שאלוניפר:

just adiki

New member
../images/Emo222.gifשאלוניפר:../images/Emo197.gif

ברוס הגדול מכולם
הסרט שקיבל את רוב הקולות בסקר הראשון בפורום כ-הסרט האהוב ביותר של ג'ניפר הוא הנושא של השאלון שלנו להפעם
. ג'ניפר מגלמת בסרט את גרייס קונלי בת זוגתו של ברוס (הגדול מכולם
). ולשאלון
האם את/ה מאמינ/ה באלוהים? את/ה מסורתי/ת, דתי/ה או חילוני/ת? אכלת פעם משהו לא כשר? אם נותנים לך 3 משאלות מה הן היו? [בבקשה לא לכתוב שתהיה לי עוד משאלה!] יש לך עוד 3 משאלות ואיתם את/ה יכול/ה להגשים 3 חלומות שלך מה הם היו? [הכוונה לקבלת דברים רכושניים יותר]. היית'ה רוצה להיות אלוהים ליום אחד? ולשבוע? אם תפגוש/תפגשי את אלוהים מה תגיד/י לו? איך אתה מדמיין את אלוהים? אלוהים-גבר או אישה? שבוע אלוהי לכולם

wounded animal

New member
עונה

האם את/ה מאמינ/ה באלוהים? מאז שאני זוכרת את עצמי את/ה מסורתי/ת, דתי/ה או חילוני/ת? חילונית אכלת פעם משהו לא כשר? לא אם נותנים לך 3 משאלות מה הן היו? [בבקשה לא לכתוב שתהיה לי עוד משאלה!] להגשים את החלומות שלי, בריאות לי ולכל הקרובים לי ו.. את רן דנקר
יש לך עוד 3 משאלות ואיתם את/ה יכול/ה להגשים 3 חלומות שלך מה הם היו? [הכוונה לקבלת דברים רכושניים יותר]. לשחק, לשיר, ואת רן דנקר
היית'ה רוצה להיות אלוהים ליום אחד? לא ולשבוע? לא אם תפגוש/תפגשי את אלוהים מה תגיד/י לו? אני אומרת לו כל מה שיש לי בלי לפגוש אותו, הוא כאן. איך אתה מדמיין את אלוהים? אין לו זהות, רוח אלוהים-גבר או אישה? ^

linoy7

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

האם את/ה מאמינ/ה באלוהים?
את/ה מסורתי/ת, דתי/ה או חילוני/ת? מסורתית אכלת פעם משהו לא כשר?
אם נותנים לך 3 משאלות מה הן היו? [בבקשה לא לכתוב שתהיה לי עוד משאלה!]
אממ.. 1- שיהיה שלום בעולם. 2-חינוך טוב יותר במדינה. 3- שלא יהיו מחלות בכלל. יש לך עוד 3 משאלות ואיתם את/ה יכול/ה להגשים 3 חלומות שלך מה הם היו? [הכוונה לקבלת דברים רכושניים יותר]. להיות מאושרת, להגשים את החלומות שלי ולפגוש את ג'ניפר
הייתה רוצה להיות אלוהים ליום אחד? ליום אחד זה נראה לי אחלה, אבל לא יותר מזה. ולשבוע? לא חושבת, זה נראה לי קשה מדי. אם תפגוש/תפגשי את אלוהים מה תגיד/י לו? בלתי אפשרי
ואני לא מסוגלת לחשוב על מה לומר. חוצמזה, מי שרואה את אלוהים- מת. לא למדתם תנ"ך?!?!
איך אתה מדמיין את אלוהים? אין לאלוהים דמות, אני לא מסוגלת לדמיין. אלוהים-גבר או אישה? ^^

just adiki

New member
יש כמה סיפורים יוצאי דופן בתנ"ך

של אנשים שראו את אלוהים ולא מתו. באמת לין, קצת פתיחות
.

