הקורבן!~

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gifהקורבן!~../images/Emo190.gif

אז הקורבן שלנו לשבוע היאאא.............. ... !!! רייבן!(Little Ray
) שבקרוב מאוד הולכת להתגייס
אז בנות,קצת לפני שהיא נמתגייסת,תפציצו אותה
שבע טוב!

../images/Emo26.gif

אני מזה משתעממת פה .. אז אני יקריץ לך שאלות האח הגדול או הישרדות ? האח הגדול VIP או רגיל מירית או מעיין ? גיא זוארץ או אסי עזר ? פייס או טויטר? מה עדיף בחדר מחשב או טלוזיה ? אמממ אין לי עוד שאלות פשוט יש עכשיו הישרדות ויש לידי מחשב וטלוזיה חחחחח אז שאלתי שאללות על כל מה שהיה מסביבי LOL

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifעונה../images/Emo9.gif

האח הגדול או הישרדות ? למרות שאני לא ממש רואה לא את זה ולא את זה, אני יעדיף הישרדות האח הגדול VIP או רגיל? לא זה ולא זה מירית או מעיין ? אין לי מוגש מי אלה גיא זוארץ או אסי עזר ? אסי עזר כפרון עליו! פייס או טוויטר? פייס מה עדיף בחדר מחשב או טלווזיה ? אמ- למרות שיש לי את שניהם- עדיף מחשב

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני../images/Emo9.gif

בכללי: שם מלא: כינוי חיבה: גיל: אזור בארץ: בי"ס בו למדת\לומדת\הולכת ללמוד: מ"ס בני משפחה: האם יש חיות מחמד?: אם כן,אילו ולאיזה שם הן עונות?: מהם התחביבים שלך?:
דברים אהובים: עונה אהובה: חיה אהובה: צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: תכנית טלוויזיה אהובה: סרט אהוב: ספר אהוב: מקצוע אהוב: זמרת אהובה: זמר אהוב: להקה אהובה: שיר אהוב: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: סמיילי אהוב בתפוז: אתר אינטרנט אהוב: פורום אהוב: אלבום אהוב:
מה עדיף? חורף או קיץ? סתיו או אביב? וואלה או נענע? פירסינג או קעקוע? חטיבה או תיכון? לצאת עם החברים או המשפחה? ישראל או חו"ל? אדום או כחול? סגול או צהוב? דני או טום? טום או הארי? הארי או דאגי? דאגי או דני? דני או הארי? טום או דאגי? ציפורניים עם לק או בלי? טלוויזיה או מחשב? סינמה סיטי או יס פלאנט? ים או בריכה? נעלי עקב או נעליים שטוחות? לסיים יסודי או לסיים תיכון? מצלמה או פלאפון? בנים או בנות? לכתוב או לקרוא? פיק או פיקצר? כובע או בנדנה?
או
?
לקנות את האלבום או להוריד במחשב? חברים או סיינפלד? שנות ה90 או שנות ה2000? חביתה או ביצה קשה? גלידה או ארטיק? קפה או אייס קפה? ארומה או סטארבקס(מה השאלה בכלל
):
שיער קצר או שיער ארוך(לבנות)? תיאטרון או קולנוע? ציור או צילום? וידאו או מכתב? דתייה או חילונית?
לקראת הצבא: מתרגשת? חוששת? עצובה? משרתת קרוב לבית או רחוק? יוצאת יומיות או בבסיס קבוע? התתגעגעי אלינו כשתהיי בצבא? וזהו
מקווה שלא חפרתי מידי,כי אני כתבתי את השאלון

