הלהקה של 1238

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gifהלהקה של 1238../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif

המשתתפות המתמודדות: רותם - Red Hot Chili Peppers ליאת - MCR קרן - Guns N Roses אריאלה - Kelly Clarkson עדי - David Archuleta ניצן - 30 Seconds To Mars שני -Avanged Sevenfold ספיר -Simple Plan סרינה - Coldplay איילת - Maroon5 (שמתי הכול בCapital Letter.עדי תאמצי את זה!אותיות קטנות צורמות בעין!)

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gifהמנצחת!../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif

המנצחת בשמימה הזו היא... ...
אריאלה,עם השיר Because Of You של Kelly Clarkson. באמת שיר מעולה אני חייבת לציין. השירים במקום השני והשלשי הם: 2.איילת עם השיר She Will Be Loved של Maroon 5 3.קרן(הכפרה!
) עם השיר Don't Cry של Guns N' Roses כל הכבוד לאריאלה ,וגם לאיילת וקרן.

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gifהמודחת../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif

המודחת שלנו השבוע היא
שאנ.המנהלת היקרה והאהובה שלנו. שאנ,מפאת אי הגשת המשימה,את נאלצת לעזוב את המשחק. וול,אבנג'ד הם אחלה להקה ממה שאני מכירה.לא נורא,במשחק הבא!

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gifהמשימה הבאה../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif

המשימה לשבוע הזה היא להביא את הקליפ הכי מעניין(יפה,מיוחד...) המשחק עולה רק בעוד שבוע,אז יש לכן יאמבה זמן לחשוב ולהגיש,אל תשכחו חבל! ד"א,אריאלה,יש לך חסינות אבל את חייבת להגיש
בהצלחה!

dairy milk

New member
חח אוף אני כל פעם כמעט מנצחת ../images/Emo6.gif

ולמארון דווקא אין קליפים כאלה יפים :S ננסה: http://www.youtube.com/watch?v=uNSBq6hvU1s Goodnight Goodnight - Maroon 5 כבר הגשתי תשיר הזה אבל הקליפ שלו ממש יפה..מגניב שיש כאילו שתי נקודות מבט

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אני בטוחה במתישהו תצליחי לנצח!

ועכשיו יש לך סיכוי ממש טוב כי אני מאוהבת בקליפ הזה
מאז שהגשת אותו אני כל הזמן שומעת את השיר ומסתכלת על הקליפ... הוא מדהים!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifעזרו לי נא

אני לא רוצה ללהישמע שחצנית,אבל לרד הוט יש מלא קליפים טובים וממש קשה לי לבחור.האם למישהי יש רעיון?

Serena16

New member
קליפורניקיישן ?

האמת שאני לא מכירה הרבה קליפים שלהם חוץ ממנו

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif דני קליפורניה קליפ מעולה:)

וקנט סטופ קליפ שאותי באופן אישי מצחיק בטירוףXD לא יודעת למה. המפ דה במפ הוא גם ממש יפה אבל אני הייתי הולכת על דני קליפורניה. הוא מגניב, מיוחד, ייחודי, ובעל חוש הומורD:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלפי דעתי קחי דני קליפורניה ../images/Emo99.gif

זה אחד הקליפים האדירייים !

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמגישה!../images/Emo124.gif

אחרי התלבטויות רבות,כי יש לרד הוט המון קליפים אדירים,החלטתי ללכת על הקליפ הזה Red Hot Chili Peppers-Dani California
החלטית ללכת על הקליפ הזה כי הוא מאוד מושקע,רעיון מקורי,הוא מצחיק בטירוף,הוא מתאים לרד הוט בכך שהוא מייצג אותם מאוד בגלל שהם מראים שהם מצחיקים מאוד ויש להם מספיק ביצים כדי לצחוק על כולם(אני ממש אהבתי את גרין דיי האפליפטיים
) http://www.youtube.com/watch?v=Sb5aq5HcS1A&ob=av2e

למעלה