הקורבן!

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gifהקורבן!../images/Emo190.gif

והקורבן שלנו לשבוע היא... רגע... ניצן!(Th Other NS) קדימה בנות,תפציצו אותה! שבוע טוב

../images/Emo34.gifשאלה לניצן.

מה פירוש הכינוי שלך ? ומתי לעזאזל תבואי כבר למפגש ? :D

The Other NS

New member
חחח עונה קצת לפני ההופעת סיום היום :)

1. כבר עניתי על זה אבל לא נורא..
: The Other NS זה בעיקרון מחולק לכמה פירושים - NS זה הראשי תיבות שלי וזה גם הראשי תיבות של חברה ממש קרובה שלי שאנחנו ממש כמו אחיות
וכשאנחנו כותבות על הקיר בפייסבוק או מגיבות על תמונת אחת של השנייה אנחנו חותמות את זה ב"מהN השנייה שלך" שזה מעט טיפשי אבל אני אוהבת את זה מאוד :) 2. תאמת אין לי מושג, אבל תכלס? אנחנו גרות איזה חצי שעה אחת מהשנייה
אנחנו יכולות להיפגש מתי שבא לנו
ישמצב בחופש אבל אני לא חושבת שבמפגש הזה אני אוכל לבוא.. \=

atuda666

New member
../images/Emo210.gifהאם עיניי הטעו אותי??!

היכן את גרה,?! אם את גרה קרוב לשנוצ, את גם קרה (יחסית) קרוב אליי D:

The Other NS

New member
אני גרה במנחמיה.. זה בערך 10 דקות מטבריה

שבמרחק 40 דקות עד גג שעה מחיפה :)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלוןD:

על עצמך
תאריך לידה: מזל: עדה: מאכל אהוב: מאכל שנוא: מקצוע לחיים: להקה אהובה: להקה שנואה: סרט אהוב: סדרה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: חייה מועדפת:
על הפורום
כינויים: מאומצים: פורומים שאת נמצאת בהם: אייקון מועדף: אייקון שנוא: כמה זמן את בפורום?
על מקפלי
פייבורט: שיר מועדף: שיר פחות מועדף: אלבום מועדף: תקופה מועדפת: יש לך דיסקים\DVD שלהם? אם כן מה? מאיזה גיל התחלת להאזין למקפלי? תמונה שלך:)
תהני

The Other NS

New member
עונה ../images/Emo13.gif

על עצמך - תאריך לידה: 1.8.1996 מזל: אריה רר
עדה: חצי טוניסאית חצי אלג'ירית ולא, אני לא ערבייה מאכל אהוב: שקשוקה
מאכל שנוא: טחינה \\ שווארמה מקצוע לחיים: תכלס, זמרת או משהו מאוד קרוב למוזיקה :) להקה אהובה: פראמור להקה שנואה: אמ.. אין כל כך.. סרט אהוב: כנ"ל סדרה אהובה: תוכנית שנות השבעים ! אעהאעהאעה אשטון
שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר שחקנית אהובה: ברוק שילדס חייה מועדפת: אריה על הפורום כינויים: DannyMcFly \\ The Other NS מאומצים: חחחח אני כבר לא זוכרת
פורומים שאת נמצאת בהם: מקפליי ופעם הייתי בשל פראמור וסימפל פלאן אייקון מועדף:
אייקון שנוא: -- כמה זמן את בפורום? החודש בול היה לי שנה :) על מקפלי פייבורט: דני שיר מועדף: POV שיר פחות מועדף: טרנסילבניה
אלבום מועדף: רדיו:אקטיב תקופה מועדפת: רדיו אקטיב יש לך דיסקים\DVD שלהם? כן אם כן מה? האוסף מאיזה גיל התחלת להאזין למקפלי? אמ.. התחלתי בכיתה ד' לכמה שבועות ואז באמצע ז' חזרתי לשמוע אותם שוב בגלל ג'יימס בורן
תמונה שלך:) עם החולצת מחזור

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifולשאלת מיליון הדולר.........!!