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifיאי, חפירות ^^

בכללי: שם מלא: אלמוג קורין מזור כינוי חיבה: אלי, רובין, מוגי, רייבן וכל מה שמסביב גיל: 18 וחצי אזור בארץ: הוד השרון בי"ס בו למדת\\לומדת\\הולכת ללמוד: סיימתי את לימודי בתיכון מוסינזון הוד השרון מ"ס בני משפחה: אמא, אבא, אחות ואח האם יש חיות מחמד?: הלוואי ><" אם כן,אילו ולאיזה שם הן עונות?: - מהם התחביבים שלך?: מוזיקה, טלוויזיה, קריאה וכתיבה דברים אהובים: עונה אהובה: סתיו חיה אהובה: אין חיה ספציפית צבע אהוב: כל הצבעים פריט לבוש אהוב: גופיות על הדפסים מגניבים
תכנית טלוויזיה אהובה: ואוו, יש יותר מידי.. חברים, בטי, אמריקן איידול, גלי ועוד ועוד סרט אהוב: ואווו, גם יש המון... אבל יש לי אהבה גדולה לסרטי לילה במוזיאון ספר אהוב: אשתו של הנוסע בזמן וספרי אתגר קרת מקצוע אהוב: ספרות זמרת אהובה: נטשה בדינגפיל ופיסקי לוט זמר אהוב: ג'יימס מוריסון וקריס אלן להקה אהובה: מקפליי, דא' שיר אהוב: המווןןןן, אבל בעיקר בתקופה הזאת אני חורשת על השיר From The Ashes של קריס אלן שם אהוב לבן: דיין (DEAN) פוסטר (FOSTER) מיילו (חיחי
) שם אהוב לבת: לייני, ג'ייני, קורי סמיילי אהוב בתפוז:
אתר אינטרנט אהוב: פייסבוק, הפורום ופוליבור פורום אהוב: נחשו.......... אלבום אהוב: יש יותר מידי.. אבל עם של מק, מושן מה עדיף? חורף או קיץ? קיץ סתיו או אביב? סתיו וואלה או נענע? נענע פירסינג או קעקוע? קעקוע חטיבה או תיכון? תיכון לצאת עם החברים או המשפחה? חברים ישראל או חו"ל? חו"ל! אדום או כחול? כחול סגול או צהוב? סגול דני או טום? טום טום או הארי? טום הארי או דאגי? הארי דאגי או דני? דאגי דני או הארי? הארי טום או דאגי? טום ציפורניים עם לק או בלי? עם!!!! טלוויזיה או מחשב? מחשב סינמה סיטי או יס פלאנט? אממ- בקושי הייתי ביס פלאנט.. סינמה סיטי ים או בריכה? ים נעלי עקב או נעליים שטוחות? שטוחות לסיים יסודי או לסיים תיכון? לסיים תיכון מצלמה או פלאפון? מצלמה בנים או בנות? בנות לכתוב או לקרוא? ואוו, אמ, אמ, לכתוב פיק או פיקצר? פיקצר כובע או בנדנה? כובע
או
?
מה לעשות, אני חובבת בשר ^^ לקנות את האלבום או להוריד במחשב? לקנות חברים או סיינפלד? חברים שנות ה90 או שנות ה2000? 2000 חביתה או ביצה קשה? חביתה
גלידה או ארטיק? גלידה קפה או אייס קפה? אני לא חובבת קפה, אבל אם כבר אז אייס ארומה או סטארבקס(מה השאלה בכלל ): עם כל הפעם היחידה שאכלתי בסטארבקס.. סטארבסק, יותר סטייל XD שיער קצר או שיער ארוך(לבנות)? ארוך תיאטרון או קולנוע? קולנוע ציור או צילום? צילום וידאו או מכתב? וידאו דתייה או חילונית? חילונית.. האמא של החילונית XD לקראת הצבא: מתרגשת? מאוד OO חוששת? לא הכי, טיפונת עצובה? לא ממש משרתת קרוב לבית או רחוק? אני רוצה רחוק יוצאת יומיות או בבסיס קבוע? קוראים לזה בסיס סגור או פחות, אני רוצה סגור התתגעגעי אלינו כשתהיי בצבא? שאלה רטורית XD ברוררר! יהיה לי קשה לא להגיע למפגשים
מי יארגן את זה כשאני לא אהיה? ולסיום, תמונה מהנשף שהיה לי בשבת

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאיך היה נשף?

