הקורבן!

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gifהקורבן!

היי לכולן
והקורבן שלנו להיום היא........... המנהלת היקרה שלנו-שני בר חיים!(TheBalladOfShaniB) אז בנות,הפעם אבל באמת תפציצו!!
!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifראשונה!D:

תהני,I'm Sure You Will
1. שם: 2. כינוי והסבר: 3. גיל: 4. יש לך אייסיקיו? 5. ומסנג'ר?: 6. יש לך חיית מחמד?: 7. היית בחו"ל?: 8. מידת הנעליים שלך? 9. לישון או לקום?: 10.קרמבו וניל או שוקו?: 11. פייסבוק או מסנג'ר?: 12.כמה פעמים בשנה אתה בוכה? 13. התחביב האהוב עליך הוא?: 14. נרדמת בשיעור?: 15. מתי פעם אחרונה הסתפרת?: 16. את/ה יפה?: 17. את/ה חכם?: 18. בריכה או ים?: 19. דיברת יותר מ-3 שעות בטלפון?: 20.נשארת ער/ה כל הלילה?: 21. שותה אלכוהול?: 22. הלכת מכות עם קיר?: 23. יש לך ניידת משטרה?: 24. היית עירום/ה בציבור?: 25. העברת פתקים בשיעור?: 26. התנצלת על משהו שעשית?: 27. הלכת מכות עם השכנים?: 28. היית בלונה פארק?: 29. ובסופרלנד?: 30. ניתקת למישהו בפרצוף?: 31. ראית קופיקו?: 32. ראית המומינים?: 33. וארתור?: 34. נשארת כיתה?: 35. קפצת כיתה?: 36. קנית מגנום?: 37. עברת ישור שיניים?: 38. לונדון או פריז?: 39. סאבלימינל או הצל?: 40. חנוכה או פורים?: 41. משפט מטומטם שמישהו אמר: 42. היית בטלוויזיה?: 43. היית על במה?: 44. הופעת פעם: 45. קיץ או חורף?: 46. צמחוני/ת?: 47. טבעוני/ת?: 48. הצלת למישהו את החיים?: 49. טעם מסטיק מועדף?: 50. נהרס לך הפלאפון?: 51.צבע שיער: 52. צבע עיניים: 53. משקפיים? 54. יש גשר?: 55. סרט אחרון: 56. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?: 57. הדבר השחור הכי קרוב אלייך? 58. הדבר הלבן הכי קרוב אליך: 59. הנעליים הכי קרובות אליך? 60. המשקה האהוב עליך?: 61. סדרת הטלוויזיה האהובה עליך? 62. הסרט האהוב עליך?: 63. סנדלים או נעליים?: 64. פופ או רוק?: 65. צבע בלוג: 66. צבע ציפורניים? 67. יש לך מערכת סטריאו?: 68. רקדת פעם?: 69. ראית חדשות מההתחלה עד הסוף?: 70. נסעת בניידת משטרה?: 71. ובאמבולנס?: 72. ובכבאית?: 73. יש לך שם שני?: 74. מה את/ה עושה עכשיו?: 75. את/ה יודע/ת שאני אוהב אותך?: 76. מה המצב?: 77. אבטיח או אפרסק? 78. תפוז או קלמנטינה? 79. את/ה מנגן/ת בחליל?: 80. ובתופים?: 81. ובגיטרה?: -האם אי פעם:- 82. זכית בטוטו או בווינר?: 83. עבדת על מוקד ציבורי?: 84. עבדת על חבר/ה טוב/ה שלך בטלפון?: 85. רימית במשחק?: 86. רצחת?: 87.הפרת הבטחה?: 88. ישנת פחות מ- 3 שעות בלילה?: 89. נפלת לבור?: 90. זכית במדליה?: 91. ארגנת מסיבת הפתעה ?: 92. ארגנו לך מסיבת הפתעה?: 93. חבר/ה שיקר/ה לך?: 94. שברת רגל?: 95. קיבלת נכשל?: 96. הייתה מסיבת פיג'מות בבית שלך? 97. ידיד/ה שלך בא/ה אלייך?: 98. ההורים שלך צעקו עליך?:

