סיכום שבועי

animfanatic

New member
../images/Emo222.gif סיכום שבועי ../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

השבוע במילה אחת:
השבוע מ- 1 עד 10:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
ציטוטים:
סרט/סדרת/תוכנית השבוע:
ספר השבוע:
התחדשות השבוע:
הכרזת השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבוע טוב & שבת שלום

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif אעה! סופסוף!

השבוע במילה אחת: סבבישן XD השבוע מ- 1 עד 10: 9+ דבר טוב שקרה השבוע: * טיול שנתי * דיברתי סופסוף עם החברים בכיתה בפייס * הוכחתי עד כמה קשה לשבור אותי * מצאתי עוד זייפנים של סטרייפי, יו, קירו, טום וביל D: הפעם בפייס ובאייסי XD * מחר מומולדת D: * מצאתי את השיר שחיפשתי!! D: * ציונים מעל 90 ב-3 מבחנים DDD: דבר רע שקרה השבוע: * טיול שנתי * ידידה חלתה ]: דבר מצחיק שקרה השבוע: נפלו מלא אנשים בטיול - גמאני. פעמיים! דבר הזוי שקרה השבוע: דיברתי עם הילדים בכיתה בפייסבוק, גיליתי שאני דומה לכמה אנשים יותר ממה שאני חושבת XD פאדיחת השבוע: הנפילות שלי ובלבול בשירי ט"ה, ידידה שלי לא ידעה מה הצבע האהוב על ביל!@$#! [והיא מעריצה אובססיבית!@$@!] שיר השבוע של טוקיו הוטל: זה קל D: אני אומר... World Behind My Wall. שיר השבוע בכללי: Leave it all to Me - Miranda Cosgrove ft. Drake Bell ו... My Obssession - Cinema Bizarre ♥ להקת השבוע: ט"ה וסינמה ביזאר XD ציטוטים: "תשובה רטורית!" XD זה היה במהלך הטיול. תומר התבלבל ובמקום להגיד שאלה רטורית הוא אמר תשובה רטורית XD קרע את כולנו מצחוק. * כל מיני קטעים שתומר ויובל עשו מאסי וגורי... "תשיר את השיר ששרנו כשהיית קטן או שאני אעשה לך בושות@!#! - כאילו שאת לא עושה לי מספיק בושות! - בושות!@#!@ בושות!@#!@# D:" "אני לא שומעת! יש פה חלון! - אמא! בא לי כבר להרביץ לך! - אתה לא יכול! יש פה חלון! D:" איזו אמא סתומה XDDDDDDD סרט/סדרת/תוכנית השבוע: תשרוד את זה [אני וידידה עשינו לזה דיבוב לייב כי שיעמם לנו D:] ספר השבוע: Untamed - P.C and Kristin Cast. לא, לא סיימתי אותו עדיין! התחדשות השבוע: יום הולדת? XD אני בגיל חדש~! יאיאי D: הכרזת השבוע: גיל 14 - HERE I COMEEE~ התמכרות השבוע: אסי וגורי, טוקיו הוטל, סינמה ביזאר, פסטה וחומוס D: מאכל השבוע: פסטה וחומוס [לא ביוחד!@$@!$!] משקה השבוע: מיםם D: אדם השבוע: אמא, אבישג, יעל, בילא ואבא D: תמונת השבוע: ~ תכנונים לשבוע הבא: לשמוח שאני בת 14 XD - - - שבוע טוב & שבת שלום

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif עוד רבע שעה יום הולדת. ../images/Emo65.gif

הציטוטים
שבוע טוב קמי.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifסופסוף~!

מאתמול בצהריים אני אומרת לעצמי "תומי, לא לשכוח את הציטוט! פעם ראשונה שהוא באמת מצחיק!" פחה D: טוב יאללה, הפעם אני משקיעה.
השבוע במילה אחת: מגניייייבבבב
השבוע מ- 1 עד 10: 100 ^^
דבר טוב שקרה השבוע: קורס עזרה ראשונה בבצפר, מד"א אתמול, בקושי למדנו חח.. שיעור מוזיקה עם שירים רק של מייקל ושל רייכל
דבר רע שקרה השבוע: בואו לא נכנס לזה. :)
דבר מצחיק שקרה השבוע: הו, המדריך שלנו להחייאה- טומי - הוא קצת... סוציופאת. XD הוא כולו "אני מגיע לזירת האירוע, רואה את הנפגע, בועט בו למדרכה ומתחיל החייאה. עכשיו הכל בסדר, הוא קם שותה קפה מדליק סיגריה." חחחחחח טומי הגבר
דבר הזוי שקרה השבוע: חברות שלי אונסות אחת את השנייה, זה נחשב?
פאדיחת השבוע: אין לי מושג ><
שיר השבוע של טוקיו הוטל: אה! der letze tag, שיר שולט
שיר השבוע בכללי: michael jackson - childhood
להקת השבוע: אינקיובוווווססס ששמעתי שיר שלהם אתמול ברדיו וכמעט התפחלצתי
ציטוטים: *על הדשא עם כמה אנשים, שיחה סוערת על העבודה ברפת* נילי: "המלטתי פרה. זה היה כל-כך קשה.." אני וג'וב: "מה?.. XDDDDDD" *אתמול במד"א, לומדים איך לעשות עיסויים* אופיר: "אתם מסתכלים על קו הפטמות, ולוחצים בדיוק באמצע. ולא להסתכל על קו הפטמות של זקנות - זה הפופיק!" חחחחחחחחחחח יואו הרג אותנו לגמרי
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: אממ.. הו, ראיתי איזה סרט קצר [עוד אחד מעשרות] של מייקל, הבחור שחקן לא רע
ספר השבוע: ...
התחדשות השבוע: שום דבר מעניין :)
הכרזת השבוע: "קונדומים זה אחלה של חוסם עורקים!"
התמכרות השבוע: נוטלה, אמ אנ' אמ'ס
מאכל השבוע: פתיתוס
משקה השבוע: קפה, הווווו קפה.
אדם השבוע: ג'וב הקרועה, בבוש, תמריק :)
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: להתכונן למת', להתכונן למת', שוב להתכונן למת' ואז להתכונן למד"א. יאי.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif איזה חמוד הכלב. *-*

