יום כדור הארץ מי שמע? מי משתתף? למי יש מה לספר? יום כדור הארץ
ל ללי שוברת שתיקה New member 21/4/08 #1 ../images/Emo222.gif יום כדור הארץ ../images/Emo222.gif מי שמע? מי משתתף? למי יש מה לספר? יום כדור הארץ
../images/Emo222.gif יום כדור הארץ ../images/Emo222.gif מי שמע? מי משתתף? למי יש מה לספר? יום כדור הארץ
T TheImpactBoy New member 29/4/08 #3 נשמע מעניין, בא לך להרחיב קצת במקרה? הבנתי שגם את משתתפת בזה... מה בדיוק הולך שם?
T TheImpactBoy New member 29/4/08 #4 ועוד משהו, מכירה את העמותה GoEco? כבר כמה זמן אני חושב על להתחיל להתנדב שם... יש לך המלצות או משהו שקשור לעניין?
ועוד משהו, מכירה את העמותה GoEco? כבר כמה זמן אני חושב על להתחיל להתנדב שם... יש לך המלצות או משהו שקשור לעניין?
ל ללי שוברת שתיקה New member 29/4/08 #5 יום כדור הארץ.. פשוט זה היום שנקבע כדי להגדיל את המודעות לשמירה על הכדור. אירועים שונים מתקיימים בכל רחבי העולם. אישית אינני קשורה באופן ישיר לאירוע כזה או אחר אך מתוקף הנושא זה משהו שמעניין אותי ולכן אני גם מנסה להעלות את המודעות.
יום כדור הארץ.. פשוט זה היום שנקבע כדי להגדיל את המודעות לשמירה על הכדור. אירועים שונים מתקיימים בכל רחבי העולם. אישית אינני קשורה באופן ישיר לאירוע כזה או אחר אך מתוקף הנושא זה משהו שמעניין אותי ולכן אני גם מנסה להעלות את המודעות.