השיר השבועי!!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo222.gifהשיר השבועי!!../images/Emo222.gif

הערות העורכת: הרגע יצאתי מבגרות בתנ"ך O_O אוקי, הדלפתי במשך השבוע את הקורבן של היום וענבר אמורה לפרסם את הניתוח שלה ליצור הנ"ל, אז המתינו בשקיקה, זה אמור להיות טוב
ואם לא שמתם לב במהלך ההצפות של השבוע, השיר השבועי הוא
wanderlust
קישור לליריקה: http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/wishmaster.html#4 ולשאלות:
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?כנראה שיהיה לו, זה הזמן להתנבא!
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? וזהו! כל נשות-הניתוחים שבפורום- צרו קשר, צריך לעשות חלוקת עבודה
יש לי איזה 6 מוכנים וכאלו
שבוע נהדרי לכולנו!!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo118.gif

האם כבר ציינתי שיצאתי מהבגרות התנ"ך? XD 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
הקול של טאריה והיוניסון אמפו-תומאס
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
היא ממש כיפית
Dreaming Alaska The Earth can have but Earth זה מדהים. ואני לא אתעמק על הנמשמעות כי אני בטוחה שענבר תעשה את זה הרבה יותר טוב ממני, אבל השוראות האלו מדהימות. וגם Drown into my eyes and see the wanderer See the mirrors of a wolf behold the pathfinder 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
די ברור...התשוקה לנדוד! 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
אמפו אמפו אמפו |ריר| האא אני לא מאמינה שהםפ יהיו בארץ!! ואני אפגוש אותם!!! ויוקה מעולה כרגיל
סאמי כרגיל איפשהו מאחורה [הוא בכלל קיים בשיר הזה?O_O] ותומאס הוא תומאס הוא תומאססס%^#%^#^#$^$^%#@ אני אשתוק עכשיו. :X 6. למי הייתם מקדישים את השיר?
תומאס! ואני מקווה לעשות זאת אישית!
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
אני חייבת להתחיל לעבור על הטקסט לפני שאני שולחת O_ם הממ כן זה יהיה נורא אקזוטי שכזה....מגניב D: 8. תנו ציון לשיר.
10 9. מה הייתם משנים בשיר?
הקטע המסיים מעיק משהו...סתם ארוך מדי. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
השש, סוד!
אני שמחה עולוצת להפליא משומה O_O

Itay Simons

New member
../images/Emo99.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את השירה, בעיקר 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? נמ...לא יודע 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אהבה לנדודים 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? חזק! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? גם =) 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לי :p 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?כנראה שיהיה לו, זה הזמן להתנבא! לא יודע
8. תנו ציון לשיר. 9 9. מה הייתם משנים בשיר? ממ לא יודע.. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? תפתיעי P:

blacknwhite

New member
שיר מעולה!

הכוסות בירה זה בהקדשה לאמפו?
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? קשה, הכל טוב בשיר הזה. נו, המצב-רוח
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Straying, claiming my place in this mortal coil 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? התשוקה לנדוד
זמזמתי לעצמי בזמן הטיול... זה עודד אותי ממש:) 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? גדולים מהחיים
6. למי הייתם מקדישים את השיר? לתומאס?
סתם... האמת? אולי לעצמי:) 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?כנראה שיהיה לו, זה הזמן להתנבא! הרבה מקומות יפים בעולם וזה 8. תנו ציון לשיר. 9 9. מה הייתם משנים בשיר? מקצרת קצת את הסוף, הוא באמת מעיק... 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? בחירה שלך
נ.ב- רציתי להעביר את הפינה שלי של הניתוח השבועי להיום, אבל בגלל שאת פרסמת היום, ניתן לך את היום הזה, אני אפרסם מחר, ונהפוך את יום שני ליום הקבוע.

lacrimosa girl

New member
בטח שבשביל אמפו

הוא אמר פעם שהדבר שהוא הכי אוהב בג'יגס זה חיבוקים עם מעריצות ;] אני חושבת שכולנו נשמח לתת לו את זה
אוך אני פתטית ._.

LadySilkworm

New member
../images/Emo99.gif

ולשאלות: 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הפזמון! 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אין משהו מיוחד.. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אממ.. מסע כזה? 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? נהדר
[חה, עוד מעט השאלה תהיה על הקול של אנט |:] 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? נהדרים
ההתחלה ממש טובה :) 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שרוצה? 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?כנראה שיהיה לו, זה הזמן להתנבא! לא יודעת... P: 8. תנו ציון לשיר. 10 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום כלום.. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אמממ..the riddler ? :)

למעלה