חחחחחחחח, הציטוטים
בהצלחה עם מת'
שבוע טוב לך.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif איזה מהר הגיע סוף השבוע. ../images/Emo3.gif

השבוע במילה אחת: * סבביישן.
השבוע מ- 1 עד 10: * 10 +
השבוע הזה כ"כ השתפר אחרי השבוע הקודם :)
דבר טוב שקרה השבוע: * קיבלתי בבוחן במתמטיקה 80.
* קיבלתי במבחן בהיסטוריה 81 ובבוחן 95.
* האסתמה נרגעה סופסוף XD * כל השבוע לא היה גשם - וואו, זה היה כ"כ כיף
* היום - אוניברסיטה.
דבר רע שקרה השבוע: * נכשלתי במבחן בפיזיקה.
דבר מצחיק שקרה השבוע: * מתוך כיתת עיוני של 25 תלמידים - רק 7 תלמידים עברו את המבחן בפיזיקה XDDD * אני וחברה שלי הלכנו לחדר מורים כדי לברר משהו בקשר לאחד השיעורים וראינו את המחנך שלי רוקד שם - והוא כולו נהייה אדום
* היום באוניברסיטה - כמו בשאר הימים, היה ממש מצחיק.
פאדיחת השבוע: * היה צלצול להפסקה ואני ובת דודה שלי באנו לרדת לחצר של בית הספר ועברנו בדיוק במים, ואז ירדנו במדרגות והחלקתי בגלל המים שעברנו במים לפני וכמעט נפלתי XDDD
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * In Your Shadow
* Phantom Rider * Attention * World Behind My Wall
שיר השבוע בכללי: * Tinchy Stryder - You're Not Alone
* Three Days Grace - Never Too Late * Lostprophets - Always All Ways
להקת השבוע: * Lostprophets
ציטוטים: * אני ובת דודה שלי ישבנו ביחד היום בהפסקה לפני שהתחיל הקורס השני. וילד מהכיתה שלי בא [יש לו תאום] בת דודה שלי: "נמאס לי לראות אותך כבר, לפני שנייה ראיתי אותך ><" הילד: "לא את לא, אני רק עכשיו באתי מהמבנה שלמדתי בו". בת דודה שלי: "כן אני כן, עכשיו עברת לידנו ודיברנו". אני: "לא את לא, זה לא היה הוא אלא נועם". בת דודה שלי: "יו, איזו סתומה יצאתי"
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: * מהיר ועצבני 4.
התחדשות השבוע: * נעליים.
* חולצות. * גרביים ?
* מתנות מאחיות שלי שהיו באיטליה
מאכל השבוע: * בורקס. :)
משקה השבוע: * שוקו חם *-*
אדם השבוע: * חברות שלי.
* המשפחה שלי.
תמונת השבוע: *
תכנונים לשבוע הבא: * אסיפת הורים
* חתונה לחברה של אחותי.
* טיול שנתי.
- - - שבוע טוב & שבת שלום

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifצלמתצלמתצלמת!!

די תהילית, תקני מצלמה מקצועית ותעשי קצת כסף. יש לך כישרון
בהצלחה באספת הורים, גם לי יש השבוע >< שבוע מעולה יקירתי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif

זאת תמונה דיי ישנה, וכרגע יש לי מצלמה מקצועית בבית - אבל היא מלאת כפתורים ומסובכת XD תודה רבה, בהצלחה גם לך.
שבוע טוב.

