מרכז המיידע הסביבתי לשמור ולזכור!
ל ללי שוברת שתיקה New member 13/4/07 #2 תודה ושבת שלום ! ../images/Emo140.gif מחר אני בשביל ישראל, באזור בית גוברין ותל קשת. לוקחת איתי את האחיין וה - . שתהיה לכולנו שבת נעימה ורגועה, סעו בזהירות !
תודה ושבת שלום ! ../images/Emo140.gif מחר אני בשביל ישראל, באזור בית גוברין ותל קשת. לוקחת איתי את האחיין וה - . שתהיה לכולנו שבת נעימה ורגועה, סעו בזהירות !
ת תפו ופוזה New member 13/4/07 #3 אני זוכרת שכבר הית שם תמסרי ד"ש להורי במוש שדה משה . הורי הם ממקימי קיבוץ בית גוברין שהוקם על ידי חברי הפלמ"ח.... אחותי הבכורה היא הבת הראשונה של הקיבוץ- צולמה בזמנו בעמוד הראשי של העיתון "למרחב" - מכירה את העיתון הזה? תהנו!
אני זוכרת שכבר הית שם תמסרי ד"ש להורי במוש שדה משה . הורי הם ממקימי קיבוץ בית גוברין שהוקם על ידי חברי הפלמ"ח.... אחותי הבכורה היא הבת הראשונה של הקיבוץ- צולמה בזמנו בעמוד הראשי של העיתון "למרחב" - מכירה את העיתון הזה? תהנו!
ה המדינהזהסרטבורקס New member 17/4/07 #5 מה קורה עם " אתר המפות הממשלתי " ../images/Emo35.gif לפני כמה חודשים הייתה כתבה בעיתון שעומד לעלות באינטרנט " אתר המפות הממשלתי " שבו יהיה כל המידע הגיאוגרפי של המדינה .................................
מה קורה עם " אתר המפות הממשלתי " ../images/Emo35.gif לפני כמה חודשים הייתה כתבה בעיתון שעומד לעלות באינטרנט " אתר המפות הממשלתי " שבו יהיה כל המידע הגיאוגרפי של המדינה .................................