~על מקפליי~ פייב: שיר אהוב: דיסק אהוב: DVD אהוב: קאבר אהוב: תמונה אהובה: תקופה אהובה [מבחינת מראה]: קליפ אהוב: סרטון אהובה: ~על הפורום~ כמה זמן בפורום: איך הגעת לפורום: חברה ראשונה מהפורום: כמה מפגשים היית: כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]: פינה אהובה: כמה מאומצים היו לך: ~דברים אהובים~ להקה אהובה: זמר אוהב: זמרת אהובה: שיר אוהב: תוכנית אהובה: ספר אהוב: סרט אוהב: בעל חיים אהוב: צבע אהוב: מאכל אהוב: חג אהוב: ערוץ אהוב: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: משחק קופסא אוהב: משחק וידאו אהוב: משחק ילדים אהוב: ~או או~ שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה? קיץ או חורף? סתיו או אביב? ראש1 או מעריב לנוער? סרט בבית או בקולנוע? להיות לפני המצלמה או אחרי המצלמה? ~10 דברים~ 10 שירים אהובים 9 דברים שאת מתה לעשות 8 דברים שבחיים לא היית עושה 7 מאכלים אהובים 6 תוכנית אהובות 5 סרטים אהובים 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם 3 חברות טובות 2 מילים מתארות אותך 1 רגע שאת בחיים לא תשכחי

The Other NS

New member
מיליון דולר בייבי ../images/Emo6.gif

~על מקפליי~ פייב: דני שיר אהוב: POV דיסק אהוב: רדיו אקטיב DVD אהוב: לא ראיתי קאבר אהוב: לא שמעתי משהו שממש אהבתי תמונה אהובה: כבר אין לי במחשב האמת תקופה אהובה [מבחינת מראה]: רדיו אקטיב קליפ אהוב: פליז פליז
אני פשוט מתה עליו ! סרטון אהובה:כל הביתיים ~על הפורום~ כמה זמן בפורום: החודש שנה :) איך הגעת לפורום: אני לא זוכרת כבר
חברה ראשונה מהפורום: קרן הפיקצ'רית האהובה שלי
כמה מפגשים היית: -- כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]: -- פינה אהובה: הקורבן
כמה מאומצים היו לך: אני כבר הפסקתי לספור
בין 5-6 ~דברים אהובים~ להקה אהובה: פראמור זמר אוהב: ג'סי מקרטני זמרת אהובה: ביונסה שיר אוהב: תלוי איך אני מרגישה.. יש המון
תוכנית אהובה: תוכנית שנות ה70
ספר אהוב: גוף מארח \\ אשתו של הנוסע בזמן
סרט אהוב: -- בעל חיים אהוב: אריה צבע אהוב: אדום \\ שחור מאכל אהוב: שקשוקה
חג אהוב: -- ערוץ אהוב: 14 - יס קומדיה שם אהוב לבן: דניאל שם אהוב לבת: אלה \\ מעיין משחק קופסא אוהב: -- משחק וידאו אהוב: -- משחק ילדים אהוב: -- ~או או~ שוקו או קפה? שוקו
אני מכורה למשקה הזה !
שמש או ירח? שמש חם או קר? חם חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישון
לילה או יום? יום חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? חול ים או ברכה? ים קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? אביב ראש1 או מעריב לנוער? ראש 1 סרט בבית או בקולנוע? בבית קולנוע - הכי כיף :) להיות לפני המצלמה או אחרי המצלמה? אחרי
~10 דברים~ 10 שירים אהובים breaking benjamin - the diary of jane David Cook - Billie Jean Eyes set to kill - Give you my all backstreet boys - incomplet Miley Cyrus - when I look at you Nickelback - photograph Paramore - Decode Thriving Ivory - Angels On The Moon The Fray - Over My Head The Script - The Man Who Can't Be Moved
9 דברים שאת מתה לעשות הליקס לצבוע את השיער בגוונים ל ע ב ו ר !! אינדיסטול או איך שלא קוראים לזה לקנות גיטרה אקוסטית למצוא עבודה כבר ללכת למפגש
אממ.. זהו נראה לי - לא עולה לי עוד דברים כרגע.. 8 דברים שבחיים לא היית עושה בגרות בערבית
זהו – תכלס אני מאוד פתוחה לדברים חדשים ואני תמיד אנסה לפחות  7 מאכלים אהובים שקשוקה פיצה קוסקוס גלידה המבורגרים (אבל רק במקדולנס – האחרים מגעילים
) כל מה שיש בארומה  6 תוכנית אהובות תוכנית שנות ה70
כולם אוהבים את ריימונד מגרש ביתי בניחוש חוקר הפמליה העשב של השכן 5 סרטים אהובים דמדומים 1 \ 2 פחות אבל עדיין  אשתו של הנוסע בזמן (או הנרי
) מה שקורה בווגאס בדרך לחתונה עוצרים בווגאס 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם פאריס לונדון בוסטון ולאס אנג'לס למרות שהייתי כבר שמה אבל אני מתה לחזור 3 חברות טובות צליל נגה (NS) אור 2 מילים מתארות אותך היפר אקטיבית !
1 רגע שאת בחיים לא תשכחי המסיבת סיום שלי אתמול – אני עדיין לא מעכלת שסיימתי עם מול גלעד !

