תגידו אתם אז מה בדיוק ההבדל?

../images/Emo222.gifתגידו אתם אז מה בדיוק ההבדל?

כל השרשור למעלה "רומז" בעצם שיש הממממון הבדל והמון עבודת עריכה של הערוץ השני מכל חומר הגלם מהשבוע האחרון, אני בתור אחת שיש לה יס והמחשב כמעט תמיד תפוס, אשמח אם תוכלו להאיר את עולמי ואת עיני ולרשום מה "פיספסו" בעריכה. מה היה שם באמת? מה הכי לא "נוח" לערוץ לשדר....

jaycom

New member
בגדול

את כל הקטעים שמוציאים את שפרה רנין צבר ולאון, כאנשים דוחים ומצד שני את כל הקטעים שרואים את עינב ויוסי כאנשים טובים.. אני לא אומר שככה זה המצב, אבל אין איזון! לא סתם אנשים שמים את שפרה על הגריל כל שבוע.. זה באמת נראה הגיוני שהיא אישה מקסימה ומהממת וכל שבוע על הגריל?

אז רגע.....

את שחר הציגו בתור "פה גדול אוכל הכל" (מהדרדסים למי שזוכר) שפרה בתור "סבתא סורגת" צבר בתור "כביש הערבה" עינב בתור "מי מתעסק זה מיקו" את ונסה בתור "אני מגמרת" את איתי בתור "עציץ/מאפרה" וכך הלאה.... וזה לא ככה בכלל? או שהם פשוט פיתחו את זה למימדים שכאלה על מנת לבנות דמות מסויימת לפי הרצון שלהם וזהו?

superjets

New member
כן ולא

יש בהם עוד צדדים, פשוט בחרו להראות את החלקים האלה, ואנשים שלא רוצים שיראו דייר מסויים בצורה ספציפית מתעצבנים. מי שאוהב את שפרה יתעצבן שלא הראו איך היא מנחמת ומחזקת את לאון ברגעים קשים, ומי ששונא אותה יתעצבן איך לא הראו איך היא מרכלת ומתנשאת על אחרים, ככה עם כל דייר אחר, אי אפשר להראות באמת איך הם, התוכנית צריכה להיות תמציתית אז אין ברירה ועורכים בצורה כלשהי שהצופה יוכל לאכול.

jaycom

New member
מי שאוהב את שפרה

לא יכול להתלונן שלא הראו איך היא מנחמת ומחזקת את לאון ברגעים הקשים מהסיבה הפשוטה שהראו את הקטע הזה איך שהיא מנחמת את לאון... אבל מי שלא אוהב אותה יש לו זכות להתעצבן מזה שלא מראים את הצדדים הרעים שבה (ויש וואחד דברים רעים..)

clearer

New member
האופן שהיא לא קיבלה את הדיירים החדשים

היא הסתגרה והתנשאה מעליהם.

נועה21

New member
כמובן שלא הראו את ההתנשאות שלה

אלא רק את הריכולים של עינב. בקיצור הוציאו את עינב רעה ואת שפרה סורגת....

rinatt1

New member
יש מלא דברים? כנסי...

אז ככה: 1. שיפרה ירדה על יוסי ברמות הכי מגעילות שראיתי בחיי היא אמרה עליו: שהיא מעדיפה שהוא ישאר במיטה בלי סיגריות מאשר שהוא יהיה ער, היא אמר עליו שמוק, היא אמרה עליו שהיא מעדיפה לבזבז שעה עם אחד החברים שלה מאשר להנעים את זמנו, היא גרמה לחרם נגדו עם רשל"צ, היא רבה איתו ואפילו פעם שהוא הציע לה לשבת לידו היא אמרה לו "אני מנתקת את השיחה" ומה שלא הראו זה אחרי זה שהיא קראה לו שמוק, וגם ריכלה עליו עם רצ"ל. בנוסף לכל זה היא גם גרמה ליוסי לעוגמת נפש וגם מחקה לו את הלחם מקמח מלא שהוא אוכל, ועוד גרמה לכל הדיירים לא לספק להם סיגריות. בנוגע לעינב היא כל הזמן מרכלת עליה, היא גרמה ללאון לשנוא את עינב, בגלל כל הריכולים הללו. וכל זה יוסי ועינב מכבדים אותה, ובאמת לא גרמו לה שום אבל. ומה שיצא בערוץ 2 שיוסי קילל אותה, זה היה ממש לא נכון, הוא קילל מתוך עצבים וצבר בכלל לא שמע את זה, אלא שי סיפר להם כשחזרו מהסויטה שיוסי קילל אותה, ולכן הם רבו איתו, וצבר צעק עליו בצורה הכי נמוכה שיש. יוסי הודה שהוא קילל אבל לא התכוון אליה וגם לא קילל אותה בפנים, לעומת צבר ושיפרה שכל היום מרכלים ומקללים אותם מאחורי הגב. את זה לא שידרו-- למה?? כי זו העריכה להוציא את יוסי לא בסדר ואת ש"ץ פגועים, ומסכנים, וחכמים ומתנשאים. שיפרה נראת אחרת לגמרי בערוץ 20 לעומת ערוץ 2. כל מה שרשמתי כאן לא שודר. בנוסף לכך היא כל היום אוכלת, ואח"כ עוד מצפה שאנשים כמו שחר יתחשבו ב12 הדיירים, בעוד שהיא מתחילת התוכנית לא מתחשבת באף אחד חוץ מעצמה וחבריה, היא כל היום אוכלת, מבשלת רק לעצמה. בעוד שעינב כל שבוע מבשלת לכלום ודואגת שיהיה אוכל חם. רק עכשיו היא התחליה קצת לעשות דברים בגלל שהיא עצמה גילתה שלא אוהבים אותה בגלל שהיא סורגת כל היום והדיירים התחילו להתרחק ממנה. היא קראה לדיירים יהודים יד שנייה, וקיללה את אשר שיילך להזדיין, ושהבן שלו יהיה כמו לאון. היא אמרה על הדיירים החדשים שהם לא ברמה שלה, והתרחקה מהם, כל מה שאינה חגית ושחר אמרו בהדחות זה נכון, כך שאם ראיתי אני לא צריכה לפרט.... וזה עוד בקצרה כי היו עוד הרבה דברים שאני לא זוכרת כרגע... אז זו שיפרה האמיתית- יכנה, רכלנית , מתנשאת, פלצנית, בולסת כל היום, ולא נחמדה בכלל לדיירי הבית. אה.. נזכרתי בעוד משהו .. לפני כמה ימים שיפרה עשתה כושר על ההליכון ועינב התעוררה וישבה בבר לקפה, ואז שיפרה אמרה לה שלא תעשן כי זה מפריע לה... עינב כמובן לא ויתרה לה ואמרה לה שזו פינת העישון, ואין איפה לעשן.. מה עשתה שיפרה הפסיקה את ההליכה שלה והלכה לספר את זה לצבר שכיאלו עינב לא בסדר... והיום שיפרה מעשנת כמו קטר, ועוד עם מי?? עם עינב כמובן!!! ועינב ממש בסדר היא לא שומרת טינה והיא קיבלה את שיפרה בידים פתוחות כששיפרה הייתה צריכה יד מחבקת או עידוד. ואם זה היה הפוך ועינב הייתה צריכה את שיפרה היא הייתה גורמת לשאר דיירי הבית לנדות את עינב כמו שעשתה ליוסי.

למעלה