סכמ"ש עולמי

veredmp

New member
../images/Emo222.gif סכמ"ש עולמי ../images/Emo222.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: מחזות זמר - בעד או נגד? (כן, אני יודעת, חלש, אבל לא ישנתי כל הלילה, תוותרו לי
)

איריס מ

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
"אף אחת" ששמעתי ברדיו בדרכי למקום מסויים ו"עכשיו אתה חוזר בחזרה" בדרכי חזרה הביתה.
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
מיטב השירים של קרן פלס.
תמונת/פליקס השבוע:
http://en.calameo.com/read/0000571794806792fbc88
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
"גלגל"צ", "לא כולל שרות", "מעורב ירושלמי".
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
לא היה יום מועדף במיוחד.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
מצפה ליום חמישי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
עדיין לא.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
סימפטי.
שאלת בונוס: מחזות זמר - בעד או נגד? (כן, אני יודעת, חלש, אבל לא ישנתי כל הלילה, תוותרו לי )
בעד, בעיקר כשמירי לוקחת חלק בכך.

Rony 05

New member
../images/Emo2.gifמאיפה הגעת לעיתון הזה?!

0וניסיתי לקרוא ולא ממש הבנתי נראה לי שזה משהו של התנדבות, ומירי מדברת על הסגנון מוזיקה שלה...והיא שרה עם עוד מישהי בעברית ובצרפתית וכותבים שם מלא פעמים שמירי ממש מצליחה בישראל היא מספרת על ההיסטוריה שלה ,שהתחילה לשיר בגיל 16, הופיעה בהבימה במחזמר, שאהבו את הקול שלה.. והם מדברים גם על המצב בישראל....לא ממש הבנתי איזה אני בכלל לא יודעת צרפתית....
זה סתם מלנסות לקרוא ולהבין, כי זה איכשהו קצת דומה לספרדית.. אז לקחת בערבון ממש מוגבל מה שכתבתי מי יודע צרפתית?

