תכנון שבועי

ריהותם

New member
../images/Emo222.gifתכנון שבועי

יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת: שבוע טוב!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמתכננת../images/Emo13.gif

יום ראשון:בי"ס,ללמוד למבחן בתקשורת,ערב מגמות לכיתות ט' ואני באה לדבר על המגמה,לארגן תיק.
יום שני:סמינר דו-קיום
יום שלישי:סמינר דו-קיום
יום רביעי:בי"ס,צילומים לספר מחזור,ללמוד למבחן בתקשורת
יום חמישי:בי"ס,ללמוד למבחן בתקשורת
יום שישי:בי"ס,מבחן בתקשורת
יום שבת:אבודים:-* שבוע טוב לכולן!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifוואי אני זוכרת את הערב מגמות שנה שעברה

חוץ מחמישה שיעורים, רציתי את כולם ולא יכולתי לבחור
מה זה סמינר דו-קיום? מהשהו שקשור לערבים או לפלסטינים או משהו כזה? בהצלחה במבחן בתקשורת! ובצילומים לספר מחזור! שיהיה שבוע מעולה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני מקווה שהבחירה שעשית נכונה!

כיף לדבר עם ילדים שלפני 3 שנים אתה היית במצב שלהם ולעזור להם ולכוון אותם,צריך מישהו שיעשה את זה,והוא לא רק ההורים או החברים אלא מישהו שחווה את העניין. כן קלעת בול.זה סמינר שיוצר דו שיח בין ערבים ליהודים,וחצי שכבה שביניהם אני יוצאת מחר וחצי אחר יצא כבר בשבוע שעבר וחזרו עם המון חוויות טובות. תודה רבה!
שיהיה שבוע נהדר

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifכן... אני ממש רוצה כשאני אהיה בי"ב

ללכת להסביר על המגמה בערב מגמות... כרגע זאת מגמה חדשה אז לא היה מי שיסביר לכיתה ט' מה זה, וגם שנה הבאה לא יהיה וחבל... אבל בעוד שנתיים אני אהיה :) כן אני מכירה את הסמינרים האלה... אני בכיתת מצטיינים ואחד הדברים שנותנים לנו על זה זה די הרבה סמינרים מהסוג הזה... שבוע הבא שמונה ילדים מהכיתה שלי נוסעים לסמינר עם ילדים ירדנים בנושא המים והולך להיות להם כל כך אדיר!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאצלנו מסיבה לא ברורה היו י'ודניקים

ולדעתי זה לא חכם כי הם חצי שנה במגמה והם לא צברו מספיק ידע וחוויות כדי לחוות את דעתם על המגמה ולהמליץ עליה,לדעתי.כי בכיתה י' הרבה חושבים שהמגמה שלהם היא מעולה ואז הם מגיעים לי"א והכל מתפוצץ להם בפנים ובמשך שנתיים הם סובלים מהמקצוע בחירה שלהם(כל החברים שלי שבמגמת כימיה) שייהנו

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאהמ. בבקשה אל תפחידי אותי בקשר לכימיה!

אני חייבת ללמוד את המקצוע הזה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אני יודעת שהשיעורים שלהם משעממים כי הם לא אוהבים את המורה שיש להם,הם אומרים שהיא איטית ומסבירה גרועה,אבל שבתכל'ס המקצוע עצמו לא קשה.

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהמקצוע ממש לא קשה!

כאילו... אחרי חצי שנה שלמדתי היה רק מבחן אחד שקיבלתי בו פחות ממאה וזה היה 84... והמורה שלנו מלמד ממש מהר, ככה שהשנה אנחנו כבר אמורים לעשות גם פרק שלם של כיתה י"א כדי להוריד את הלחץ שנה הבאה...

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifתכננ"ש../images/Emo70.gif

יום ראשון: בצפר (התבטלה החונכות!), תזמורת, נופי חזרה מדרום אפריקה והיא הביאה לי מחזיק מפתחות ממש ממש חמוד!, סיימתי לראות את ראשון האבירים (איזה חרא עשו את הסיפור בין גוונביר ללנסלוט!)
יום שני: בצפר, כלוב בהפסקה הגדולה, ללכת לישון מוקדם
יום שלישי: שבע ורבע בבוקר מתייצבת לעזור בהעמסה, שמונה וחצי חזרה של התזמורת, עשר הופעה ראשונה, אחת עשרה ורבע הופעה שנייה, חזרה לבצפר להתכונן למבחן בלשון
יום רביעי: מבחן בלשון >< טוב שהודיעו לנו עליו גם!
יום חמישי:יום ביוטכנולוגיה... לא לומדת כל היום, הולכת להכין במגמה קרם הגנה (נכון שזה מרגש? -.- )
יום שישי: שיעור חליל בבוקר (חפירות מהמורה לגבי הטכניקה שלי) ולעבוד על אחד הקטעים היותר מסובכים שאי פעם היו לי
יום שבת: שיעור קבוצתי בכנרת... שיהיה לכולן שבוע מעולה!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבהצלחה במבחן בלשון. D:

ולהכין קרם הגנה זה מאוד מרגש - העיקר לא ללמוד.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתכננ"ש! D: ../images/Emo23.gif

יום ראשון: בצפר- מבחן באינגליייש . -_-" משחק של בארסה. *~*
יום שני: בצפר, ליווי עם שקוד ^^ ללמוד להיסטוריייייה . >:
יום שלישי: בייצפר- מבחן בהיסטוריה. X:
יום פעולות וזה. ^^
יום רביעי: בצפר, ליששששון, המון! :) לראות מכושפות
יום חמישי: בצפר, לצאת למסע אל השלום! :) ~זה סמינר המשך של סמינר שהיה לי לא מזמן. ^^~
יום שישי: וופ. מסע אל השלום.
יום שבת: מסע אל השלום
לחזור הביתה - ללמוד ביולוגיה
שמתן לב לשילוב צבעים המדהיייים הזה של
להלהלהלה, שבוע טווווב כולללללן! :)

2MayaN2

New member
בהצלחה ותהני../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

לכולם יש סמינרים

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאיך הלך באנגלית? ובהיסטוריה?

תיהני בסמינר

למעלה