../images/Emo34.gifחחחח עונה ../images/Emo3.gif

1. שם: שני
2. כינוי והסבר: TheBalladOfShani B באדיבותה של רייבן :) על פי השיר המגניב של מקפליי D: 3. גיל: 15 ויום
4. יש לך אייסיקיו? יאפ 5. ומסנג'ר?: אהא 6. יש לך חיית מחמד?:הלוואי 7. היית בחו"ל?: לא
8. מידת הנעליים שלך? 39 לפעמים 40 9. לישון או לקום?: לקום 10.קרמבו וניל או שוקו?: וניל D: 11. פייסבוק או מסנג'ר?: פייסבוק 12.כמה פעמים בשנה אתה בוכה? כל השנה 13. התחביב האהוב עליך הוא?: לצלם
14. נרדמת בשיעור?: היו כמה פעמים חח 15. מתי פעם אחרונה הסתפרת?: לפני חודשיים 16. את/ה יפה?: חחחחחח לא יודעת תגידו אתם 17. את/ה חכם?: יש משו 18. בריכה או ים?: בריכה. 19. דיברת יותר מ-3 שעות בטלפון?:אכן 20.נשארת ער/ה כל הלילה?: בטח 21. שותה אלכוהול?: .. 22. הלכת מכות עם קיר?: לא נראלי חחח 23. יש לך ניידת משטרה?: לאבוש 24. היית עירום/ה בציבור?: לא 25. העברת פתקים בשיעור?:כן 26. התנצלת על משהו שעשית?: יאפ 27. הלכת מכות עם השכנים?: חחחחחחחחחחח האמת שכן 28. היית בלונה פארק?: יאפ 29. ובסופרלנד?:נופ
30. ניתקת למישהו בפרצוף?:כה 31. ראית קופיקו?: בטחחחחחחחחח
32. ראית המומינים?: ברור! 33. וארתור?:ברורוש D: 34. נשארת כיתה?: חס וחסה 35. קפצת כיתה?: לא חחח 36. קנית מגנום?: יאפ :) GOLD
37. עברת ישור שיניים?: נופ 38. לונדון או פריז?: לונדון 39. סאבלימינל או הצל?: סאב 40. חנוכה או פורים?: פורים 41. משפט מטומטם שמישהו אמר: אמא'לה! הוא דומה לג'וק מהלך !!!! 42. היית בטלוויזיה?: לא 43. היית על במה?: כה 44. הופעת פעם: כה 45. קיץ או חורף?:חורף 46. צמחוני/ת?: לא 47. טבעוני/ת?: לא 48. הצלת למישהו את החיים?: כה 49. טעם מסטיק מועדף?: מנטה ובזוקה 50. נהרס לך הפלאפון?: היו כמה פעמים D: 51.צבע שיער: חום כהה 52. צבע עיניים: חום כהה 53. משקפיים? יאפוש 54. יש גשר?: לא 55. סרט אחרון:אקסית במצור? 56. הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?: הפד של העכבר 57. הדבר השחור הכי קרוב אלייך? הרמקולים של המחשב 58. הדבר הלבן הכי קרוב אליך: המודם חח 59. הנעליים הכי קרובות אליך? נעלי אצבע 60. המשקה האהוב עליך?: בזמן האחרון קולה 61. סדרת הטלוויזיה האהובה עליך? אוי יש כמה \: 90210 ואחת שיודעת ועל טבעי והג"ש . זהוזהו :$ 62. הסרט האהוב עליך?: טיטאניק
63. סנדלים או נעליים?: נורא תלוי 64. פופ או רוק?: רוק 65. צבע בלוג: אע? 66. צבע ציפורניים? חחחחחחחחח מה 67. יש לך מערכת סטריאו?: כה 68. רקדת פעם?:בטח 69. ראית חדשות מההתחלה עד הסוף?:יאפ 70. נסעת בניידת משטרה?: כל הזמן חחחחחח 71. ובאמבולנס?: לא אמאלה 72. ובכבאית?: לא חחח 73. יש לך שם שני?: שנוצ? 74. מה את/ה עושה עכשיו?: עונה על השאלון D: 75. את/ה יודע/ת שאני אוהב אותך?:ואלה?יאי מי
76. מה המצב?: מעולה D: 77. אבטיח או אפרסק? אבטיח 78. תפוז או קלמנטינה? תפוז
79. את/ה מנגן/ת בחליל?: חחחחחחח לא 80. ובתופים?: הלוואי 81. ובגיטרה?: נופ -האם אי פעם:- 82. זכית בטוטו או בווינר?: לא \: 83. עבדת על מוקד ציבורי?: כן 84. עבדת על חבר/ה טוב/ה שלך בטלפון?: כה חח 85. רימית במשחק?: כה 86. רצחת?: לאO: 87.הפרת הבטחה?:כה 88. ישנת פחות מ- 3 שעות בלילה?: בטח 89. נפלת לבור?: לא חחח 90. זכית במדליה?: כן 91. ארגנת מסיבת הפתעה ?: יאפ 92. ארגנו לך מסיבת הפתעה?: כנוש 3> 93. חבר/ה שיקר/ה לך?: חח פעם אחת? 94. שברת רגל?: נקע לא שבר 95. קיבלת נכשל?: כה 96. הייתה מסיבת פיג'מות בבית שלך?כן חחח 97. ידיד/ה שלך בא/ה אלייך?: יאפ 98. ההורים שלך צעקו עליך?:חחחח כן היה נחמד :)

