מונדיאל
ואימון אישי

tlingit

New member
../images/Emo222.gif מונדיאל ../images/Emo86.gif ואימון אישי

אילו תובנות אימוניות אתם רואים במונדיאל שמעסיק עכשיו את כולם
בקבוצות, אצל האוהדים, או בכלל בהתרחשות הזו שנקראת מונדיאל כדוגמה, אני מסתכלת על ההירתמות של אוהדים - עד כמה הם יכולים להתגייס ואילו משאבים הם מוכנים להקדיש לעניין, עד כמה הם לוקחים באופן אישי ואיך הם יוצרים מחוייבות אישית
מה אתם רואים
על מה אתם מסתכלים

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אני מוקסמת מהשאלות שלך ../images/Emo28.gif

אני חושבת על איך אנשים בוחרים את מודל ההזדהות שלהם - יש כאילו שבוחרים בקבוצה הפיבוריטית, ויש כאילו שיבחרו באנדרדוג. מה זה אומר?

אותי למשל מעניין ניהול המוטיבציה

בתוך הקבוצה. בעיקר את האופן בו מנהלים את מערכות היחסים בין ה"חיילים הפשוטים" בצוות לבין ה"פרימדונות". לכל בחירה יש מחיר המוצמד לה מאחור. מעניין לראות איך הם בנו את הקבוצות. בברכה,

הקשבה, מחויבות ומימוש אפשרויות|גביע

הרי שם (על מגרשי הספורט) נולד המקצוע שלנו וכל כך הרבה הקבלות אימוניות ניתן למצוא ב"מגרש" ו ב"משחק". אני לוקח הרבה השראה מ: ההקשבה - (של השחקנים) לכדור, לחבריהם לקבוצה ולמערך השחקנים בקבוצה היריבה. הקשבה שמאפשרת בהירות ומניעה לפעולה. המחויבות - למטרה (הניצחון) העוברת דרך אבני הדרך (הבתים והשלבים באליפות). והמיקוד בכל משחק המשוחק כאן ועכשיו (לא אתמול ולא מחר) שמשרת את המחויבות לניצחון. מימוש אפשרויות - החל מהאפשרות המובחנת ביותר להבקעה כגון בעיטת עונשין מ 11 מטר ועד מצבים "בלתי סבירים בעליל" שרק תודעה רחבה ופתוחה מאפשרת לראות בהם הזדמנות להבקעה ולממש אותה. הנאה צרופה (... ואני, כדורגל זה לא ה"cup of tea" שלי
)

למעלה