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif

9 דברים שאת מתה לעשות: אינדיסטול או איך שלא קוראים לזה על מה את מדברת?

The Other NS

New member
בדיוק !! אני פשוט שחכתי איך את קראת לזה ואני

זכרתי שקראת לקרוס בשם אחר ארוך יותר
טעות שלי :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבואי נהרוג אותך קצת...../images/Emo190.gif

1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. מזל: . 5. ארץ לידה: 6. עיר לידה: 7. מוצא: 8. צבע אהוב: 9. צבע עיניים: 10 . צבע שיער: 11. גובה: 12. זמר: 13. זמרת: 14. להקה: 15. שיר אהוב: 16. שיר שנוא: 17. עונה מועדפת: 18. חיה אהובה: 19. סגנון לבוש אהוב: 20. חיבוק או נשיקה? 21. סקס או אהבה? 22. מאמין באלוהים? 23. שומר כשרות? 24. שומר שבת? 25. צם בכיפור? 26. זכר/נקבה? 27. שם איפור? 28. אם כן איזה איפור אתה שם? 29. אתה הולך לבצפר עם איפור? 30. אם כן, עם איזה אתה הולך לבצפר? 31. לק? אהא. 32. איזה צבע? 33. בושם אהוב: 34. ניחוחות אהובים: 35. קיץ או חורף? 36. אביב או סתיו? 37. אש או מים? 38. ים או יבשה? 39. שמש או ירח? 40. חמוץ או מתוק? 41. חריף או מלוח? 42. תלתלים או חלק? 43. שחור או בלונדיני? 44. כסף או זהב? 45. שחור או לבן? 46. אדום או ורוד? 47. צהוב או כתום? 48. כחול או ירוק? 49. סגול או חום? 50. טראנס או ראפ? 51. פריקים או ערסים? 52. פאקצות או פרחות? 53. דיכאון או רוק? . 54. לועזי או ישראלי?. 55. מסנג'ר או איסייקיו? 56. האם עישנת פעם? 57. האם שתית אלכוהול? 58. האם השתמשת בסמים? 59. אם כן, איזה? 60. האם לקחת תרופות הרגעה? 61. האם לקחת כדורי שינה? 62. האם חתכת את עצמך בכוונה? 63. אם כן, למה? 64. האם שברת משהו מעצבים? 65. האם היית בים המלח? 66. האם היית בחרמון? 67. האם גנבת משהו? 68. האם בגדת בחבר/ה שלך?. 69. האם היית בהודו? 70. האם היית באישפוז? 71. האם עשית סיאנס?. 72. האם הלכת למכשפה? 73. האם פתחו לך בקלפים מתישהו? 74. האם היית על אנונימי בפורום? 75. ביקרת במשחטה? 76. ראית שוחט? 77. איך תקראי לילדים שלך? 78. מה השם של ההורים שלך? 79. יש לך חיות? 80. אם כן איך קוראים להן? 81. האם יש לך פריסינג? 82. איפה? 83. האם יש לך קעקוע? 84. איפה? 85. אתה שומע מוזיקה ברגע זה? 86. אם כן איזה שיר? 87. מזלות שאתה מסתדר איתם: 88. מזלות שאתה לא מסתדר איתם: 89. אתה מאמין בגלגול נשמות? 90. אם כן, מה היית בגלגול קודם? 91. אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? 92. האם אתה מפחד למות? . 93. אתה קנאי במערכות יחסים? . 94. מה השעה עכשיו? 95. איזה יום היום? 96. מאכל אהוב: 97. שתייה אהובה: 98. מאכל שנוא: 99. ארץ אהובה: 100. עיר אהובה: 101. שחקן אהוב: 102. זמר אהוב: 103. דוגמנית אהובה: 104. שחקנית אהובה: 105. זמרת אהובה: 106. דוגמן אהוב: 107. סרט אהוב: 108. תוכנית טלוויזיה אהובה? 109. ספר אהוב: 110. חג אהוב: 111. חג שנוא: 112. מס' נפשות בבית: 113. מתוכם כמה בנות? 114. כמה בנים? 115. אוהב פלוריסיינטה? 116. והש"ש? 117. והמורדים?. 118. וכולבוטק? 119. והכרישים? 120. והתוכנית של עדי אשכנזי מזה השטויות האלה? 121. וארץ נהדרת? 122. ופספוסים? 123. אוהב את ערוץ הילדים? 124. אוהב את ניקולודיאון? 125. קולה או פנטה? 126. ספרייט או פנטה? 127. מים או סודה? 128. פיצה או המבורגר? . 129. מקדונלדס או בורגראנץ'? 130. מקדולנדס או בורגרקינג? 131. בורגרקינג או בורגראנץ'(למרות שזה נהיה אותו דבר
)? 132. ארוחת ילדים או אחורה בינונית? 133. ארוחה בינונית או ארוחה גדולה? 134. ארוחה גדולה או ארוחה ע-נ-ק-י-ת? 135. מיץ-ענבים או תפוזים? . 136. מיץ-תפוזים או תפוחים? . 137. מיץ-תפוחים או תפוזים? 138. אוהב סדרות מצויירות? 139. אם כן.. איזה? 140. אבא או אמא? הרבה בהצלחה חומד!

