A Beautiful lie גרסא 2.0

../images/Emo222.gif A Beautiful lie גרסא 2.0 ../images/Emo222.gif

אני לא יודעת אם רובכם כבר חזרתם מהבצםר כדי לראות.. אבל חברת הפקה בשם Deep fried production עשתה גרסא אלטרנטיבית לABL. דומה מאוד לגרסא המקורית ש30 רצו להוציא, אבל בחרו שלא, על מנת שנוכל לראות את הקרחונים וכו'. זה, BY FAR, אחד הדברים היותר מעניינים שראיתי בחיי, ומזעזעים. אתם יודעים שבקצב שאנחנו מזהמים את האוויר ולא דואגים לכדור הארץ הקוטב יהיה ריק מקרחונים עד שנה הבאה ש נ ה ה ב א ה. זה מפחיד אותי. אתם יודעים ש9 השנים האחרונות היו השנים החמות ביותר כמעט שראה העולם? זה לא מפחיד אתכם? זה לא מפחיד אתכם? אותי זה כן. תראו. תאמינו. אני הולכת לעשות כאן רשימה של כל מה שהיה כתוב בקליפ

adiiiXD

New member
פאק הרמקולים נהרסו ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ללממה זה קורה לי ??????

../images/Emo222.gif הטקסט בקליפ ../images/Emo222.gif

In 2003 there were over 20,000 deaths in Europe and more then 1500 deaths in India caused by an extreme heat wave. בשנת 2003 היו מעל ל20 אלף מקרי מוות באירופה ועוד 1500 בהודו בגלל גל חום כבד.
Greenland's massive Ice Sheet is SHRINKING- אדמות הקרח (?) הגדולות של גרינלנד הולכות וקטנות.
WE ARE AT WAR WITH OUR PLANT.
CAN YOU MAKE A DIFFERENCE?
over the past 50 years the average global temperature has increased at the FASTEST RATE in history במהלך 50 השנים האחרנות הטמפרטורה הממוצעת גדלה בקצב הכי מהיר בהיסטוריה.
The arctic Ice sheet is lossing as much as 36 CUBIC MILES of ice PER YEAR אדמת הקרח/קרחונים/מעטה הקרח באנטרטיקה מאבד כ36 מיילים רבועים בש נ ה
A massive Ice shelf the size of Rhode Island broke off from Antartica in 2002 מדף קרח בגודל שרוד איילנד (שגודלה הוא 3144 ק"מ מרובע, רק כדי שתבינו את הגודל) התנתק מאנטרטיקה ב2002
ninety two percent of the Lewis glacier, MT.Kenyas's Largest Glacier, has melted in the past 100 years. 92 אחוזים מקרחון לואיס, הקרחון הכי גדול של הר קניה, נמסו במאה השנים האחרונות.
Global warming is already causing demage on many parts of the United states. Numberouse long term changes in climate have been observed- Changes in arctic temperature and Ice, widspread changes in Precipitation amounts, ocean salinity, wind patterns and aspects of Extreme weather- HEAT WAVES, TROPICAL CYCLONES ההתחממות הגלובאלית גורמת לנזק רב ברחבי ארה"ב (ובעולם כולו בכלל). הנה כמה מהשינויים האקלימיים לטווח הארוך שכבר נראו- שינויים בטמפרטורות בקוטב ובקרח בכלל, שינויים בכמות המשקעים (כמה גשם יורד בשנה,שלג,וכו'), מליחות הימות והאוקייאנוסים, תבניות ודפוסי רוח, ו..שינויים קיצוניים במזג האוויר- גלי חום, טורנדואים וכו'.
The Arctic's Ice cap is declining at 9% per decade כיפת הקרח בקוטב (אתם יודעים, הקרח שבמרכז הכדור, הדבר היפה הזה שרואים בתצלומים של כדור הארץ בחלל) קטנה ב9% כל עשור.
over 100 Million tons of GARBAGE is floating in the PACIFIC OCEAN מעל ל100 מיליון טונות של ז ב ל צפים במימי האוקיאנוס השקט. גועל נפש.
