(
) Blog Action Day: סיכום

(../images/Emo222.gif) Blog Action Day: סיכום

"היום שאחרי" Blog Action Day: אומנם בבלוגים בעולם אני פחות עוקב (לפי האתר הרשמי, הייתה השתתפות גדולה של בלוגים וגם של חברות וארגונים), אבל בישראל ההשתתפות הייתה יחסית קטנה אם כי גם מרשימה. - בתפוז אנחנו מדברים על 36 רשומות שתוייגו תחת "Blog Action Day", בישראבלוג המצב קצת פחות טוב (אולי פחות תייגו תחת השם הזה, לא יודע בדיוק), עם 11 פוסטים. אני מניח שהכמויות טיפה יותר גדולות, חבל שלא כולם עושים שימוש בתגיות. - טכנוראטי מציג 47 פוסטים בעברית (בכל העולם: 122,939) שעסקו בפרוייקט הזה, ביניהם לא מעט בלוגים מבלוגלי. http://technorati.com/posts/tag/Blog+Action+Day?language=he - בגוגל ישראל קיימים פחות או יותר 21 אלף אזכורים ליום הזה, בגוגל העולמי כ-2 מיליון.
1. האם לא השתתפתם ביום הזה מסיבה מסויימת? (אם כן, אז למה?)
2. האם הרווחתם משהו מהיום הזה? (למדתם דברים חדשים לדוגמא)
3. מה דעתכם על פרוייקטים מהסוג הזה? (Blog Action Day, BlogDay)

דנטל

New member
ישששששששששששששש סקר

1. האם לא השתתפתם ביום הזה מסיבה מסויימת? כן השתתפתי 2. האם הרווחתם משהו מהיום הזה? קראתי איזה פוסט שממליץ על הגוגל השחור ולמדתי שזה חוסך לנורה של מסך המחשב ולא ידעתי את זה וצריכה לשקול את הענין, למרות שזה פחות נח לי בעיניים 3. מה דעתכם על פרוייקטים מהסוג הזה? מבורכים

gesus

New member
20,603 registered bloggers

זה מספר הבלוגרים, עפ"י האתר הרשמי, שכתבו על היום הזה. כנסו לקישור הבא כדי לראות קצת סטטיסטיקות. התשובות שלי לסקר: 1. השתתפתי בגלל שאני מנסה לעשות מה שביכולתי כדי שאוכל לחיות פה עוד כמה שנים. 2. לא הרווחתי ולא חשבתי שארוויח. כתבתי פוסט, דבר שאני עושה כטבע שני שלי. יכול להיות שכן יצא לי רווח כלשהו כי האתר הרשמי קישר לבלוג שלי. 3. ימי בלוג מיוחדים נראים לי אחלא של דבר. בשנה הבאה אני רוצה יום בלוג על סקס. נראה כמה בלוגרים יקחו בזה חלק.

דנטל

New member
גם אלי הם קישרו

אבל מי יכול לראות משהו בין עשרות האלפים שם? אתה יכול ליזום יום בלוג על סקס.

מספרים מרשימים

בנוגע לסעיף 2: האם למדת דברים חדשים על איכות הסביבה שלא ידעת עליהם לפני כן? (זה גם סוג של רווח!). באמת אחלה של דבר. רק צריך שיהיו ימים ממוקדים ועם רעיון טוב מאחוריהם, ולא סתם ימים שכל אחד יחליט לקיים ללא שום מטרה (לא שזה רע, אבל זה גם לא תורם באותה מידה).

Tali1912

New member
../images/Emo3.gif

לא השתתפתי, סתם פלצני, לדעתי.
לא הרווחתי , כי לא קראתי ולא עניין אותי בכלל, חוץ מזה לא היה לי זמן לעדכן ת'בלוגים שלי אז לקרוא משהו שלא נראה לי?
לא בשבילי.

gesus

New member
מה פלצני בזה?

את לא חושבת שזה יפה שכך העולם מתגייס למטרה די חשובה?

Tali1912

New member
צ'מע

קראת מה כתבתי? כתבתי פַלְצָנִי זאת המילה וזה מה דעתי על זה, כאילו מה אתה מנסה להפוך לי את הדיעה בשאלה שלך על גיוס למטרה חשובה? לך זה נראה יפה ומטרה חשובה לי זה נראה פלצני ושְׁמַלְץ

gesus

New member
צ'מעי

לא ברור לי מדוע את מנקדת. הרי אם את כותבת לי תשובה שמתחילה במילה צ'מע אז סביר להניח שאני לא אבין מה הניקוד מציין. עוד דבר שלא ברור לי (מה לעשות, אני לא כזה אינטיליגנט), זה איך את יכולה לקבוע שזה "פלצני ושמאלץ" (מקווה שלפחות את יודעת מה זה אומר) כשלא קראת את הפוסטים.

הנץ הכחול,למדתי שלא משנה כמה שהנושא חשוב,

עדיין הצביעות בבלוגיה חוגגת. אם טרחו לעודד אנשים לכתוב על Blog Action Day ולא ידעו לפרגן לרשומה שזכתה להמון ליחצות כתומות (אהבתי) ולהציג אותה בעמוד הראשי של הבלוגיה אז לא באמת היה חשוב לכם הנושא. אני הרווחתי מהיום הזה "שיעור מאלף" (ולא שיעור ראשון) על פיקציה בבלוגיה. וכמובן אני מתכוון לרשומה שלי שלא זכתה להתייחסות למרות 52 לחיצות על "אהבתי" של הבלוגרים/יות !!! פרוייקטים כאלו מבורכים אבל לא בפלטפורמה כגון "בלוגים"... תודה.

גולדיש10

New member
השתתפות ביום הירוק של אלטשולר שחם

אירוח חי של היועצת האקולוגית לאיכות הסביבה הגב' לימור אלוף פה וגם פה אתם מוזמנים להתרשם

למעלה