מבזק מוזיקה- 17.3

../images/Emo222.gifמבזק מוזיקה- 17.3../images/Emo222.gif

כל מה שחדש וחם במוזיקה הישראלית
אתם מוזמנים להביע את דעתכם על הידיעות...

../images/Emo18.gifממשיכים בעבודה

פרויקט עבודה עברית, לקראת יום העצמאות ה60 לישראל, מוציא 3 סינגלים חדשים. שלושת הסינגלים הראשונים שיצאו הם: רמי קליינשטיין – "הכעס", מאור כהן – "שיר של יום חולין", קרן אן – "ברחוב הנשמות הטהורות". מספר השירים בפרויקט יהיה 60, כגיל המדינה ויכלול ביצועים מעניינים של אמנים מהשורה הראשונה. ועכשיו משתחררים 3 סינגלים נוספים לקידום האלבום:
מירי מסיקה בביצוע לשיר של ברי סחרוף "ככה זה (לאהוב אותך)"
עברי לידר בביצוע לשיר מתוך אופרת הרוק "מאמי" – "השדות האדומים".
אברהם טל בביצוע לשיר של דורית ראובני – "אדם צובר זכרונות"

mekl

New member
אני מרגישה שהפרויקט הפעם התפספס..

בביצועים חסר משהו. דווקא באתי לגמרי עם אוזניים פתוחות לככה זה, אבל ממש התאכזבתי.. אני מקווה שמטרופולין יצליחו, והכי חשוב, אני מקווה שלא הרסו את זהירות מהמרווח

אז ככה.. הביצוע של מירי מתחלק לשניים

או אלה שמאוד אהבו או אלה שטוענים שהיא הרסה!! אני דווקאה אהבתי.. ועברי..[נו אני כבר כותבת..] מדהים... אחלה בחירה... לחשוב שאריה מוסקונה [כאילו מהמחסם של כאילו ] היה חבר בהרכב אופרת הרוק

../images/Emo18.gifכשגלעד פגש את ג'וזי

גלעד שגב עוד לא נול לפני 40 שנה כשהתפרקו החלונות הגבוהים. בשנת 2000 הייתה תחילתה של ידידות בין ג'וזי כץ, סולנית 'החלונות הגבוהים', לגלעד שגב, המהמם, כשגלעד כתב לג'וזי את השיר שסגר את אלבום האוסף שלה- "אני סולחת". ביום רביעי האחרון, אחרי 4 חודשים של חזרות, הם עלו ביחד על הבמה בצוותא למופע הצדעה מיוחד לחלונות הגבוהים. המופע נערך באווירת חגיגות ה60 למדינה וכלל את מיטב שירי הלהקה שהפכה להיסטוריה, את שירה של ג'וזי כסולנית וכמו כן, גם את השירים של גלעד. בין האורחים בקהל לא יכלתם למצוא את שמוליק קראוס ואריק אינשטיין (החלונות האחרים) אבל כן יכלתם למצוא את עידן יניב, גורי אלפי, רועי בר-נתן ועוד

mekl

New member
גלעד לגמרי שיחק אותה../images/Emo106.gif

קודם כל שאפו שהוא עובד עם הבחורה הנסגדת הזאת
ב, התחלתי להקשיב עם תחושה של אין מצב שהוא יעמוד בציפיות ולא יהרוס את השירים שאני הכי אוהבת בעולם, ואני רוצה להגיד שאוקיי,הוא לא כלכך יכול להתחרות בביצועים הראשוניים והמדהימים, אבל הוא לגמרי מחמיא לג'וזי! ויש כימיה מעולה! הם עובדים נפלא, ואני ממש נהנית להקשיב לשירים שאני מנסה להשמיע לאנשים כלכך הרבה שנים נכנסים לתודעה ככה
פשוט כיף להיזכר!

../images/Emo18.gifמאיר בנאי מוזהב!

לאחר חודשיים של מכירות הגיע אלבומו החדש של מאיר בנאי "שמע קולי" למעמד של אלבום זהב
. האלבום יצא לחנויות מוקדם מהצפוי עקב הביקוש הרב והצלחת הסינגל שהקדים אותו "שמע קולי". שירי האלבום הם מלחנים למילים של משוררים יהודיים כמו שלום שבזי, שלמה אבן גבירול וכו'... שיהיה במזל

../images/Emo18.gifלמען אנשי עוטף עזה

מיטב האמנים יתקבצו ב"קיבוץ דורות" באזור עוטף עזה למען תושבי אזור זה החיים תחת איום הקסאמים. המופע יערך ביום ראשון הקרוב ב 09.03.08 החל מהשעה 17:00 בהנחיית פרופ' ניסים קלדרון ובהשתתפות: שלומי שבן, רונה קינן, ערן צור, נעם רותם, פונץ', שרון מולדאבי, דן תורן, סגול 59, דויד פרץ ואחרים. אולם התרבות, קיבוץ דורות, 09.03, 17:00. כניסה חופשית. יוזמה מבורכת, שיהיה להם הרבה בהצלחה ורק שקט

../images/Emo18.gifא-מאאא! מאיה בוסקילה עולה על מדים

באיחור של 12 שנים הזמרת מאיה בוסקילה מצטרפת לשורת חיילנו בצה"ל. בגיל 18 הצהירה בוסקילה שהיא דתייה וקיבלה שחרור מצה"ל, אך החודש מאיה בוסקילה לובשת מדים ומתגייסת לצבא כשהיא תעשה טירונות של שבועיים ותחל שירות צבאי מלא. כל מה שלנו נותר להגיד זה- בהצלחה:]

למעלה