(
) BlogDay 2007

(../images/Emo222.gif) BlogDay 2007

BlogDay 2007 עתיד להתקיים, זה הפעם השלישית, ב-31 באוגוסט (בעוד כחודש). מישהו כבר התחיל לחשוב על הבלוגים שהוא מתכוון להמליץ עליהם? או שבכלל מישהו פוסל את הרעיון של היום הזה, ולמה? מה זה BlogDay? הרעיון שמאחורי היוזמה הוא שצריך להקדיש יום אחד בו בלוגרים יכירו בלוגים ובלוגרים אחרים מארץ אחרת או מתחום עניין השונה משלך. ביום הזה בלוגרים ימליצו על אותם בלוגים כך שהמבקרים בבלוג שלהם יוכלו להתוודע אליהם גם. מה יקרה ב BlogDay? ברגע אחד ארוך, לאורך כל היום ב31 לאוגוסט, בלוגרים מכל העולם יכתבו את המלצותיהם על בלוגים אחרים, אחרים מבחינה תרבותית, דעה, תחום או גישה. בלוגים שאינם נמצאים ברשימת הבלוגים שלכם. ברגע אחד ארוך, גולשים מכל רחבי העולם ימצאו את עצמם קופצים מבלוג לבלוג ומגלים בלוגים חדשים, איכותיים, שלא היו ידועים להם עד כה ועל ידי כך חוגגים את גילויים של בלוגים ובלוגרים חדשים ומעניינים. הוראות להשתתפות נמצאות באתר - http://blogday.org/il.htm

מתכוונת להשתתף,

זה יהיה כיף! ובעיקר מתכוונת להמליץ על בלוגים לא ממש מוכרים.

TheWhiteTigris

New member
יש לי

רשימה של בלוגים שכבר איזה חודשיים אני בודק אותם (כי אני לא אוהב להמליץ סתם). שניים מהם בנתיים נשרו מההמלצות שלי (אחד נסגר ואחד סתם לא מעדכן כמעט).

mary lou

New member
כמובן שכן!

הזכרת לי שחלק מהבלוגרים שכתבתי עליהם בשנה שעברה הפסיקו לכתוב :( מצד שני, אחת שהייתה אז בהפסקה חזרה לכתוב וזה שווה את זה ^^ חוץ מזה שבהחלט עולים לי לראש לפחות שלושה שאני אוהבת ורוצה להמליץ עליהם דווקא בבלוג מסורת נהדרת לדעתי

מה פתאום. אוגוסט, לא יולי!

הייתי בטוח שעכבר כחול
(או ששניכם צוחקים עכשיו? בכל מקרה, לשם ההבהרה: זה ב-31 באוגוסט ולא יולי).

siv30

New member
אני עדין מתלבטת

יש לי המון בלוגים שאני אוהבת, ובקצב הזה אני אצטרך להכין 5 רשומות לפחות

ע ל ו מ ה

New member
לא מתחברת, ולא סגורה על למה

אולי זה חוסר ההתלהבות שלי מ"ימים מיוחדים" - יש לי בלוגרול שמבחינתי אומר לעולם בכל יום מה הבלוגים שאני אוהבת, אז למה יום מיוחד? ואם יום מיוחד, צריכים לפרסם שם בלוגים אחרים מבבלוגרול? אבל אם נתקלתי בבלוג שאהבתי, כבר שמתי אותו בבלוגרול, לא? אז אולי זה תחושת הכובד, הציפיה - לנסות להיות מקורית, להכיר לאנשים בלוגים שהם באמת לא מכירים, לפרסם בלוגים שדווקא לא שמתי עדיין בבלוגרול. מכביד. שנה אחר שנה, יוצא שאני לא מוצאת את עצמי מתחברת ליום הזה.

כלכלונת

New member
למה דווקא ב31? ואם יש לי בית ספר? סתם אין לי. זה שישי חופשי ../images/Emo3.gif

חהמן

New member
חה!

כי התאריך 31.08 דומה קצת למילה BLOG ככה גם רואים שזאת לא המצאה אמריקאית, כי הם כותבים את התאריך 08.31 אנשי חה!

כלכלונת

New member
בלוגו זה בכלל זה נראה 31.OG יענו אוגוסט. זה בסדר. אבל בחייאת, זה יהיה אחרי גיבושון, נו באמת? נראה לכם שיהיה לי כח? התשובה היא כן! תתפלאו!

למעלה