סיכום שבועי

animfanatic

New member
../images/Emo222.gif סיכום שבועי ../images/Emo42.gif

השבוע מ- 1 עד 10:
השבוע במילה אחת:
השבוע בשתי מילים:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
ציטוטים:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
הכרזת השבוע:
מילת השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
- - - שבוע טוב בנות & שבת שלום.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif סכמ"שיזם~ ראשונה~? XD

השבוע מ- 1 עד 10: 9+ השבוע במילה אחת: סבבי השבוע בשתי מילים: נחמד מאוד P: דבר טוב שקרה השבוע: * 89 בהיסטוריה~~~ D: * נזכרתי ב- 97-98 בערבית ואנגלית ^_^ * אני לא זו שקיבלה פחות מ- 80 במבחן בהיסטוריה מהכיתה!#!@# חשבתי שאני זו שקיבלה איזה 75 מסיבי XD דבר רע שקרה השבוע: * מבחנים זה אף פעם לא דבר טוב... P: * אבא נסע לעין גדי...לשבוע T<T" * אבא של אחת מהחברות שלי נפטר T_T דבר מצחיק שקרה השבוע: מצחיק? החברה הכי טובה שלי [יעל] {שהדבקתי בטוקיוליזם XD} הייתה נגועה בקריזה ורפה אחריי ואחרי 2 ידידות שלנו, מיששה לנו את השיער וכל הזמן אמרה: זה חמוד!@!$@!$!# דבר הזוי שקרה השבוע: הדבר המצחיק הוא גם הדבר ההזוי :\ פאדיחת השבוע: אהההה....^^" מקום רביעי בבחירות למועצת תלמידים...נחשב? ^^" ציטוטים: לא היה משו מעניין השבוע XD שיר השבוע של טוקיו הוטל: World Behind My Wall <3 שיר השבוע בכללי: World Behind My Wall, Automatic, עוד משו שאני לא הפסקתי לשיר אבל שכחתי מה זה היה! T_T להקת השבוע: טוקיו 3> דיסק השבוע: יומנויד! מאכל השבוע: פסטהההה 3> וחומוס!!@$#!$1 [אה, גבינה גם1@#!@ מוצרלהההה!@$#@!#@! *ך*] משקה השבוע: מיםמיםמים [: ספר השבוע: Untamed - Kristin and P.C Cast סרט השבוע: דמדומים [: התחדשות השבוע: אההההההעעעע.....3 שירים חדשים!@$!@ D: התמכרות השבוע: טוקיו...דאאא XD הכרזת השבוע: תחרות ומבחנים - הנה אני באה!@$!@$!@ מילת השבוע: אין [: אדם השבוע: הרבהרבהרבה אנשים ובינהם ביל [: תמונת השבוע: איןאין~ תכנונים לשבוע הבא: לחרוש X_X" ~~~ שבוע מקסים לכולן~ 3>

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif עכשיו אני. ../images/Emo192.gif

השבוע מ- 1 עד 10: * 8+
השבוע במילה אחת: * נחמד.
השבוע בשתי מילים: * נחמד מאוד XD
דבר טוב שקרה השבוע: * 82 באנגלית - לא היה מישהו מאושר יותר ממני באותו רגע כששמעתי על הציון
* יום שני הלכנו למבצע ניקיון עם היסודי XD * יום שני לא למדנו כל היום חוץ מביולוגיה - זה היה כ"כ כיף
* אחלה ימים בבית ספר.
* יום כיף בים המלח
* היום - אוניברסיטה
דבר רע שקרה השבוע: * היה לי יומיים חום
* א ס ת מ ה - ה' ישמור, הדבר הזה הורג אותי >< * הייתי צריכה להתעורר היום ב- 6:30 בגלל האוניברסיטה, והאוטובוס הדפוק הזה הגיע רק ב- 8:00
* ריבים עם בן דוד שלי וחברה שלי
דבר מצחיק שקרה השבוע: * היום אני ובת דודה שלי הלכנו לאיבוד באוניברסיטה וחצי שעה אנחנו רק מחפשות את הבניין והכיתה שאנחנו לומדות בה. בסוף הגענו לכיתה באיחור וכל הכיתה הסתכלה עלינו XD * אני צרודה בגלל השיעול והסתמה, ואני נשמעת כ"כ מוזר - אז כולם צוחקים עלי בגלל הקול
* כשראיתי את הציון של המבחן באנגלית אז אני וילד מהכיתה שלי התחלנו לרקוד, והמורה אמרה שאנחנו מוזרים XDDD * השיחה עם מיש במסן
הילדה הזאת הרגה אותי סופית !
פאדיחת השבוע: * שאני ובת דודה שלי הגענו באיחור לכיתה באוניברסיטה וכולם הסתכלו עלינו.
אני כ"כ שונאת שזה קורה.
ציטוטים: * אני ובת דודה שלי באמצע רגעי נוסטלגיה מהיסודי כשהלכנו למבצע נקיון XD אני: יווו... את זוכרת את זה ? שהיינו צריכות לעמוד כל אחת בקצה אחד והיינו מדברות. בת דודה שלי: כן, יאאא... אני רוצה שוב ! ~ בת דודה שלי מדברת לתוך המכשיר ומחכה לתגובה ~ ילד אחד שהיה ליד זה: שומע שומע, אכן שומע
* ילד מהכיתה שלי התחיל להתלונן בגלל שהאוטובוס איחר היום. ילד מהכיתה שלי: אני אומר לך, אני אהרוג אותם - מה זה הם מאחרים ? מי הם בכלל ? חברה שלי: עודד, תשתוק כבר - עשית לי כאבי ראש. ילד מהכיתה שלי: אני פשוט שונא אותם, רק בגללם אנחנו נאחר לשם. ~ אני נותנת לו כאפה כדי שירגע ~ ילד מהכיתה שלי: אוקי, נרגעתי. מסכן, כמה כאפות הוא מקבל ממני בכל פעם שהוא לחוץ
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * Alien - גם באנגלית וגם בגרמנית
* World Bbehind My Wall * Gegen Meinen Willen
שיר השבוע בכללי: * Simple Plan - I Can Wait Forever
* Three Days Grace - Wake Up
להקת השבוע: * Three Days Grace.
דיסק השבוע: * הומנואיד - נו, ברור XD
מאכל השבוע: * עוגה שאימא שלי הכינה.
משקה השבוע: * מים, מים, מים.
סרט השבוע: * המסור 5 - אני לא יודעת איך ישבתי וראיתי ת'סרט
הכרזת השבוע: * אסתמה זה סיוט
מילת השבוע: * אייה XDDDDDDDD
אדם השבוע: * בן דוד שלי ובת דודה שלי המשוגעת XD * מיש ששיפרה לי ת'יום למרות האסתמה.
* המשפחה שלי.
* חברות שלי
תמונת השבוע: *
תכנונים לשבוע הבא: * אמממ.. לא יודעת - זורמים.
- - - שבוע טוב & שבת שלום.

למעלה