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifאני לא יודעת אם אני ברשימה+שאלהD:

איך זה ליהיות המנהלת?
אם אני לא ברשימה, את יכולה להוסיף אותי?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן,אין לי בעיה להוסיף אותך

רק תשלחי לי במסר את השם הפרטי שלך והכינוי:)

../images/Emo34.gifעונה D:

להגיד את כל האמת .. זה לא כזה קשה כמו שרוב המנהלות כאן אמרו. וגם הפורום בזמן האחרון טיפה ריק אבל עדיין גם אם הוא היה ~לא~ ריק זה היה קל .. D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתפני לך זמן

חגגת את הסילבסטר של שנה שעברה? 2. היו לך מטרות השנה? 3. היה לך ריבים גדולים עם החברים? 4. הכרת חברים חדשים? 5. התרחקת מחברים ישנים? 6. מישהו קרוב אלייך נהרג או נפטר? . 7. היית בבית חולים?.. 8. חלית בשפעת החזירים? . 9. שברת\נקעת חלק בגוף? . 10. גילית משהו מעניין על הגוף שלך? 11. טיילת בארץ? 12. טיילת בעולם? 13. היית בטיול שנתי? 14. היית בחרמון?. 15. היית בים? 16. היית בבריכה? 17. ראית הופעה חיה? 18. גילית סגנון מוזיקה חדש? סגנון? 19."התאהבת" בלהקה/זמר חדש? 20. פגשת מפורסם שרצית לפגוש?. 21. היית בהפנינגים או הפקות ענק?. 22. היית במקום בו לא היית אף פעם? 23. שחית בנהר? 24. קנית בגדים חדשים? 25. קיבלת משהו שרצית המון זמן? 26. השלמת עם חבר/קרוב שהיית בריב איתו הרבה זמן? 27. הופעת מול קהל? 28. הופעת בטלויזיה? 29. חגגת את יום העצמאות? 30. התחפשת בפורים?! 31. היית בליל סדר? 32. עשית מלחמת מים בשבועות? 33. צמת ביום כיפור? 34. נסעת באופניים ביום כיפור? 35. שתלת עצים/פרחים בט''ו בשבט? 36. אכלת תפוח בדבש בראש השנה? 37. בנית סוכה? 38. יצאת למחנה? 39. הדלקת נרות חנוכה? 40. מצאת עבודה? 41. התפטרת מעבודה? 42. סידרת מחדש את החדר(צבעת, קנית רהיטים חדשים)? 43. נולד לך קרוב משפחה חדש? 44. שברת מראה? 45. הצטרפת/פרשת ל/מתנועת נוער. 46. התחלת להתאמן בספורט? 47. מצאת לעצמך סטייל חדש? 48. היית בתל אביב.? 49. היית בירושלים? 50. היית במסיבה במועדון? 51. אכלת במסעדות חדשות? 52. רזית/השמנת? 53. עשית קעקוע/פירסינג? 54. עשית משהו בשיער? 55. גבהת? 56. גילית כישרון חדש שלך? 57. נכשלת במבחן? . 58. התפלחת מבית הספר? 59. תפסו אותך מתפלח מבית הספר? 60. עברת דירה? 61. קיבלת 100 במבחן? 62 התאהבת? 63. איבדת אהבה? 64. נשבר לך הלב? . 65. קנית פלאפון חדש? 66. שברת/איבדת/הרסת טלפון ישן? 67. גילית אתרים חדשים באינטרנט? 68. הכרת מאכלים חדשים?. 