linoy7

New member
מדובר בנביאים../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

אבל כאשר מדובר באנשים פשוטים, שהם לא נביאים.. אז..
ואם יצא שקרה מקרה כזה- אז זו הייתה דמות אלוהים. יש הבדל.

just adiki

New member
גם אימו של שמשון היתה אישה פשוטה../images/Emo3.gif

לכי, יא דוסית
סתם, את יודעת שאני מתה עלייך

RayoDeLuz

New member
עונה

האם את/ה מאמינ/ה באלוהים?
את/ה מסורתי/ת, דתי/ה או חילוני/ת? חילונית אכלת פעם משהו לא כשר? לא אם נותנים לך 3 משאלות מה הן היו? [בבקשה לא לכתוב שתהיה לי עוד משאלה!] לחזור לישראל, לפגוש את השחקנים שאני אוהבת ולפגוש את הזמרות שאני אוהבת. יש לך עוד 3 משאלות ואיתם את/ה יכול/ה להגשים 3 חלומות שלך מה הם היו? [הכוונה לקבלת דברים רכושניים יותר]. לנצח בתחרות, לדבר ספרדית שוטפת ולזכות בלוטו
היית'ה רוצה להיות אלוהים ליום אחד? לא ולשבוע? לא אם תפגוש/תפגשי את אלוהים מה תגיד/י לו? הרבה. איך אתה מדמיין את אלוהים? לא יודעת אלוהים-גבר או אישה?^^

Galuush

New member
עונה../images/Emo13.gif

האם את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא ממש
את/ה מסורתי/ת, דתי/ה או חילוני/ת? חילונית
אכלת פעם משהו לא כשר? כן
אם נותנים לך 3 משאלות מה הן היו? [בבקשה לא לכתוב שתהיה לי עוד משאלה!] לפגוש את סלין דיון, להיות זמרת, לפגוש את ג'ני אניסטון
יש לך עוד 3 משאלות ואיתם את/ה יכול/ה להגשים 3 חלומות שלך מה הם היו? [הכוונה לקבלת דברים רכושניים יותר]. נו באמת... זה בדיוק כמו השלוש משאלות שלי....יענו החלומות שלי...
היית'ה רוצה להיות אלוהים ליום אחד? לא יודעת, יכול להיות נחמד
ולשבוע? לא יודעת
אם תפגוש/תפגשי את אלוהים מה תגיד/י לו? יותר מדי דברים, שחלקם עדיף לשמור על שתיקה
איך אתה מדמיין את אלוהים? לא יודעת
אלוהים-גבר או אישה? לא יודעת
בגלל התנ"ך אני מדמיינת גבר

עונה

האם את/ה מאמינ/ה באלוהים? כע את/ה מסורתי/ת, דתי/ה או חילוני/ת? מסורתית אכלת פעם משהו לא כשר? לא אם נותנים לך 3 משאלות מה הן היו? [בבקשה לא לכתוב שתהיה לי עוד משאלה!] חח טוב שיהיו לי ולדורות שיבואו אחרי חיים יפים ומאושרים .. ומעושרים
.. וסתם הצלחה וילדים וזה .. יש לך עוד 3 משאלות ואיתם את/ה יכול/ה להגשים 3 חלומות שלך מה הם היו? [הכוונה לקבלת דברים רכושניים יותר]. לטוס לדיסנילנד ... אממ לגור בוילה .. ולקבל מכונית יפה וטובה ליומולדת
היית'ה רוצה להיות אלוהים ליום אחד? חח הומ לא נראה לי כי העולם לא יחזיק מעמד .. חח סתם זה דווקא נשמע נחמד ולשבוע? לא זה כבר יותר מידי .. או ש .. חח אם תפגוש/תפגשי את אלוהים מה תגיד/י לו? "אם ביום מן הימים אפגוש את אלוהים יצ'לצ'צ'צ'ה
XB" חח סתם פשוט יגיד לו תודה .. איך אתה מדמיין את אלוהים? רוח .. אלוהים-גבר או אישה? גבר

just adiki

New member
עכשיו אני:

