מה דעתכם על מירי באירוויזיון?

veredmp

New member
../images/Emo222.gif מה דעתכם על מירי באירוויזיון?

מתחילים לדבר על הקדם ההולך ובא, יש כבר כמה שמות שמדברים עליהם חזק. אמנם מירי ב"כוכב נולד" אז הסיכויים שהיא תרצה ו/או תוכל להשתתף נמוכים, אבל עדיין.... הייתם רוצים לראות את מירי בקדם? באיזה שיר הייתם מעדיפים לשמוע אותה, בלדה, משהו קצבי יותר, משהו אתני?

NaniBani

New member
ברור שרוצים את מירי בקדם!

וברור שבאירוויזיון! ואני בטוחה שכל מה שתשיר- היא תהמם אותם..

NaniBani

New member
אהה ועדיף קצבי..

אני אישית, כשאני שומעת שירים שקטים (בלדות וכאלה) של ארצות אחרות, אני משתעממת מאוד. יכול להיות שהמילים ממש מרגשות וזה.. כמו שהיה לנו עם הראל בשנה האחרונה (שהיה מדהים!) אבל שאר המדינות לא הבינו את המילים.. זה דיי מבאס. עדיף משהו קצבי, וסומכת על מירי שתשיר כמו שרק היא יודעת!!

Crurifragium

New member
מאוד בעד!

גם כי כדאי שאם כבר שולחים מישהי לארוויזיון לייצג את המדינה בתחרות בינ"ל אז שהיא תהיה מהיותר מוכרים/מוצלחים/פופולריים כרגע. וגם כי היא זמרת נהדרת, ואפילו אם המילים והתוכן של השירים לא עוברים לקהל הזר, אי אפשר לפספס את הקול הנהדר שלה. ןלתחרות כזו, אם היא שרה משהו בעברית אז בפרוש עדיף משהו קצבי, כי הרבה מאזינים יסננו הרבה ממשהו שהם לא מבינים וישארו עם הקול ועם הקצב. אבל אם היא שרה באנגלית, אז דווקא היה עדיף משהו כמו בלדה, שנותן יותר סיכוי לרגש אנשים במקום סתם קצת להקפיץ אותם. הייתי נמנע משירים אתניים, זה פחות פופלרי בקהל המאוד הרחב, ואנשים יכולים לפסול את זה משיקולים לא רלוונטים למוזיקה (כאילו שזה לא קורה גם ככה, כן, אבל בכל זאת...)

Music4Life

New member
היא כבר מזמן היתה צריכה להשלח לשם

כל פלוץ שולחים ורק את הכשרון האמיתי - מירי לא שלחו עדיין ...בושה . כן אני בעד ברור
, ומה תשיר? וואלה לא יודעת...אני בעד משהו מרגש...אבל אם דנה הצליחה עם שיר "חזק" אז אולי כדאי כן ללכת על קיצבי יותר? ממממ...

pRimaVeriTaVIV

New member
היה מאוד מעניין לראות את מירי בקדם

ועם שיר מתאים אין לי ספק שהיא הייתה לוקחת מקום גבוה, באירוויזיון עצמו ולא רק בקדם
באיזה שיר...התשובה שלי קצת מורכבת לא הייתי רוצה שיר שהוא רק קצבי או רק בלדה וכו', אלא משהו יותר באמצע, שיש בו את החלקים הכיפיים שלו, ומצד שני, גם חלקים יותר בלד-יים או אתניים, ככה שהיכולות של מירי יתבטאו יותר

Koala Girl

New member
לגמרי בעד...

ברור שזה לא יקרה השנה,אבל אני מאמינה שמתישהו כן. נראה לי שילוב של בלדה וקצבי,משהו סלין דיוני כזה

תמיד להיות שונה....

אל תירו בי אבל אני ממש לא חושבת כמו כולכם כאן
. לדעתי עדיף לה להימנע מזה, לא ברור לי מה זה נותן. הרי הכשרון של מירי ברור ואין צורך ב"אישור" בדמות האירוויזיון כדי לאשש לנו את זה. זו כמובן יכולה להיות חוויה, אבל היא גוררת איתה מתח רב, ביקורת מפה ועד ירושלים ולא ברור לי מה היתרונות בכך. חוץ מזה, אתם באמת רוצים שכל העולם יידלק עליה ולא יהיה לה זמן למפגשי פורום ולכל האהבה....?!

בטח שהייתי רוצה לראות את מירי באירווזיון

יש לה קול מדהים וכל מה שהיא תשיר ישמע יפה.אני הייתי רוצה לשמוע אותה קצת מסלסלת כמו שהיא ששרה בשלוש אמהות בערבית זה פשוט תפור עליה לטעמי האישי.

Music4Life

New member
../images/Emo45.gif תפור על מירי קול ערבי וסלסול, צודקת!

מסכימה עם יעלי..."ברכת המלך" נראה לי השיר הכי אהוב עליי מכולם...פשוט מתה על השיר הזה
וכל הסלסולים הם באמת מתאימים לקול שלה. לא בקטע מזרחי לגמרי ...

למעלה