The Other NS

New member
../images/Emo3.gif

1. שם: ניצן סלם קזולה 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 1.8.1996 4. מזל: אריה 5. ארץ לידה: ישראל
6. עיר לידה: פוריה עילית
7. מוצא: חצי טוניסאית וחצי אלג'ירית 8. צבע אהוב: שחור \\ אדום 9. צבע עיניים: חום ממש כהה! אשכרה שחור 10. צבע שיער: כנ"ל 11. גובה: 1.70 12. זמר: דני ג'ונס \\ ג'סי מקרטני 13. זמרת: ביונסה 14. להקה: פראמור 15. שיר אהוב: תלוי במצב רוח :) 16. שיר שנוא: פיציריקה 17. עונה מועדפת: קיץ
18. חיה אהובה: אריה 19. סגנון לבוש אהוב: ג'ינסים עם טי שירט פשוטה עם הדפס מגניב :) 20. חיבוק או נשיקה? חיבוק 21. סקס או אהבה? סקס
22. מאמין באלוהים? לא 23. שומר כשרות? לא 24. שומר שבת? לא 25. צם בכיפור? כן 26. זכר/נקבה? נקבה 27. שם איפור? ברוררר
28. אם כן איזה איפור אתה שם? מאוד פשוט - בעיקרון רק מסקה ועיפרון שחור. צללית מקסימום אם יש לי משהו חשוב מאוד 29. אתה הולך לבצפר עם איפור? נופ 30. אם כן, עם איזה אתה הולך לבצפר? -- 31. לק? מכורההההה !! אני מחליפה לק לפחות פעמיים אם לא 3 ביום
32. איזה צבע? הכולללללללל
33. בושם אהוב: פנטאזי שדל בריטני ספירס 34. ניחוחות אהובים: דלק, לק, ארטליין, אלכוהול,אציטון, אוכל :) 35. קיץ או חורף? קיץ 36. אביב או סתיו? אביב 37. אש או מים? אש 38. ים או יבשה? ים 39. שמש או ירח? שמש 40. חמוץ או מתוק? מתוק 41. חריף או מלוח? מלוח 42. תלתלים או חלק? תלתלים 43. שחור או בלונדיני? שחור 44. כסף או זהב? זהב 45. שחור או לבן? שחור 46. אדום או ורוד? אדום 47. צהוב או כתום? צהוב 48. כחול או ירוק? כחול 49. סגול או חום? סגול 50. טראנס או ראפ? טראנס 51. פריקים או ערסים? פריקים - אני יותר מסתדרת איתם.. 52. פאקצות או פרחות? -- 53. דיכאון או רוק? רוק 54. לועזי או ישראלי? לועזי
55. מסנג'ר או איסייקיו? מסנג'ר
56. האם עישנת פעם? כן 57. האם שתית אלכוהול? כן 58. האם השתמשת בסמים? לא 59. אם כן, איזה? -- 60. האם לקחת תרופות הרגעה? כן
61. האם לקחת כדורי שינה? כן 62. האם חתכת את עצמך בכוונה? כן 63. אם כן, למה? חסוי
64. האם שברת משהו מעצבים? בטח :) 65. האם היית בים המלח? לצערי כן
66. האם היית בחרמון? חח כן, הוא רק איזה חצי שעה ממני 67. האם גנבת משהו? יאפ 68. האם בגדת בחבר/ה שלך? נופ 69. האם היית בהודו? נופ 70. האם היית באישפוז? נופ 71. האם עשית סיאנס? יאפ 72. האם הלכת למכשפה? נופ 73. האם פתחו לך בקלפים מתישהו? יאפ 74. האם היית על אנונימי בפורום? יאפ - פה
