השיר השבועי!!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo222.gif השיר השבועי!!../images/Emo222.gif

הערות העורכת: שכחתי מזה לגמרי
בכ"מ, השיר השבועי הוא הזוכה של פינת הראש בראש, 12 הצבעות מול 7. אם זה לא ברור, אז
devil & the deep dark ocean.
קישור לליריקה: http://www.nightwish.com/en/band/lyrics?id=14 אז ככה, לשיר הזה יש כמה ניתוחים יפים וטובים. הראשון, הניתוח של ענברי.
השני, ניתוחון קצר שלי. השלישי, ניתוח מימי הקומונה, ובאותו שרשור ניתוח של נועה לשיר.
והשאלות.
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? שאלת ספיישל!! (= למה השיר הזה ולא STD? שבוע טוב לכולם, לפורום שעשה את הבחירה הנכונה בהחלט! אוהבת אתכם.

Itay Simons

New member
../images/Emo99.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הכל!! 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לא יודע
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? כנ"ל 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? גם
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא יודע...
8. תנו ציון לשיר. 9.5 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא יודע X:

lacrimosa girl

New member
אהוי.

ביביסיטר. והשאלות. 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
הכל...הלחן, השירה, הליריקה, הלקידים,
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
הבית האחרון. אופטימי ממש, וגם צטטתי ממנו באיזה שיר דפוק שכתבתי פעם.
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
נחשו. (= 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
מ-ע-ו-לה ממש. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
אוה, הם פשוט טובים! אחד השירים הטובים של כולם ממש. 6. למי הייתם מקדישים את השיר?
למורה שלי לאנגלית, ויויאן, ולעצמי. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
משהו ירוק והרואי שכזה
8. תנו ציון לשיר.
100000000
9. מה הייתם משנים בשיר?
ממש כלום. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
תלוי בגל
שאלת ספיישל!! (= למה השיר הזה ולא STD?
בגלל, אה, הכל?

Brombit

New member
בסדר. ../images/Emo115.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אין משהו ספציפי 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לא הסתכלתי 3. מה המשמעות של השיר עבורכם? שום משמעות 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מוצלח 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מוצלחים
6. למי הייתם מקדישים את השיר? למי שרוצה 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אין לי רעיון 8. תנו ציון לשיר. 5 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? כמו שאמרתי בפעם הקודמת- משהו ב'קונצנזוס' כמו She Is My Sin שאלת ספיישל!! (= למה השיר הזה ולא STD? כי אתם טיפשים

lacrimosa girl

New member
אנחנו טיפשים?

את בכלל לא הסתכלת בליריקה. אני נעלבתי בשביל השיר.
סתםסתם
הכל ברוח טובה, כן?

blacknwhite

New member
יאללה...

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הדיאלוג באמצע מעולה
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? בעעע לא יודעת 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אמממ לא חפרתי על זה מספיק?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? ענק! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? ענקים! 6. למי הייתם מקדישים את השיר? חחח לא יודעת
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אפל קודר עם בת ים ושטן
8. תנו ציון לשיר. 8-9 9. מה הייתם משנים בשיר? לא הייתי משנה כלום, אבל הרבה פעמים הוא מעצבן אותי ואני לא ממש שומעת אותו הרבה... 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לאכפתלי
(תשובה קבועהP: ) למה השיר הזה ולא STD? ככה
האמת שבגלל הסיבה שהזכרתי ב"ראש בראש"- הליריקה שלו הרבה יותר קשה לפענוח

../images/Emo88.gif

והשאלות. 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?הליריקה,כתמיד
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? "Who the hell are you for me But a mortal dream to see?" 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?סוג של אגדה,אני חושבת. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?מעולה. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?אחד השירים שהם יצאו בו הכי טוב,אני חושבת. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לחברה שלי. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אני חושבת שצילומי נוף של ימים והרים. 8. תנו ציון לשיר.10 9. מה הייתם משנים בשיר?כלום
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?אה, מה שיצא בראש בראש
שאלת ספיישל!! (= למה השיר הזה ולא STD?באמת שאני מנסה להביןP:

LadySilkworm

New member
אני :)

והשאלות. 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הכל? 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אין לי מושג. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? כבר כתבו על זה שלוש פעמים לפחות, לא? P: 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מממ טובים.. המוזיקה ממש טובה. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו שאוהב את השיר? 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אין לי מושג.. -לא יצירתית- משהו עם אוקיינוס זה בטוח XD 8. תנו ציון לשיר. 10. 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום! 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא משנה לי.. שאלת ספיישל!! (= למה השיר הזה ולא STD? כי הוא מעולה והוא מאושנבורן
[אבל גם STD ממש טוב].

LadySilkworm

New member
התבגלנו המספרים קצת P:

אולי זה בגלל שאני לרוב מגיבה ב"תגובה מהירה".. טוב לא נורא :)

למעלה