Snow cover and Ice extent have decreased. שכבות שלג וקרח קטנו. REACT CHANGE OR DIE
Carbon dioxide levels could be as high as 970 parts per million by the year 2100 רמת הפחמן הדו חמצי תוכל לעלות לכ970 חלקים למיליון (אני לא ממש מבינה איך לתרגם את זה, אבל זה הרבה..) קיצר.. זה עולה. ורמת הפחמן הדו חמצני באוויר תגדל הרבה עד שנת 2100
THE NORTH POLE MAY BE ENTIRELY ICE FREE BY THE SUMMER OF NEXT YEAR הקוטב הצפוני צפוי להתרוקן לגמרי מקרח עד הקיץ בשנה הבאה!
ITS YOUR PLANET, ARE YOU TAKING CARE OF IT?
the past 9 years have all been among the 25 warmest years no record 9 השנים האחרונות היו בין 25 השנים החמות ביותר שתועדו איי פעם.
The US in rancked #1 among the large nations as a global warming polluter ארה"ב נמצאת במקום הראשון כמזהמת הכי גדולה בעולם.
The US contribute 25% of global warming emissions, despite representing just 5% of the world's population ארה"ב "תורמת" כ-25% בזיהום ובהתחממות הגלובאלית, אפילו שהיא מייצגת רק 5% מכלל האוכלוסייה בעולם.
There have been 0 bills passed by Congress to cut global warming pollution ישנם 0 הצעות חורק שאושרו ע"י הקונגרס על מנת להפסיק את ההתחממות הגלובאלית
losing glaciers reduces the amount of usable fresh water on our planet איבוד הקרחונים מקטין את כמות המים הטריים, נקיים וברי השימוש בעולם
LIVE DIE BLEED TAKE CONTROL
Over the past 20 years, the US fire season has increased by 78 days. ב20 השנים האחרונות, עונת הדליקות בארה"ב התארכה בכ78 ימים (שזה בערך חודשיים וחצי).
Greenhouse gasses have atmospheric lifement of decades to centuries הגזי החממה יכולים להשאר באטמוספירה עשרות ומאות שנים.
The 10 Hottest years on record have all accured since 1990 10 השנים החמות ביותר שאיי פעם תועדו, היו כולם החל משנת 1990
Distruction of habitats could drive many animals to extiction- Polar bears, Emperor Penguins,Snow owls הרסיתם של מרחבי המחיה יכולה להוביל להכחדתם של חיות רבות- דובי קוטב, פינגווינים, ינשופי שלג
recycling on aluminium can save enough energy to power your Television- FOR 3 HOURS מחזור אולמיניום יוכל לחסוך מספיק אנרגיה שתספיק לך לצפות במשך 3 שעות.
US temperatures copuld be 3 to 9 degrees highers by the end of the century הטמפרטורות בארה"ב יכולות להיות גבוהות יותר בכ3-9 מעלות עד סוף המאה. WHAT ARE YOU DOING TO SAVE YOUR PLANET

adiiiXD

New member
ואני כמו מפגרת עצרתי אותו כל שתי שניות ../images/Emo6.gif

inbal287

New member
מזעזע :$

למה אנשים לא מתעוררים??? וחזק. הקליפ הזה. תודה שני...

Rock Terri

New member
זוועה!!!

כאילו על מה לעזאזל אנ שים חושבים עם כל הזיהום הזה? עם קצת הפעלת השכל אפשר להבין שזה לא מוביל לשומדבר טוב אז יאללה! חלאס!!! צריך להתחיל לפעול כדי להציל את הכוכב הייחודי שלנו!!! אין עוד כמוהו אז למה להרוס את הכוסון? נ.ב. עוד בגיל 9 אמרתי לכולם שהקרחונים יעלמו עם נמשיך ככה. אבל מה? אף אחד לא רצה להקשיב לי!!! (כן, זה לא היה קשור במיוחד...)

למעלה