: 75. ביקרת במשחטה? לא !!!!!!!!!! וזה גם לא יקרה ! 76. ראית שוחט? לשמחתי לא 77. איך תקראי לילדים שלך? דניאל, אלה, מעיין 78. מה השם של ההורים שלך? שולה ויעקב 79. יש לך חיות? נופ 80. אם כן איך קוראים להן? -- 81. האם יש לך פריסינג? כן 82. איפה? 3 בשמאל (עם תכנון להילקס כמה שיותר מהר) ואחד בימין 83. האם יש לך קעקוע? הלוואי 84. איפה? -- 85. אתה שומע מוזיקה ברגע זה? נופ - רק את החפירות של דני שלידי
86. אם כן איזה שיר? -- 87. מזלות שאתה מסתדר איתם: אין לי מושג - אף פעם לא בדקתי 88. מזלות שאתה לא מסתדר איתם: כנל 89. אתה מאמין בגלגול נשמות? וואלה, יש מצב
90. אם כן, מה היית בגלגול קודם? אריה 91. אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? אין לי מושג 92. האם אתה מפחד למות? לא 93. אתה קנאי במערכות יחסים? לא 94. מה השעה עכשיו? 03:13 לפנות בוקר 95. איזה יום היום? חמישי 96. מאכל אהוב: שקשוקה
97. שתייה אהובה: שוקווווווו
98. מאכל שנוא: פלפלים 99. ארץ אהובה: אמריקה 100. עיר אהובה: LA 101. שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר 102. זמר אהוב: דני ג'ונס \\ ג'סי מקרטני 103. דוגמנית אהובה: -- 104. שחקנית אהובה: -- 105. זמרת אהובה: ביונסה 106. דוגמן אהוב:-- 107. סרט אהוב: -- 108. תוכנית טלוויזיה אהובה? תוכנית שנות ה70 109. ספר אהוב: אשתו של הנוסע בזמן 110. חג אהוב: -- 111. חג שנוא: -- 112. מס' נפשות בבית: 6 113. מתוכם כמה בנות? 4 114. כמה בנים? 2 115. אוהב פלוריסיינטה? לא 116. והש"ש? שו? 117. והמורדים? יאפ 118. וכולבוטק? יאפ 119. והכרישים? נופ 120. והתוכנית של עדי אשכנזי מזה השטויות האלה? יאפ 121. וארץ נהדרת? נופ 122. ופספוסים? נופ 123. אוהב את ערוץ הילדים? נופ 124. אוהב את ניקולודיאון? נו] 125. קולה או פנטה? פנטה 126. ספרייט או פנטה? פנטה 127. מים או סודה? מים 128. פיצה או המבורגר? פיצה 129. מקדונלדס או בורגראנץ'? בורגראנץ' 130. מקדולנדס או בורגרקינג? -- 131. בורגרקינג או בורגראנץ'(למרות שזה נהיה אותו דבר)? בורגראנץ' 132. ארוחת ילדים או אחורה בינונית? בינונית 133. ארוחה בינונית או ארוחה גדולה? גדולה 134. ארוחה גדולה או ארוחה ע-נ-ק-י-ת? גדולה 135. מיץ-ענבים או תפוזים? ענבים 136. מיץ-תפוזים או תפוחים? תפוזים 137. מיץ-תפוחים או תפוזים? תפוזים 138. אוהב סדרות מצויירות? אמ.. כן 139. אם כן.. איזה? כל מיני
140. אבא או אמא? -- מקווה שנהניתן ןלקרוא

למעלה