מפרסמים את הפורום

../images/Emo222.gifמפרסמים את הפורום../images/Emo70.gif

נושא חשוב שלא ממש יצא לנו, זה ליחצן את הפורום החוצה. חוץ מהחגים, אני חושב שחשוב שכולנו נפרסם את הפורומים, גם במקומות אחרים (חוץ מ"תפוז"). אם זה ב-וואלה, היידפארק ופורומים אחרים שאתם מכירים. דבר ראשון לדעתי שצריך לעשות זה לעצב לוגו יפה ומושקע ! חוץ מאוריאן יש מישהו שמתנדב לעצב לוגו? רצוי שתעזרו בחברים שמבינים בגרפיקה ופוטושופ! השלב השני זה להפיץ, אבל זה אחרי שנעצב לוגו שכולנו נסכים לגביו. אגב 1280 זה מספר הפורום, אז אתם יכולים להוסיף סלוגן עם המספר הזה!

אני גם חושבת שזה חשוב!

אבל אריאל כבר כמה פעמים ניסינו לעשות את זה פה.. ולא כ"כ יוצא.. אני (מאוד) מקווה שהפעם זה יילך... זה ממש חשוב :) אני אישית לא יודעת לעצב וכל זה.. אבל כל מי שיודע אז שיכין ובעניין הפרסום אין לי בעיה...

orianush

New member
רעיון טוב

ולוגו אני לא יכולה לעצב כי כרגע רק קיבלתי את המחשב ואין לי פוטושופ אני אוריד שוב שבוע הבא כשאני אקבל את המחשב החדש.. זה הקודם תיקנו אותו

9B9

New member
אני יכולה לעשות משהו

מקווה שיהיה לי זמן בסופשובוע..אם לא אז שבוע הבא

lir2004

New member
צודק!!!

אוווףףףףףףף, למה לא כולם מכירים את יוסי?! תאמינו לי, הוא לא מקבל את כל הערכה ומודעות הציבור המגיעות לו!

sarit lang

New member
היום כבר מכירים אותו

אין מצב שאני אומרת יוסי אזולאי ואף אחד לא יודע על מה אני מתכוונת..לאט לאט

lir2004

New member
אל תדאגי!

עוד מעט יוסי יהפוך לכוכב הגדול ביותר בישראל, יש לו איכויות קוליות ו"סטאר-קווליטי" יותר גדולים מכוכבים אחרים, כמו הראל מויאל, סקעת, נינט וכ"ו...

למעלה