e t a

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo189.gifסיכום שבועי ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השבוע במילה אחת: חולי.
השבוע מ- 1 עד 10: 7
דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את "דמדומים" ו"מולד הירח".. וחצי מ"ליקוי חמה" =]
דבר רע שקרה השבוע: כאב גרון לא מהעולם הזה!!
דבר מצחיק שקרה השבוע: כל השבוע חברה שלי (שבצבא) הבטיחה לי שהיא תחזור הביתה בסופ"ש ותטפל בי (כי אני חולה
), ובסוף היא חזרה חולה יותר ממני
דבר הזוי שקרה השבוע:חברה שלי נחושה בדעתה להמציא חיידק עם לייזר שבעזרת חיישן יורה בתאי איידס
פאדיחת השבוע: לי אף פעם אין פאדיחות
שיר השבוע של טוקיו הוטל: קשה מאוד.. אבל לדעתי פנטוםריידר
שיר השבוע בכללי: קשה מאוד.. אבל לדעתי פנטוםריידר
להקת השבוע: אוקיי אני רואה שהסכמש"ים שלי יהיו נורא משעממים... חח טוקיו הוטל
ציטוטים: חברה שלי (שלא מעריצה את טוקיו הוטל), באה אליי היום ביציאה: "איש אחד חכם אמר פעם 'האורות לא יראו לך את הדרך, הם מרמים אותך'" XDXDXD.. (שורה באנגלית מDont Jump, למי שלא הבינה.. חח)
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: המנטליסט.. סדרה חדשה שנראית סוף הדרך
ספר השבוע: סדרת דמדומים, בהחלט =]
התחדשות השבוע: כל השבוע הייתי חולה מדי בכדי לצאת לקנות משהו
הכרזת השבוע: שימו לב! אתרי החברות הסלולריות הוסיפו צלצולים ופנטונים של האלבום Humanoid!!!!!!!!!!!!!!!
התמכרות השבוע: חלב בננה
מאכל השבוע: הו, פיצה.
משקה השבוע: חלב בננה
אדם השבוע: אמא שלי
פינקה אותי כל המחלה!
תמונת השבוע: ביל, אם החיים היו הוגנים.
תכנונים לשבוע הבא: המון עבודה והמון סידורים שדחיתי המון זמן.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחחחחח אוי.. XDDDD

התמונה הרגה אותי. כואב לי הפה.
והמלצה שלי - תקרא את ספרי דמדומים באנגלית. זה מדהים וזה בכלל לא קשה.
תרגיש טוב ושבוע טוב :)

e t a

New member
חח בהתחלה תכננתי לקרוא באנגלית...

אבל היה מבצע - את כל שלושת הספרים ב125 שקל! חח אז הלכתי על זה
*קמצן*

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif התמונה XDDDDDDDDD

תרגיש טוב
חחחחח, הציטוט
פנטום ריידר - איזה שיר ממכר.
שבוע טוב.

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif סיכמש וזה

השבוע במילה אחת: לאמשו השבוע מ- 1 עד 10: 5 דבר טוב שקרה השבוע: הדנברים באו, רזיתי, אח שלי הגיע ליומיים והיה ממש כיף איתו 3> דבר רע שקרה השבוע: הדנברים באו, כאבי ראש. למדתי חזק למבחן ובמבחן חטפתי בלקאוט מטורף. הכל. תקופה זוועה. דבר מצחיק שקרה השבוע: הלכתי עם חברה ברחוב, פתאום מישהו בסביבות ה30 ככה עובר במכונית, נעצר לידי ואומר לי כזה: "מה נשמע? הכל טוב? מה חדש?" ונסע XDD דבר הזוי שקרה השבוע: ^ פאדיחת השבוע: חחח הדנברים אמרו לי שאיזה דנבריסט אחד, שהוא הכי חתיך וגם הכי לא נחמד - הומו. אז שאלתי אותו והוא כזה... OO אני: "נישקת אי פעם גבר?" הוא: "OO." חחחחחחחחחXD שיר השבוע בכללי: Staind - It's Been A While. להקת השבוע: סטיינד ומדבוחה פרוג'קט ציטוטים: אני: "ואי הומואים מזה עושים לי את זה." יעלי: "מה? אז את לסבית? OO" חחחXD - מדברים בכיתה על זה שזה יום הזיכרון לפרדי מרקורי וזה. נווה: "יאאאאאא ראיתי אותו!" כולם: "מה?! איפה?! מה ?! OO" נווה: "בחדשות!!!" חחXD - מדברים על סבתא שלי . סיס: "יואווו אין על סבתא שלך!" אני: "כה אתה יודע שהיא שואלת עלייך כל הזמן?!" סיס: "באמת?!" אני: "כה, במיוחד כי היא שוכחת שהיא שואלת אז היא שואלת שוב ושוב ושובXD" סרט/סדרת/תוכנית השבוע: אבודים ומגרש ביתי ספר השבוע: יש ילדים זיגזג התחדשות השבוע: לאח שלי קנו פלאפון כי גנבו לו את שלו, אז הוא נתן לי את החדש ונתתי לו את שלי. חולצה של דזמונד מאבודים שכתוב עליה: "נתראה בחיים אחרים חבוב", גרביים כאלה מגניבים הכרזת השבוע: נשבר לי התמכרות השבוע: לאדעת מאכל השבוע: שניצלונים של אמא משקה השבוע: קפוצ'ינו אי גאס אדם השבוע: מז'ינסקי, וונדי, נבאלי, סיס, אח שלי. תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: לשנות.

למעלה