תקצירי השבוע בארה"ב

darklighter

New member
../images/Emo222.gifתקצירי השבוע בארה"ב../images/Emo58.gif

התקצירים מתורגמים מהתקצירים שבאתר NBC
יום ב', 1 בינואר
שרידן חוגגת את השנה החדשה עם כריס, אבל מפנטזת על לואיס. צ'אד מתחנן לוויטני שתתן לו להסביר מה שהיא שמעה. פוקס מתעלה בתחמנותו על מיגל.
יום ג', 2 בינואר
גוון שמאסה במצב מסירה את טבעת הנישואים שלה וזורקת אותה על אית'ן! פנסי לא מודעת לסכנה שאורבת לה. אנדורה עושה כישוף על מיגל כדי למנוע ממנו לחשוף את האמת על פוקס.
יום ד', 3 בינואר
פוקס מאיים באקדח על מיגל כדי למנוע בעדו מלספר את האמת! בזמן שהיא מתכוננת לחתונתה, קיי מתייעצת מחדש עם סם. תרזה מקווה שעכשיו יש לה סיכוי עם אית'ן.
יום ה', 4 בינואר
מיגל מפריע לטקס החתונה ומצהיר שפוקס שקרן! צ'אד עובר בדיקת פוליגרף כדי להוכיח את אהבתו לוויטני. אית'ן נכנס לחדר בדיוק שג'ארד מציע נישואים לתרזה.
יום ו', 5 בינואר
מיגל חושף שהמחלה הסופנית של פוקס הייתה רק תכסיס כדי להחזיק בקיי! ג'ארד מבטל את תוקף הצעת הנישואים שלו! בחדר השינה שלה, פנסי נאבקת במישהו שמציץ בחלונה.
ים להמשך החודש
יום ד', 10 בינואר
קיי בוחרת בין פוקס למיגל... ומתחתנת!
יום ו', 12 בינואר
צ'אד מסמם את וויטני!

darklighter

New member
נשמע מעניין אבל איטי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

נשמע פחות טוב משבוע שעבר... יו הגיע הזמן שיגלו כבר שפוקס שיקר
נמאס לי כבר לראות את החיוך התחכני המטומטם שלו
מעניין במי קיי תבחר... נראה לי מיגל... הקטע עם צ'אדני ממש דפוק!!!!!!111 צ'אד הולך ונהיה יותר מניאק מפרק לפרק! אם הוא באמת היה רוצה אותה הוא לא היה בוגד בה! וזה שהוא מסמם אותה זה בכלל דפוק...טוב הם לא מעניינים... שמחה שגוון זרקה את אית'ן! ומתי כבר גם תרזה תזרוק אותו הוא מניאקקקק!
טוב אני מקווה מאוד שתהיה טאבי השבוע!!!!!!!1 והרבה!!!! קשה לי בלי ג'ייטי

O r L y 9 3

New member
איתן??../images/Emo107.gif

איתן מניאק? האיתן התמים שאני מכירה???? הסבר.

crazystav

New member
אללי ../images/Emo6.gif

שנים אני לא רואה את התוכנית אבל דבר אחד נשאר "תרזה מקווה שעכשיו יש לה סיכוי עם אית'ן"

למעלה