האם את/ה מאמינ/ה באלוהים?תלוי..
את/ה מסורתי/ת, דתי/ה או חילוני/ת?מסורתית אכלת פעם משהו לא כשר?כן. אם נותנים לך 3 משאלות מה הן היו? בריאות, אושר ואהבה
יש לך עוד 3 משאלות ואיתם את/ה יכול/ה להגשים 3 חלומות שלך מה הם היו?לפגוש את ג'ניפר, לפגוש את הלנה ולפתוח ספא
. היית'ה רוצה להיות אלוהים ליום אחד?ממ.. לא. ולשבוע?לא. אם תפגוש/תפגשי את אלוהים מה תגיד/י לו?אני אשאיר את זה לי
איך אתה מדמיין את אלוהים?אני חושבת שאלוהים הוא רוח בכל מקום [אם בכלל הוא קיים וסליחה אםאני אעצבן אנשים] אבל אם צריך לדמיין משהו פחות מופשט אז זה סבאלה עם שפם וזקן לבן. אלוהים-גבר או אישה?אישה

CarmitF

New member
עונה

האם את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן את/ה מסורתי/ת, דתי/ה או חילוני/ת? מסורתית אכלת פעם משהו לא כשר?לא אם נותנים לך 3 משאלות מה הן היו? [בבקשה לא לכתוב שתהיה לי עוד משאלה!]אני לא אוהבת שאלות כאלה.. יש לך עוד 3 משאלות ואיתם את/ה יכול/ה להגשים 3 חלומות שלך מה הם היו? [הכוונה לקבלת דברים רכושניים יותר]. היית'ה רוצה להיות אלוהים ליום אחד? כן
ולשבוע? זה כבר יותר מידי נראה לי.. אם תפגוש/תפגשי את אלוהים מה תגיד/י לו? לא יודעת איך אתה מדמיין את אלוהים? לא יצא לי ממש לחשוב על זה חח אלוהים-גבר או אישה? גבר

NITSAN6

New member
עונה../images/Emo112.gif

האם את/ה מאמינ/ה באלוהים?כן את/ה מסורתי/ת, דתי/ה או חילוני/ת?חילונית אכלת פעם משהו לא כשר?כן אם נותנים לך 3 משאלות מה הן היו? [בבקשה לא לכתוב שתהיה לי עוד משאלה!]לא יודעת... יש לך עוד 3 משאלות ואיתם את/ה יכול/ה להגשים 3 חלומות שלך מה הם היו? [הכוונה לקבלת דברים רכושניים יותר].^^ היית'ה רוצה להיות אלוהים ליום אחד?כן
ולשבוע?יותר מידי אם תפגוש/תפגשי את אלוהים מה תגיד/י לו?המון דברים איך אתה מדמיין את אלוהים?לא יצא לי לדמיין אותו... אלוהים-גבר או אישה?גבר

danduni

New member
התשובות שלי ../images/Emo27.gif

האם את/ה מאמינ/ה באלוהים? סוג של. את/ה מסורתי/ת, דתי/ה או חילוני/ת? משהו בין מסורתי לחילוני.. אכלת פעם משהו לא כשר? לא. אם נותנים לך 3 משאלות מה הן היו? [בבקשה לא לכתוב שתהיה לי עוד משאלה!] לא עוד אחת, עוד מיליון
.. יש לך עוד 3 משאלות ואיתם את/ה יכול/ה להגשים 3 חלומות שלך מה הם היו? [הכוונה לקבלת דברים רכושניים יותר]. המממ.. הדברים הרגילים שכולם רוצים, נו
היית'ה רוצה להיות אלוהים ליום אחד? בוודאי! ולשבוע? כמובן! אם תפגוש/תפגשי את אלוהים מה תגיד/י לו? nice work, dood. איך אתה מדמיין את אלוהים? הממ נו כמו סבא כזה - משהו כמו דמבלדור, עם זקן לבן
. אלוהים-גבר או אישה? ת'כלס - גבר

למעלה