קשרי משפחה פרסים

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
../images/Emo222.gifקשרי משפחה פרסים../images/Emo188.gif

כמה פעמים יצא לכם להכיר פתאום מישהו, שבסופו של דבר מתברר שהוא קרוב משפחה (רחוק או קרוב?)
אני חושבת שזה אחד הדברים המאד יחודיים אצלנו הפרסים, לא תמיד שומרים על קשרים קרובים עם דודנים שניים ושלישיים,
והקשר מתרחק...
ואז פתאום בלי הכנה מראש מופיע איזה קרוב
(שאולי אפילו נושא את אותו שם משפחה) ומתגלה/מתחדש הקשר
לי יצא כבר מספר פעמים, חלקן משעשעות במיוחד (אחד מהם אפילו כאן בפורום...)
אז - מה אתכם?

niya

New member
מה,../images/Emo10.gif

אפ'חד לא מכיר ויודע על קשרי משפחה???

../images/Emo140.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo45.gif

מה איכפת לך... העיקר ששנינו משושלת מוּשֶלִי. וגיליתי עוד משהו.. ראש עיריית צפת לצורך העניין הוא גם מהמשפחה שלנו... כפי שאת כבר יודעת, מרבית הלקוחות שלי הם רשויות מקומיות ועיריות. אני הולך לתאם פגישה צפופה ולבדוק אם מדובר בברנש אספאוני טהור או רק במתחזה. ואם אין קשר דם אז לפחות יהיה קשר עיסקי ובזמן הקרוב יבנו מתקני שעשועים בכל העיר..
(תודות לדוטקצ'י על המידע !!)

niya

New member
אז אם כבר כתבת../images/Emo152.gif

ת'ספר איך אתה ואני גילינו את קרבת המשפחה
ודיר בלק אם ת'ה לא זוכר!

היה לי קטע מצחיק לפני חודשיים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הגעתי למקום מסוים - והיו שם בנות שירות של העיר שלנו. והתחלנו לדבר עם אחת מהן (שגרה קריית שמונה!!!), ופתאום היא אומרת שהיא פרסיה. אני: "היי, גם אני פרסי!" היא: "ההורים שלי משירז, מאיפה ההורים שלך?" אני: "יו! גם ההורים שלי משירז! מה השם משפחה שלך?" ~היא אומרת את השם משפחה שלה~ אני: "יווווווו!!! יש לנו משפחה כזאת!!!" ~היא מתקשרת לדודה שלה ומביאה לי את הטלפון~ אני מדבר עם הדודה שלה, ומסתבר שיש בינינו קשרי משפחה!!!!
לא ידעתי אפילו שיש לי משפחה בקריית שמונה!
זה היה כ"כ משעשע
וזה קורה כל הזמן, תמיד! ככה זה כשהפרסים מתחתנים אחד בתוך השני

gamari

New member
קרה לי כ"כ הרבה

בעיקר כי הייתי די חשוף בקרב הפרסים אבל זה לא יקרה לצאצאיי...... חברתי (אשתי לעתיד). . לא פרסיה..

פרויז1

New member
בבה ג'אן../images/Emo70.gif עזיזה מן../images/Emo70.gif

ע'ורבונה תו, תסדוע'ה תו
! צֵ'רָה תֵכּוּן נֵמיחוֹרי
וַע'תָה טַלַף נַכּוֹן
בָּבָּה
זוּדיָאן
תֵכּוּן בּוֹחוֹר
יֵה בֵּן זָכָרצ'י בּיָארוֹ, בַּעדֵשׁ הַר כָּארי
חָאסתי בּוֹכּוֹן בָּזַנֵד
| שימו לב לכניסה החודרנית והבלתי מרוסנת לענייני הפרט. שימו לב גם לחוסר הרגישות. פעם, היו כאלה שבצורה הזאת הביעו דאגה, והיו כאלה שניצלו את הערוץ הזה, כדי לטחוב את האף בעניינים לא להם.

../images/Emo59.gif ../images/Emo59.gif היום גיליתי תגלית מרעישה !

היום,נסעתי עם אחי ואחותי לירושלים,לגבעת התחמושת בירושלים. השתתפנו בטכס ההשבעה של האחיין שלי הטירון וכולנו התייצבנו שם בהרכב מלא ! בדרך,אני מספר לאחי על הפורום שלנו וניסיתי לגייס אותו להתפקד כאן. כבדרך אגב אני מספר לו שהפורום מדגדג לי ת'שורשים והבעתי בפניו שאני מעוניין לבקר בהופעה של מורין נהדר. ומה הוא עונה לי? מה אתה חולם?הייתי בחתונה שלה היא בת של בת הדודה שלנו מירושלים. (ניה,תשאלי את ההורים הם בודאי מכירים את דודתי אומיון אחותה של אימי- היא מתגוררת בירושלים). בקיצור,ניה יש לנו במשפחה גם את מורין שהתרשמתי ממנה מאוד כשצפיתי בה במקרה בתוכנית בוקר לפני מספר חודשים. וניה,איך גילינו כשאנחנו קרובי משפחה? אז אספר... יש בנינו התקשרות עיסקית. ניה מתקשרת אלי ומבקשת מחיר למוצר מסויים וכבדרך אגב שאלתי לשם משפחתה.. הגברת ניה משווימשיבה צה ומשיבה לשאלתי..ומשמיעה לי את שם משפחתה הזהה לשלי...ומכאן התגלגלה שיחה מקסימה והשווצתי לעצמי שיש לי במשפחה תותחית מוכשרת ומצליחה. אגב,יש לי תחושת בטן שגם דוטקצ'י שייכת לשבט שלנו. הכתיבה שלה כל כך מזכירה לי דברים רבים ומשותפים שזה מצריך נבירה ותשאול מקיף וחטטני כמו שהאספאונים יודעים לעשות ובטוח נגלה קצה חוט של קשר. זהו, סופשבוע מצויין לכולם !!!

niya

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gifאכן תגלית מרעישה../images/Emo2.gif../images/Emo222.gif

אז עכשיו כל שנותר הוא להשיג טלפון שלה, להעביר לי אותו (כמובן במסרים) ולהתחיל להרים הופעה....

niya

New member
פרויז

פרט נמק והסבר... הודעתך לא ברורה בעליל

פרויז1

New member
פרוט והסבר :

בשלב ראשון נכנסתי אל מתחת לעור של gamari בשפה הפרסית. כמובן שזאת היתה הדגמה של התעניינות מסורתית מהעידן המזוזואי בו היתה נהוגה הבעת דאגה באופן פולשני ומטיפני. חוזר : זאת היתה התיחסות להודעה של gamari , הדגמה פולשנית לצורך הדגמה. כל ההתייחסות היתה להודעתו של ידידנו gamari ולא לשום הודעה אחרת. מערכת תפוז מתנצלת בפני הלקוחות, אם חלה אי הבנה. המערכת תעשה הכל להמשיך לתת שרות מיטבי ללקוחות. נייה! עכשיו בסדר/ברור?
בּוּעֵ'ר טוּבּ

niya

New member
בּוּעֵ'ר טוּבּ ומיצויין../images/Emo140.gif

עכשיו ברור... לרגע הצלחת להלחיץ אותי

פרויז1

New member
סוֹהֹוַרים טוּבּים וֵמֵסוּיָייאאאן,

גיבֵרֵתֵה נייה ! שבת שָלוּם מַע'וּדדדָּשׁ !

למעלה