ראש בראש

../images/Emo222.gifראש בראש../images/Emo222.gif../images/Emo185.gif

וכןוכן , ושוב כל שבוע אתם בוחרים - איזה שיר של דה יוזד אתם מעדיפים. (ולא , זה היה אמור לצאת חרוז
) שבוע שעבר התחרו השירים ATIG ו Listening והשיר הוא .. Listening
עם ציון של 9 נקודות. השבוע השירים הנבחרים הם Lunacy Fringe ו Cut Up Angels איזה שיר אתם יותר אוהבים? מה הקטע האהוב עליכם? ציון מ 1-10 אל תחששו לחפור

הזויה13

New member
קשהההההה../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

איזה שיר אתם יותר אוהבים?Lunacy Fringe אבל CUA כלכך יפה וזה היה השיר האהוב עליי מתי שהכרתי את דהיוזד!%@^$ מה הקטע האהוב עליכם? הפזמון וההתחלה ציון מ 1-10 9

קשה><

אני חושבת שאת LF.. אני הכי אוהבת את החלק של "דו דו יו דו יו נואו..." (נחמן מאומן
)
8

Mg14

New member
../images/Emo133.gif

CUA אוי, הכל. זה פשוט שיר מדהים. יש פה הרבה מקום למחשבה. ויש בו קטעים כאלה שגורמים לצמרמורת [ולא תמיד במובן הטוב כי זה כבר זוועה]. אבל הוא שיר מעולה. הממ 8.5

Because Of May

New member
או, קשה../images/Emo10.gif../images/Emo109.gif

איזה שיר אתם יותר אוהבים? אני מתה על CUA, אבל... LF
מה הקטע האהוב עליכם? דו, דו יו, דו יו נואו
(כמו רובנו, אני חושבת
) ציון מ 1-10: 8

Rose131

New member
קאט אפ אנג'לס

איזה שיר אתם יותר אוהבים?נו, קאט אפ אנג'לס מה הקטע האהוב עליכם?כזה בסוף שכזה הוא ברקע I asked the angels can't stay in heaven וכל זה ציון מ 1-10: 8.5

Lunacy Fringe

ציון - 8 שורה אהובה - דו, דו יו, דו יו נואו, דו יו נואו האו לונג אייב וויטאד.. וכו'. :) ואמ, CUA.. מעצבן. מילים מרגיזות.

מותק1212

New member
Lunacy Fringe ../images/Emo119.gif

איזה שיר אתם יותר אוהבים? Lunacy Fringe מה הקטע האהוב עליכם? Do do you do you know... ציון מ 1-10? 8

למעלה