שרשור מקוון

Osnatz1

New member
:-O איזה יפה הוא!!!

אני חייבת להניח עליו את ידיי. חייבת!

מ ס ט י ק

New member
חייבת להגיד שראיתי אותו עליך במציאות

והוא פשוט מדהים! אמנם לא בשבילי אבל עלייך הוא ממש ממש יפה!!!

RUTHIE1

New member
מישהי הזכירה את שמי? ../images/Emo8.gif

הבעסה היחידה שלי זה זה שאני לא יכולה להצטרף למפגשים האלו שלכן...

Ultra marine

New member
שמחה שנהנית המוצרים שלהם,

רק שתדעי שמה שכתבת בסוף הפוסט הוא סוג של מס שפתיים. אסתי לאודר מרשה לעצמה לא לעשות ניסויים ב 100% מהמקרים.. וכך גם אחרים. פרוקטור אנד קמבל נחשבים כעושים ניסויים בבע"ח נקודה. זה לא משנה מה אחוז הניסויים שהם עושים. היום כל הניסויים שנעשים בבע"ח נעשים במעבדות חיצוניות (כי לא עושים כבר שנים ניסויים במוצרים סופיים) והרבה פעמים הסיבה שחברה נחשבת כעושה ניסויים זה שהיא עובדת עם מעבדות שמשתמשות בניסויים בבע"ח או שהם פשוט לא טורחים לבדוק אם נעשים במעבדות החיצוניות שלהם ניסויים או לא.. אם את שואלת אותי באופן אישי, לא אתפלא לגלות שפנטן באופן ספציפי לא עושים ניסויים כלל ורק חלק מסוים מפרוקטור אנד קמבל שמייצרים מוצרי יופי וטיפוח משתמשים במעבדות האלה. אבל זה לא מנקה את הקונצרן מאשמה.. כמובן שכל אחד יעשה מה שמתאים לו. מעולם לא התערבתי וניסיתי לשכנע אף אחת להשתמש או לא להשתמש באי אילו מוצרים. העקרונות שלי יהיו שלי ושל אחרים יהיו כפי שהם יבחרו. רק רציתי לחדד את הנקודה שהם אכן עושים ניסויים בבע"ח.

mayane21

New member
התבקשתי לציין בפוסט

לגבי הנושא הזה. אני בעצמי לא יודעת בוודאות, אך העלתי ציטוט וקישור לאתר. תודה על המידע !

edenable

New member
../images/Emo123.gif כתבה שפורסמה היום באתר MAKO

שנקראת "בשורה כואבת - הלק מזיק לבריאות" http://www.mako.co.il/women-beauty/...e21006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153 מעניין מי כתב/ה את זה ולמה הדביקו כותרת היסטרית שכזאת לכתבה שאין בה שום תוכן מועיל או מחדש. יש כימיכלים בלקים! וואלה??!! וצריך למרוח בסיס זה כל הפואנטה?

edenable

New member
../images/Emo45.gif ודי מעצבנת, במיוחד הכותרת

תכלס, אם היו רוצים באמת להזהיר נשים היו כותבים על לקים שאינם 3FREE, למה חשוב למרוח לק בחדר מאוורר, על אציטון וכו' במקום זה - הלק מסוכן לבריאות!!! טוב, אז תשימו BASE COAT.

poynter

New member
איזה בולשיט../images/Emo199.gif

קיים משהו בעולם הזה שלא מסרטן/הורג?

RUTHIE1

New member
../images/Emo45.gif כמו שאומרים באנגלית

LIFE IS SHIT. AND THEN YOU DIE.

למעלה