איריס מ

New member
לגמרי במקרה כשחיפשתי איזו תמונה לשים כאן ../images/Emo9.gif

תודה על התרגום, לוקחת בערבון מוגבל חח.. כמוך גם אני אשמח לתרגום

veredmp

New member
מצורף תרגום של ידיד שלי ../images/Emo26.gif

מירי מסיקה – זמרת עם לב גדול מתוך המגזין היהודי "קהילה חדשה" גיליון מרץ 2009, עמוד 19. כתבת: באטריס סבג. מירי מסיקה, זמרת ישראלית בת 31, שזכתה פעמיים בתקליט פלטינה על שני אלבומיה והוכרזה כזמרת השנה של ערוץ 24, נמצאת כרגע בסיבוב הופעות בצרפת לכבוד מסע ההתרמות של ה- AUJF (השדולה היהודית המאוחדת בצרפת). מרסיי, מונפלייה, אקס, ליון פריז... כל אירועי ההתרמות בה הופיעה זכו להצלחה מסחררת בקרב התורמים ל-AUJF. "קהילה חדשה": מירי מסיקה, את אומנית עולה בישראל, שם שני אלבומייך נמכרו ב-80 אלף ו-60 אלף עותקים. כיצד החלה קריירת השירה שלך? מירי מסיקה: זה סיפור ארוך! אחרי הצבא, למדתי מוזיקה ומשחק. אני שרה מאז גיל 16 אבל רציתי לעשות גם סרטים. לכן התחלתי בלימודי אמנויות הבמה ואת תפקידי הראשון השגתי בתאטרון הגדול בישראל "הבימה". היה לי מזל גדול והתאפשר לי להקליט באותו זמן את אלבומי הראשון ולהצטרף למחזמר. זה היה בשנת 2005. ק.ח.: איך הגעת למחזמר הזה? מירי: זה באמת היה עניין של הרבה מזל. חברים התקשרו אלי ואמרו לי שיש אודישן שאני פשוט חייבת לגשת אליו. הגעתי אליו באיחור וצוות הבוחנים לא רצה להקשיב לי שרה. הפצרתי בהם שיתנו לי לשיר לפחות שיר אחד. הם הסכימו ובסוף הבמאי מאוד אהב את הקול שלי. מה שמדהים, במיוחד בישראל שבה השוק האמנותי מאוד קשה, הוא שגם שיחקתי במחזמר וגם הוצאתי אלבום ראשון בו זמנית. זה לא היה מתוכנן אבל הכל הצליח ואני מאוד גאה בזה! ק.ח.: היום את כבר הוצאת שני אלבומים שזכו להצלחה רבה וקיבלו שניהם, כל אחד בנפרד, תקליט פלטינה. איך היית מגדירה את הסגנון המוזיקלי שלך? מירי: הייתי אומרת שזה פופ אתני. יש קצת רוק, קצת מוזיקה מזרחית וערבית, קצת פופ... למעשה המוזיקה שלי בנויה קצת כמו שבנויה ישראל, על השפעות רבות! אז המוזיקה שלי מכילה קצת מהכל: עירוב של תרבויות, עירוב של אירופה ואפריקה. ק.ח.: שיתוף הפעולה שלך עם ה-AUJF במסע ההתרמה של 2009 נראה גם הוא כשילוב של תרבויות – של ישראל ושל צרפת. מירי: נכון. המצב בישראל מחייב שנעמוד מאוחדים לצידה של אוכלוסיית הדרום. צריך לעזור להם להתגונן, צריך לעזור לילדים ללכת לבית הספר בבטחה. ישראלים רבים מתנדבים לסייע בתהליך הזה ואני ביניהם. מה שנוגע ללבי, כאן בצרפת, הוא שפתאום הבנתי שגם מחוץ לישראל לאנשים אכפת ויש להם את אותו הרצון הטוב לעזור. לכן היה חשוב לי להיות שם, בין שורות ה-AUJF. איזכורים קטנים: עמוד 6: ואז הגיעה תורה של המוזיקה. הכוכבת העולה בישראל, יפה וחושנית, מירי מסיקה, עם מנגינות מכשפות, במיטב המסורת של זמרות ישראליות, הקסימה, תחת הגשרים של פריז (המועדון ממוקם מתחת לגשר אלכסנדר השלישי, ד.ה.), את כל מי שנשאר על אף השעה המאוחרת. הדובדבן שבקצפת - ז'ולי זנאטי הצטרפה למירי מסיקה לדואט לא מתוכנן. שני קולות גדולים שדיברו זה עם זה, קצת בצרפתית, קצת בעברית בתיאום מושלם! (סופי אטלן). עמוד 12 (תקציר): השגריר הישראלי בצרפת הסביר את עמדת ישראל והעביר מסר של שלום ותקווה. בשפה אחרת, שפת השירה, מירי מסיקה נשאה גם היא מסר של שלום. עמוד 14: נפתח היכל הלל בליון ב-2 בפברואר 2009 ומירי הופיעה בערב הפתיחה. עמוד 20: מוזכרת רק בתמונה. ערב התרמה במונפלייה.

ady18

Well-known member
השבוע אצלי

שיר השבוע של מירי :חוזר בחזרה שיר השבוע לא של מירי למדני את השיר הפשוט תוכנית מעורב ירושלמי \פרק אחרון\תוכנית על יהודית רביץ יום היה שבת מפגש פורום מקסים ןוהיום תל אביב מחכה סרט וסופ"ש עם החבר... השבוע במילה אחת עליות וירידות בעד מחזות זמר