69. היית בסכנת חיים? 70. איבדת משהו חשוב לך? 71. מצאת משהו שאיבדת במשך המון זמן? 72. כתבת יומן לתיעוד השנה הזאתי? 73. עשית דברים שטותיים שאתה מתחרט עליהם? 74. עשית דברים שטותיים שאתה ממש לא מתחרט עליהם? 75. גלשת בים? 76. עשית משהו עם המון אנדרנלין? 77. הרגשת שאתה הולך למות? . 78. היית בתאונה? 79. קראת ספרים חדשים? 80. עישנת סיגריה? 81. השתכרת משתיית משקה אלכוהולי? . 82. עשית משהו ילדותי? 83. פגשת קרובי משפחה שלא פגשת הרבה זמן? או שהכרתם אותם לראשונה? 84. צפית בעקביות בסדרת דרמה/ריאליטי?. 85. בזבזת יותר מידי כסף? 86. גנבת כסף\רכוש? 87. היית בפינטבול/קארטינג/באולינג? 88. ראית סרטים בקולנוע? 89. חגגת יומולדת? 90. היית בלונה פארק/סופרלנד? 91. קיבלת חיית מחמד חדשה? 92. ניצלו אותך? 93. איימו עלייך/איימת על מישהו? 94. היית על רכבת? 95. היית על רכבת תחתית? 96. היית באילת? 97. היית בלילה אחד לפחות במלון? 98. צללת בים? לא. 99. רצית להתאבד? 100. רימית במבחן? 101. בכית כל כך חזק עד שנרדמת? 102. צחקת כל כך חזק עד שבכית? 103. היית במופעי סטאנד אפ? 104. התחילו איתך? 105. התחלת עם מישהו? ל 106. שלחו לך/שלחת פרחים למישהו? 107. נעצרת על ידי המשטרה? 108. עברת על החוק? 109. ראית סרט אימה?. 110. ראית סרט בתלת מימד? 111. עשית סיאנס? 112. ישנת יותר מ14 שעות? 113. נרדמת בטעות בבית לא שלך? 114. נרדמת בטעות בשיעור? 115. ישנת אצל חברים? . 116. ישנת בים? 117. בילית ימים שלמים ברביצה מול הטלויזיה/מחשב? 118. השעו אותך מבית הספר? 119. גמרת ספר עד הסוף תוך ימים ספורים בלבד? 120. ביקשת סליחה ממישהו אחרי מלחמת אגו ארוכה? 121. היית בגן חיות? 122. היית בפארק מים? 123. נסעת באוטובוס? 124. התגשמה לך משאלה? 125. חגגת את חג המולד? 126. אירגנת יומולדת למישהו? 127. התנשקת? 128. מתחת מישהו בטלפון? 129. הורידו לך גשר/שמו לך גשר?! 130. בגדו בך? 131. בגדת? 132. החלקת על קרח? 133. אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"? 134. ראית שלג? 135. הקאת מתוך מחלה? 136. הקאת מתוך שתיית אלכוהול? . 137. אכלת משהו ממש ממש מגעיל? 138. צעקת על ההורים שלך? . 139. ישנת יותר מ2 לילות מחוץ לבית? 140. עשית למישהו הפתעה? 141. קיבלת תעודה נוראית? 142. הלכת מכות? 143. היית חלק חשוב בהפקה כלשהי? 144. השתתפת בהצגה/טקס? 145. למדת דברים חדשים? 146. התחלת לנגן בכלי נגינה חדש? 147. היית בחתונה/בר מצווה באולם? 148. מה הכינוי הכי אדיוטי שהדביקו לך? 149. זכית בהגרלה?. 150. נהנת השנה?

