למקום השני ומדיחים את סיון שביט # The Kooks עושים עליה של שלב למקום ה-3 # שאנטל קראביזוק המעולה נוחתת במקום ה-4 (עליה של שלביים) # מקום 5. John Mayer - Waiting on the World to Change שיר חדש לג'ון מאייר (ותודה לליעד). הזמר המעולה הזה הוא המלצה לכל אוהב מוזיקה. הסינגל הנוכחי נהדר, למרות שלטעמי היו לו כבר יותר טובים. מקום 6. הראל סקעת - משהו ממני הסינגל החדש והמוצלח של סקעת. תגידו מה שתגידו, קיטש או לא קיטש, מחובר לעצמו או לא, השירים שלו טובים ובמיוחד זה. מהלב. מקום 7. סינרגיה - מרגיש אחר שיר נהדר לסינרגיה, הדבר הכי חו"לי בסביבה! עושה רושם שהוא ממשיך את הקו המוזיקלי שלהם אחד לאחד. מזכיר משהו את חום יולי-אוגוסט. מקום 9. Nerina Pallot - Idaho ושוב תודה לליעד. נרינה פאלוט חביבתי חוזרת עם סינגל חדש, מעט שונה מהראשון, אבל הרמה נשמרת! אין ספק שמדובר בזמרת מצויינת
מקום 10. נינט טייב - כשאתה כאן בשמיעה ראשונה היה נשמע לי סתמי ביותר, אבל אחרי כמה האזנות -- יצא לה ממש מוצלח לנינט. שיר טוב
מקום 14. Orson - Happiness אורסון הבריטיים שהביאו לנו את השירים המעולים no tomorrow ו- Bright Idea, חוזרים עם סינגל שלישי, פחות טוב מהקודמים אבל חביב ביותר. בינתיים מקום 14. הסינגל צפויי לצאת בבריטניה באוגוסט. שימו לב ל-Novastar - Never Back Down. השיר הזה נכנס אצלי לפני שבועיים (מקום 20), שבוע שעבר צנח ל-30, והשבוע הוא בעליה ענקית עד למקום ה-17! מקום 20. Gnarls Barkley - smiley faces אחרי ש-crazy שיגע אותנו, מגיע הצמד הזה עם סינגל חדש ולא רע בכלל בכלל. אני אהבתי מקום 21. Kelly Clarkson - Breakaway קלי קלארקסון!!! השיר הכי טוב שלה לטעמי -- Breakaway עושה כניסה מחודשת למצעד אחרי 8 חודשים!! שימו לב: במצעד הראשון שלי שפורסם בפורום בחודש אוקטובר 2005, צעד השיר הזה במקום הראשון. עכשיו הוא שוחרר בבריטניה וארה"ב וזו סיבה מוצדקת להחזיר אותו גם לכאן. שיר פשוט אדיר. מקום 23. Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby החדש של הצ'ילים הלוהטים. הרבה הרבה יותר טוב מהדני ההוא שהם שרו עליו לפני. חוזרים ובגדול. גם את קורין ביילי והחידוש שלה שמעתי דיי השבוע, וכך גם את moony. ##יצאו מהמצעד: The Cardigans - Godspell Heather Small - Radio On Teddy Geiger - For you i will Poets of the Fall - Carnival Of Rust Keane - Atlantic Paris Hilton - Stars Are Blind The Wreckers - The Good Kind Nate James - The Message Lifehouse - Good Enough

למעלה