30 שניות למאדים - מא' עד ת'!

../images/Emo222.gif30 שניות למאדים - מא' עד ת'!../images/Emo222.gif

אז איך זה הולך? כל שבוע אני אפתח שרשור עם אות אחרת, ובאות הזאת כיתבו את כל המונחים שאתם מכירים שקשורים ל-30. שירים, סמלים, שמות וכו' אבל.. הקטצ' הוא.. שאתם גם צריכים להסביר את המונח הזה. ואם אתם לא יודעים עליו כלום, כיתבו זאת וחברי הפורום שכן יודעים ישלימו לכם את המידע. ככה זה יהיה שרשור טוב להשכיל על העולם של 30- להשלים מידע שלא ידעתם להרחיב מידע שידעתם, וככה גם תדעו לאן לפנות בעתיד אם תצטרכו עזרה. רק תדאגו שזה לא יהיו כפילויות.. ובאמת תכתבו מונחים כמו שצריך ואל תזרקו דברים באוויר. מקווה שיהיה כיף ותזרמו איתי!
והאות השבוע היא א'
ואני אכתוב את ההודעה הראשונה כדי להתחיל.

ארגוס אפוקרפקס!Argus Apocraphex!

הארגוס אפוקרפקס Argus Apocraphex ארגוס: עיר יוונית ושמו של בן המלך בעיר הזאת, הוא היה ענק עם 1000 עיניים והיה גם שומר מאוד אפקטיבי כי כאשר ישן רק חלק מעיניו נעצמו. באטימולוגיה (חקר מוצא המילים) משמעותה משהו מאיר, בהיר, זוהר. אפקורפקס: בא מהמילה היוונית "אפוקריפוס-Apocriphos", שבשפה הריגורית (או שזה איזשהו מונח Rigor זה פשוט לא מסתדר לי עם הפירוש של זה) משמעותו "לא שייך לקאנון" (אוף אבל יש כמה מושגים לקאנון, אחד קשור לאופטיקה שלדתעי זה קשור.. כאילו משהו שהוא לא נראה לעין), מה שבעצם לוקח אותנו למשמעות של משהו חבוי, סודי. אופקריפטין APOKRYPTEIN משמעו apo= רחוק וKryptein= להחביא. משהו רחוק מן העין. לאחר מכן, אפוקריפוס קיבל את המשמעות של "לא אוטנטי, לא מקורי,לא אמיתי" וזה מתייחס לכתבי עת, יד וספרים. סלחו לי , כי את הפירוש למונח כתבתי בערך לפני שנתיים.. למה המונח הזה? הארגוס אוקרפקס היא -ה-חידה של 30. אתם תמצאו את צירוף המילים הזה מתחבא בכל הדיסקים שלהם בדף כזה או אחר find the argus apocraphex מצאו את מה שחבוי מהעין, האמת המאירה או החידה המאירה - הם אף פעם לא מגדירים מה זה, אבל הם אומרים שאם תגלה מה זה, תגלה את סודם ותיכנס לנבכי עולמם, ותמצא את האמת. זה יכול להיות משהו על עצמכם, משהו על העולם.. כל עוד תגלו משמעות גדולה ואמיתית. וכמובן כל זה לקוח מהמיתולוגיה היוונית, משהו שג'ארד מאוד אוהב להתעסק איתו.

DarkSecretLove

New member
ארתמיס

כן נו אני גרועה..מודעת לעובדה,אני שעה יושבת וחושבת על דברים. ארתמיס היא כמובן הגיטרה של ג'ראד.. פעם זכרתי עכשיו כבר לא ,אבל אם אני לא טועה זו הגיטרה הלבנה שלו עם חריטת הדרקון הענקית [שוב פעם אני לא זוכרת אם זו הלבנה או האפורה,בכל מקרה אם טעיתי זה זו אותה גיטרה רק בצבע אפור] התמונה היחידה שיש לי עם הגיטרה..

DarkSecretLove

New member
אשלון

[שני רשמה בעבר] זהו מונח צבאי. אשלון פירושו לתקוף בגלים.. זוהי שיטת קרב שבה נפוליאון השתמש. לתקוף באשלון= לתקוף בגלים. אשלון פירושו גלים, מה שישמע דיי הגיוני בשורה בשיר "Echelon" בשורה ""What`s with the fascination with the echelon האשלון הוא גם השם שהלהקה נתנה לקבוצת היחצ"נים שלה/מקדמים ולמעריצים שלהם. יש מקום מיוחד בפורום בו אנשים מהאשלון יכולים לדבר על איך הם יקדמו את הלהקה ובאיזה אמצעים וכו`. לפעמים אנחנו מקבלים משימות מהלהקה כדי לקדם אותם וגם שם בדר"כ הלהקה מפרסמת עידכונים לגבי דברים שונים.

sashkaalex

New member
a beautiful lie

האלבום השני של הלהקה..שלדעתי הם היתפרסמו ביגללו. סליחה שאין לי אוד משהו להוסיף..=\

אני מוסיפה, ובפעם הבאה תבדקי עוד קצת ../images/Emo9.gif

יצא ב-30 באוגוסט 2005, והופק ע"י ג'וש אברהם. הדיסק נכתב ב4 יבשות שונות וב-5 מדינות שונות. השיר הספציפי הזה נכתב והוקלט בקייפ טאון, דרום אפריקה. בשבוע הראשון לצאתו הדיסק מכר - 21 אלף עותקים לאחר מכן מחר יותר 1.2 מיליון עותקים בארה"ב בלבד! הדיסק יצא בשלושה מהדורות- הראשונה - עם הוורד השנייה - עם הטריניטי השלישית - מהדורת דה לוקס. שכללה גם DVD זהו גם הקליפ הרביעי והאחרון של הלהקה מהדיסק הנ"ל. שצולם על הקרחונים בגרינלנד באוגוסט 2007, הקליפ יצא ב28 בינואר 2009 והנה הקליפ http://www.youtube.com/user/30secondstomars?blend=2&ob=4#p/u/40/LvyK7zxreVc תוסיפו אם יש לכם עוד דברים.

The Fantasy

New member
Alibi ../images/Emo9.gif

אחד השירים שאני יותר אוהבת מTIW
ואני לא יודעת לחפור עליו יותר מדי, אז אם יש למישהי משהו להוסיף עליו זה יהיה נחמד

orLeto

New member
יש עוד הרבה שירים

1. anarchy in tokyo - שיר בונוס יפני באלבום הראשון . האורך שלו 7 דקות ו-25 שניות. 2.a modern myth - השיר השמיני ב - ABL. 3. A brand new name - שם נוסף לשיר הראשון באלבום הראשון - capricorn. 4.edge of the earth - השיר ה-2 באלבום הראשון. 5.oblivion - השיר ה-4 באלבום הראשון. 6.end of the begining - השיר ה-9 באלבום הראשון. **זה בעייתי לעשות את הפינה הזאת כשכשמדברים עליהם, מדברים עליהם עם אותיות באנגלית...אז אולי עדיך לעשות את זה מ-A עד Z??? :)

למעלה