היום הוא בלוג אקשן דיי 2010

wranger

New member
../images/Emo222.gifהיום הוא בלוג אקשן דיי 2010../images/Emo70.gif../images/Emo202.gif

היום חל בלוג אקשן דיי (Blog Action Day) לשנת 2010, ובו נכתוב, נפרסם ונקרא רשומות בנושא מים, בדגש על בעיות אקולוגיות, גלובליות, הומניות ואחרות. עד לרגע כתיבת שורות אלה, בבלוג אקשן דיי משתתפים לא פחות מ-4163 בלוגים מ-131 מדינות בעולם, כולל נציגות מכובדת של 21 בלוגרים ישראלים (בינתיים) עם נציגות יפה לבלוגים תפוזיים. עוד לא מאוחר להצטרף לפעילות החשובה הזו, וכל מה שצריך לעשות זה... לכתוב! שימו לב: לצד שרשור ההמלצות הרגיל לסוף השבוע, אתם מוזמנים לשרשר לכאן קישורים לרשומות שנכתבו לרגל Blog Action Day 2010 בנושא מים.
(אנא, השתדלו להימנע מהמלצות כפולות ו/או לא רלוונטיות לנושא) איפה עוד אפשר לפרסם את הקישור? - בשרשור הייעודי בפורום איכות הסביבה. - באתר הרשמי של Blog Action Day 2010 (צריך לרשום את הבלוג שלכם כדי שיתווסף לרשימת הבלוגים מישראל).
אז... שיהיה יום מעניין לכתיבה וקריאה, ואולי אפילו תצא מכאן בת קול שתשנה משהו, מי יודע?

seymore butts

New member
גם אני משתתף !!!

גם לי אכפת שלא ייגמרו לנו המים !!! פירסמתי פוסט העוסק בנושא המים מזווית שונה. כבר כתבתי עליו במסגרת שרשור ה"מה לקרוא בסופ"ש" אז אתן גם כאן רק לינק. מקווה שתיהנו.

../images/Emo145.gif../images/Emo39.gif../images/Emo203.gif השינויים שעשינו והשלבים שפעלנו בהם לצמצום ולחיסכון במים http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1813320 מקווה ששיתוף הפעולה הגלובלי ימריץ את מנהיגי המדינות לפעול יחדיו למען כדור הארץ ,הצמחיה ,בעלי החיים ואזרחי העולם. ואולי לקוות לתקווה קטנה שיחדיו יתגברו על חיכוכי דעות ,מלחמות וישרור שלום עולמי . שיתופי פעולה באינטרנט יכולים לגשר בין עולמות ,מדינות ויבשות .

בּני

New member
תחנות מים

תחנות מים: שני זיכרונות שקשורים למים, אחד קצת כואב, מהילדות ואחד נעים ומרגיע מהנעורים. שני טיולים, אחד שגרם לי לשנוא את הים ואחד שגרם לי לאהוב עוד יותר את הטבע אבל גם להרגיש קטן. והתמודדות אחת עם מים, מהיום, ואיך היא קשורה לחסכון במים, או שלא... יהיה ירוק.

Purple Mushroom

New member
מצטער שלא השתתפתי

אני לא ער בשעות האלו של תחילת היממה, ועד שהתפנתי לתפוז ביום שישי (אתמול). היתה את התקלה הזאת בתפוז, במסרים אישיים ,ובניהול הבלוג, שדי הורידה לי את הרוח מהמפרשים. אני סינגל, ורואה כחובה אישית שלי, לצאת לבלות בימי שישי, כדי להגדיל את סיכויי למצוא בת זוג, ולהקים בית ומשפחה בישראל (למרות הקשיים הגדולים הסובייקטיביים שלי). והיה לי מישהו די חפרן, שהוציא אותי מהבית מוקדם, כך שהדבר לא התאפשר אתמול. למרות שבאמת תיכננתי ורציתי לכתוב משהו קליל, טל. באמת. אולי בשנה הבאה, בלי נדר ובעזרת השם :) אלון
=] ...

למעלה