30Seconds to mars והאנושות

../images/Emo222.gif 30Seconds to mars והאנושות ../images/Emo222.gif

אני לא אתרגם את מה שהם כתבו באתר, אני אסביר במילים שלי. כך שזה יהיה יותר מובן הלהקה יצאה במבצע יחד עם עם ארגון Habitat for humanity (בית לאנושות/ בתים לאנושות) הם מזמינים אתכם להכנס לאי ביי ולהשתתף במכירה פומבית, רק 2 אנשים זוכים לקחת חלק יחד עם הלהקה בבניית בתים לאנשים שאין להם. כדי להשתתף עליכם להכנס לאי ביי ולהשתתף במכירה הפומבית, כלומר להציע מקסימלי שאותו אתם מוכנים לשלם (אתם צריכים להציע יותר מהמחיר הנוכחי) הבנייה תהיה בלוס אנג'לס ב25 ליוני. יחד עם ג'ארד ,תומו ושאנון- הזוכה+ חבר ובני משפחתם וחבריהם של חברי הלהקה. אם יש לכם הרבה מאוד כסף
כנסו לאי ביי, ותקחו חלק במכירה הפומבית לסיכוי של פעם בחיים ונתינה מכל הלב לאנשים שאין להם בית. Habitat for humanity & 30 Seconds to mars ממש מחמם את הלב

yaaruka

New member
חח השם שלהם ארוך מדי כדי לשיר את זה..

אבל אפשר סתם לצעוק חח רציניי!! go 30! go 30!GO 30 ככה יותר טוב חח

yaaruka

New member
חח אישתו של דודה שלי באי ביי

אולי אני אשאל אותו משהו לגבי זה.. אבל אני עצלנית מדי בשביל זה XD יענו.. לבנות ממש ממש בית?! בית ביתת!? חח כזה כמו שאנחנו גרים בו? כמה זמן זה ייקח?! וחוץ מזה שאני די בבצפר באותו תאריך >< וכסף לטיסה? אין >< הייתי מתה לעשות את זה! אבל אני עצלנית מדי.. ולא ידועת.. אני לא בטוחה שבאלי לעשות את זה ומאיפה אני אשיג דברים למכירה?!

למעלה