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אהובי, אסופים, פנינים בנהרות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):הירושימה-דניאלה ספקטור תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מעורב ירושלמי, אח גדול, עונת החתונות ציטוט/י השבוע:התנשאי לי
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:היום דני הציע לי נישואין, קנה לי טבעת, זה קורה
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אחרי היום כלום לא מוריד... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעה של שירי טום וויטס האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-השבוע לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חתונתי
שאלת בונוס: מחזות זמר - בעד או נגד? (כן, אני יודעת, חלש, אבל לא ישנתי כל הלילה, תוותרו לי )תלוי איזה מחזות זמר, משתנה

אריה31

Member
מנהל
סיכום השבוע שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ממי (בארץ נהדרת חח) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): בשורה טובה - אילנית תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: פרק אחרון ב"מגדלים באויר", פרק ראשון ב"סרוגים" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: הצלחה בהימורים, בעיקר ביום חמישי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: תיסכול מיני משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הצלחה בכל התחומים האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד שאלת בונוס: מחזות זמר - בעד או נגד? לא מתחבר

tomgirl21

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מלח הדמעות-אביב גפן,לילה-אביב גפן,רגעים-אביב גפן. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שירה,אף אחת,באה אליכם. תמונת/פליקס השבוע:אין לי. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הפרק האחרון של "מעורב ירושלמי"- אני בכיתי! :(היה עצובב... והאח הגדול כמובן.. ציטוט/י השבוע: אין לי.. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: הילדים בהחלט מרימים לי את המצב רוח:) העולם הרי שייך לילדים! [: משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שאין לי זמן לכלום , לא עשיתי כל השבוע כלום חוץ מלהיות בגן וללכת לישון ומידי פעם טלוויזיה כשאני מחזיקה את עצמי ערה בקושי.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להתחיל לעבוד בקרים,אבל בטח זה לא יהיה שבוע הבא,אלא עוד שבועיים,כי אין צוות וצריכים אותי לצהריים. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:לא פגשתי... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: ילדודס. שאלת בונוס: מחזות זמר - בעד או נגד? לא בעד ולא נגד אין לי דעה אישית לגבי מחזות זמר..לא שונאת את זה אבל לא הכי מתה על זה..

veredmp

New member
../images/Emo113.gif איזה כיף, ראיתי שלג!

הגיע הזמן שבגילי המופלג סוף סוף אראה שלג, אתם לא חושבים?
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האמת שלא ממש שמעתי מירי השבוע, אבל אתמול שמעתי ברדיו גם את "חדשות טובות" וגם את "חוזר בחזרה". הרדיו הישראלי בירך אותי לשובי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שירי המחזמר "שיקאגו"
תמונת/פליקס השבוע: שלג
ציטוט/י השבוע: Ruthie rocks Chicago
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: כל השבוע היה מדהים (בכל זאת, לונדון בייבי!!) אבל הכי נהניתי ביום שני שראיתי את "שיקאגו" עם רותי הנשול. היא פשוט מדהימה!
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הצגה
האם פגשתם את מירי השבוע? לא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: בריטי
שאלת בונוס: מחזות זמר - בעד או נגד? בעד. מאוד בעד.

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אהובי" ממעורב שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "גשם שיבוא"- שיר חדש של שירי מימון ושמעון בוסקילה.. תמונת/פליקס השבוע: החיקוי של מיר וקרן- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/flixPage.asp?attch=flx_3497565_1400077.flv תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מעורב ירושלמי.. ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שני -- יציאה מוצלחת ביותר.. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: חמשיי- הייתי אמורה ללכת להופעה של עדי אשכנזי, אבל חבר שלי נתקע בצבא עד מאוחר :-\ משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מתחילה קורס פסיכומטרי :-| , האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אזרחות זה טואוב
שאלת בונוס: מחזות זמר - בעד או נגד? לגמרי בעד!!

I מ י ר ב I

New member
ראיתי ששלומי כתב על קרנות השוטרים

אז נכנסתי לאתר שלהם וזו התמונה שישנה. לפי האתר שלהם הסבב יקרא-חדשות טובות.

למעלה