סיכום שבועי בפורום

a e q u i t a s

New member
../images/Emo222.gif סיכום שבועי בפורום ../images/Emo43.gif

פורום פוליטיקה עולמית בסיכום שבועי #2 (אומנם טיפה באיחור
תסלחו לי).
מה היה לנו השבוע בפורום.
סוף סוף האירוח של אלברט סבסטיאן מרקו הגיע וענה על שאלות הגולשים בענייני יחסים בינלאומיים, פוליטיקה אמריקאיית והיבטים שונים במלחמה בטרור. כמובן שלא פסחנו על האיום הסטרטגי והחתירה להשגת נשק גרעיני מצד איראן.
אני יכול להבטיח לכם, שפורום פוליטיקה עולמית לא נח לרגע, וכרגע מתוכננות עוד כמה אירוחים של רמי מעלה בפורום הקשורים לתחום היחסים הבינלאומיים. אני לא רוצה בשלב זה לחשוף את שמם, כי עדיין לא נסגרו הפרטים האחרונים - אבל אני אופטימי
.
דיברנו מעט על נושאים נורא כללים שלא זכו לתגובות רבות, כמו הכנות של הנשיא בוש לקראת הנאום לאומה לשנת 2006 והדיון שלא כל כך גרף הרבה תגובות בנוגע לחיזבאללה ודאגתו של נסראללה בגין התפרקות הכיבוש הסורי בלבנון.
הסקר השבועי שלנו נפתח - המלחמה העולמית בטרור ?
אפשר לנצח
אי אפשר לנצח - ( קישור לסקר ) - בואו הצביעו
.
תחרות עיצוב הלוגו לפורום פוליטיקה עולמית הסתיים השבוע - והזוכה הגדול הוא סוניק הקיפוד אשר הלוגו שהוא עיצוב יודבק בדף הראשי של הפורום, ובנוסף יקבל פרס סימלי מאתר
אנשים.
השבוע גם נפתח שרשור מיוחד של רעיונות
, שאתם, חברי הפורום יכלתם לפרסם את כל העולה על רוחם. אני שמח להודיעתכם - שרוב הרעיונות יממושו כבר בתחילת השבוע הבא, כולל פינה שבועית - ת"ז על מדינה מסיומת.
מה צפוי לנו בשבוע הבא
בעיקר סיעור מוחין ועבודה על מימוש כל הרעיונות שלכם בשרשור רעיונות, על מנת לפתח את הפורום ולהגדיל את נפח הדיונים. תרגישו חופשי ליצור איתי קשר במסרים או במייל (כנסו לכרטיס האישי שלי). שבוע מעולה שיהיה לכם

למעלה