טורניר המונדיאל יוצא לדרך

שחר .ו

New member
../images/Emo222.gifטורניר המונדיאל יוצא לדרך

כמיטב המסורת גם במונדיאל הנוכחי נלווה את המונדיאל עם טורניר נחמד ונושא פרסים צנועים. החוקים מאוד פשוטים וברורים, כל משתמש יצטרך לנחש את הכרעות משחקים בשרשור יומי שהמנהלים יפתחו כשעל כל ניחוש נכון מקבלים נקודה ובנוסף יוכרז משחק בונוס שמי שינחש את התוצאה המדוייקת שלו יקבל 5 נק' (וזה בניגוד ליורו שם זיכינו ב2 נק' על ניחוש נכון), משלב ההכרעה אנחנו מתייחסים למשחקים עד הדקה ה90 בלבד כשהארכה נחשבת לתיקו. הזוכה בטורניר יקבל משחק מחשב מתפוז (GTA) ו20 המשתתפים עם התוצאות הטובות ביותר אחריו יקבלו כובעים. אנחנו נשתדל לפתוח מייד אחריי יום משחקים שרשור ליום הבא או בבוקר שאחריו, מי שיינהל כרגע את המעקב זה המשתמש קישוא שייפרסם את התוצאות והייתי שמח אם עוד חברים עם מעט זמן פנוי ואקסל יעזרו לו ויחפו עליו בימים שהוא יהיה עסוק, אם יש כאלה, נא לפנות לאחד המנהלים במסר. ואלו המשחקים ליום הניחוש הראשון:
1. גרמניה -קוסטה ריקה.
2. פולין- אוקוואדור. משחק הבונוס הוא מספר 1 גרמניה-קוסטה ריקה, כששוב אני מזכיר שבמשחק הזה בלבד צריך לנחש את התוצאה. נא להגיב להודעה הזו אך ורק בניחוש התוצאות בלבד. בהצלחה ומונדיאל מהנה לכולם

הניחושים שלי:

גרמניה מנצחת את קוסטה ריקה 2-0 פולין ואקוודור יסיימו בתיקו אחלה משחק

תקשיבו טוב מה אני אומר

גרמניה 3 - 0 קוסטה ריקה פולין 1 - 0 אקוודור מסכן מי שאוסף את כל ההימורים אני מרחם עליו

לכבוד המונדיאל

מצ"ב פורטריט של כדורגלן מעונינת להציג סדרה של פורטרטים של כדורגלנים וספורטאים במקום שבו מתרחשת פעילות ספורטיבית לכל מי שפניתי עד עתה הזהיר אותי מוואנדליזם אולי מישהו יכול לעזור לי למצוא חלל מתאים להנ"ל

קיר קמט

New member
זה נראה כמו רפאל אלקורטה

על סטרואידים.. (ואני שואל את עצמי, מי כאן זוכר בכלל את רפאל אלקורטה..)

יואב ק.

New member
רק מי שזוכר את פרננדז אבלרדו ../images/Emo3.gif

משום מה הם תקועים אצלי בראש כצמד כי תמיד אני זוכר ששיחקו ביחד בנבחרת, למרות שאחד שיחק בריאל ואחד בברסה...

קיר קמט

New member
למה לזכור לו את ריאל במקום את

התקופה היפה בבילבאו, כשעוד הייתה לו גאווה לאומית
אגב, שיחק תחת לואיס פרננדז מיודענו...

בוביץ

New member
הניחוש שלי

אני אנסה להמר את הניחוש השני שלי ממה שאני חושב ככה גרמני ינצחו 2:1 את קוסטה ריקה. למארחת יש תמיד הלחץ לנצח ורואים את זה לפי התקשורת בגרמנית והירידות על המאמן. ופולין ינצחו 1:0

roe24

New member
ניחושים שלי

גרמניה 3 קוסטה ריקה 2 פולין מנצחת

rafi k

New member
שלי

גרמניה - קוסטה ריקה: 1-0 לגרמניה פולין- אקוודור: 2-1 לאקוודור

ipod insulin

New member
הניחושים שלי

גרמניה-קוסטה ריקה 3-1 לגרמניה פולין מנצחת את אקוודור

crazy Chihuahua

New member
שלי

1) גרמניה-קוסטה ריקה 0-3 לגרמניה 2) פולין אוקוואדור פולין מנצחת 0-2 (לא מכיר את הנבחרות כמעט אבל אני הולך עם המולדת)

שחר .ו

New member
לנחש רק תוצאה של גרמניה -ק.ר

כתבתי את זה באופן דיי ברור!!

CKYEN1

New member
3:0 לגרמניה

ואמ... 2:1 לפולנים שלושעשר לפודלסקי!!!!

למעלה