בתמונות בפייסבוק אף אחד לא נראה שיכור,למרות שיש לי הרגשה שצילמת השלב מוקדם של הערב
ולא ידעתי שיש לך שם שני והוא קורין.למה דווקא קורין?

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifחחח כן, הצתלמנו בהתחלה לפני שהביאו את

האלכוהול.. וקורין זה על שם סבתא שנפתרה עוד לפני שנולדתי

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלוןןןןןן:)

על עצמך
תאריך לידה: מזל: עדה: מאכל אהוב: מאכל שנוא: מקצוע לחיים: להקה אהובה: להקה שנואה: סרט אהוב: סדרה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: חייה מועדפת:
על הפורום
כינויים: מאומצים: פורומים שאת נמצאת בהם: אייקון מועדף: אייקון שנוא: כמה זמן את בפורום?
על מקפלי
פייבורט: שיר מועדף: שיר פחות מועדף: אלבום מועדף: תקופה מועדפת: יש לך דיסקים\DVD שלהם? אם כן מה? מאיזה גיל התחלת להאזין למקפלי? תמונה שלך:)
תהני

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifיאי שאלות../images/Emo3.gif

על עצמך
תאריך לידה: 30.1.92 מזל: דלי עדה: חצי עירקית חצי טורקית מאכל אהוב: סושי מאכל שנוא: כבד מקצוע לחיים: סופרת\כותבת תסריטים להקה אהובה: מקפליי, דא להקה שנואה: טוקיו הוטל סרט אהוב: סרטי לילה במוזיאון סדרה אהובה: חברים שחקן אהוב: אמ- אדם סנדלר ובן סטילר שחקנית אהובה: אין מישהי ספציפית חייה מועדפת: כנ"ל כמו שחקנית
על הפורום
כינויים: Simple Giri 182\175\157. Little Ray מאומצים: ואוו.. היו לי יותר מידי, אבל עכשיו יש לי את הרוח
פורומים שאת נמצאת בהם: רק מק אייקון מועדף:
אייקון שנוא: כל החדשים, הם גדולים מידי כמה זמן את בפורום? 4-5 שנים, אני לא זוכרת בדיוק
על מקפליי
פייבורט: טום
שיר מועדף: יש הרבה שיר פחות מועדף: באבל ראפ, מעולם לא אהבתי אלבום מועדף: מושן תקופה מועדפת: מושן יש לך דיסקים\DVD שלהם? אכן
אם כן מה? דיסקים - רום און.., וונדרלנד, מושן ורדיואקטיב DVD - וונדרלנד, GH, רדיואקטיב ומושן (אבל הוא ספציפית צרוב) מאיזה גיל התחלת להאזין למקפליי? סביבות 13-14 אי שם בכיתה ח' תמונה שלי :) אני וידיד שלי מהנשף
(סורי, יש לי רק מהנשף כרגע על המחשב)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifרק לציין,

את כבר יחסית הרבה זמן עם המאומץ של הרוח! כל הכבוד

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifחחח אני יודעת ^^

האמת, היה לי יכול להיות מאומץ קבוע אם תפוז היו משאירים אותו, אני מאוהבת באייקון של השקדיה.. הבעיה שיש אותו רק בסביבות ט'ו בשבט

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifחחח, הכל טובוש, מה איתך?

אני בדיוק מתארגנת למסיבת הסיום שלי, חח למרות שאני לא עושה בה כלום
ואם הכוונה שלך למתי אני מתגייסת, אז אני מתגייסת ב19 החודש שבועיים טירונות + 4 שבועות קורס

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifאהה, אז תהיהי יותר ספציפית ../images/Emo3.gif

אני הולכת להיות מש"קית מידע בשלישות

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifאת השיבוצים עושים רק אחרי הקורס

אז עכשיו אני לא יודעת, אבל מה שבטוח אני לא רוצה בסיס פחות

למעלה