../images/Emo34.gifאם מישהו קורא הכל! מקבל חיבוק ומאפיןD:

חגגת את הסילבסטר של שנה שעברה? יאפ-P 2. היו לך מטרות השנה? אכן! 3. היה לך ריבים גדולים עם החברים? חחח כן 4. הכרת חברים חדשים? אהא 5. התרחקת מחברים ישנים? יאפ 6. מישהו קרוב אלייך נהרג או נפטר? . כן .. בתחילת שנה 7. היית בבית חולים?.. כה 8. חלית בשפעת החזירים? . חס וחלילה 9. שברת\\נקעת חלק בגוף? . לא 10. גילית משהו מעניין על הגוף שלך? חחחחחחחחחחחחחחחח לא 11. טיילת בארץ? כה 12. טיילת בעולם? הלוואי 13. היית בטיול שנתי? כה 14. היית בחרמון?. כה 15. היית בים? כה 16. היית בבריכה? כה 17. ראית הופעה חיה? יאפ 18. גילית סגנון מוזיקה חדש? סגנון?ממ יאפ
19."התאהבת" בלהקה/זמר חדש? תמיד
20. פגשת מפורסם שרצית לפגוש?. לא
21. היית בהפנינגים או הפקות ענק?. אהא 22. היית במקום בו לא היית אף פעם? כה חח 23. שחית בנהר? כה 24. קנית בגדים חדשים? יאפ 25. קיבלת משהו שרצית המון זמן? כןןןןןןןן
26. השלמת עם חבר/קרוב שהיית בריב איתו הרבה זמן?לא 27. הופעת מול קהל? כה 28. הופעת בטלויזיה? כה 29. חגגת את יום העצמאות? כה 30. התחפשת בפורים?! אהא 31. היית בליל סדר? יאפ 32. עשית מלחמת מים בשבועות?השנה לא 33. צמת ביום כיפור? בטח 34. נסעת באופניים ביום כיפור? לא 35. שתלת עצים/פרחים בט''ו בשבט? כה 36. אכלת תפוח בדבש בראש השנה?אכן חח 37. בנית סוכה? לא 38. יצאת למחנה? יאפ 39. הדלקת נרות חנוכה?כה 40. מצאת עבודה? לא 41. התפטרת מעבודה? לא 42. סידרת מחדש את החדר(צבעת, קנית רהיטים חדשים)?תחילת שנה יאפ 43. נולד לך קרוב משפחה חדש? לא 44. שברת מראה? לא 45. הצטרפת/פרשת ל/מתנועת נוער. כה 46. התחלת להתאמן בספורט? קצת 47. מצאת לעצמך סטייל חדש?אולי 48. היית בתל אביב.?כה 49. היית בירושלים?כה 50. היית במסיבה במועדון? כה 51. אכלת במסעדות חדשות?כה 52. רזית/השמנת? כה 53. עשית קעקוע/פירסינג? לא 54. עשית משהו בשיער?לא 55. גבהת? כה 56. גילית כישרון חדש שלך?כה 57. נכשלת במבחן? . ענ 58. התפלחת מבית הספר? לא אני ילדה טובהD: 59. תפסו אותך מתפלח מבית הספר? לא 60. עברת דירה? לא 61. קיבלת 100 במבחן? כהההה *-* 62 התאהבת? לא 63. איבדת אהבה? לא 64. נשבר לך הלב? . - 65. קנית פלאפון חדש? לא אבל בקרוב P: 66. שברת/איבדת/הרסת טלפון ישן? לא 67. גילית אתרים חדשים באינטרנט? כה 68. הכרת מאכלים חדשים?. כה 69. היית בסכנת חיים? לא 70. איבדת משהו חשוב לך? כן\= 71. מצאת משהו שאיבדת במשך המון זמן?לא 72. כתבת יומן לתיעוד השנה הזאתי? הא? 73. עשית דברים שטותיים שאתה מתחרט עליהם? כה 74. עשית דברים שטותיים שאתה ממש לא מתחרט עליהם? גם 75. גלשת בים? לא 76. עשית משהו עם המון אנדרנלין?כה 77. הרגשת שאתה הולך למות? . כה 78. היית בתאונה? לצערי 79. קראת ספרים חדשים? לא 80. עישנת סיגריה? לא 81. השתכרת משתיית משקה אלכוהולי? . ----- 82. עשית משהו ילדותי? כן 83. פגשת קרובי משפחה שלא פגשת הרבה זמן? או שהכרתם אותם לראשונה? כה 84. צפית בעקביות בסדרת דרמה/ריאליטי?. בטח *~* 85. בזבזת יותר מידי כסף? אכן 86. גנבת כסף\\רכוש? חס וחלילה! 87. היית בפינטבול/קארטינג/באולינג? כה 88. ראית סרטים בקולנוע? כה 89. חגגת יומולדת? כה 90. היית בלונה פארק/סופרלנד? כה 91. קיבלת חיית מחמד חדשה? לא\= 92. ניצלו אותך? ..\: 93. איימו עלייך/איימת על מישהו? כן 94. היית על רכבת? כה 95. היית על רכבת תחתית? כה 96. היית באילת? יאי כה 97. היית בלילה אחד לפחות במלון? כה 98. צללת בים? לא. כה 99. רצית להתאבד? פעם אחת? 100. רימית במבחן? פעם 101. בכית כל כך חזק עד שנרדמת?כה 102. צחקת כל כך חזק עד שבכית? כה 103. היית במופעי סטאנד אפ? כה 104. התחילו איתך? חחחחח אולי:$ 105. התחלת עם מישהו? למלא חחחחח 106. שלחו לך/שלחת פרחים למישהו? לא 107. נעצרת על ידי המשטרה? לא 108. עברת על החוק? כה 109. ראית סרט אימה?. בטח 110. ראית סרט בתלת מימד? יאפ 111. עשית סיאנס? פעם 112. ישנת יותר מ14 שעות? כה 113. נרדמת בטעות בבית לא שלך? כה 114. נרדמת בטעות בשיעור?כה 115. ישנת אצל חברים? . כה 116. ישנת בים? כה 117. בילית ימים שלמים ברביצה מול הטלויזיה/מחשב? כהההההההההה 118. השעו אותך מבית הספר? אפעם 119. גמרת ספר עד הסוף תוך ימים ספורים בלבד? לא 120. ביקשת סליחה ממישהו אחרי מלחמת אגו ארוכה?לאלאלא 121. היית בגן חיות? כה 122. היית בפארק מים? כה 123. נסעת באוטובוס? כה 124. התגשמה לך משאלה? כה 125. חגגת את חג המולד? לא 126. אירגנת יומולדת למישהו? כה 127. התנשקת? כה 128. מתחת מישהו בטלפון?כה 129. הורידו לך גשר/שמו לך גשר?! לא 130. בגדו בך?כה 131. בגדת? לא 132. החלקת על קרח? כה 133. אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך"? כה 134. ראית שלג? לא 135. הקאת מתוך מחלה?שפעת נחשב? 136. הקאת מתוך שתיית אלכוהול? . אני לא מרגישה בנוח לענות על זה ..
137. אכלת משהו ממש ממש מגעיל? כה 138. צעקת על ההורים שלך? . כה 139. ישנת יותר מ2 לילות מחוץ לבית? יאפ 140. עשית למישהו הפתעה? כה 141. קיבלת תעודה נוראית? כה\: 142. הלכת מכות? חחחחח הכי כיף! 143. היית חלק חשוב בהפקה כלשהי? יאפ 144. השתתפת בהצגה/טקס? כה 145. למדת דברים חדשים?כה 146. התחלת לנגן בכלי נגינה חדש? כה 147. היית בחתונה/בר מצווה באולם? כהההההההה 148. מה הכינוי הכי אדיוטי שהדביקו לך? שנוצי!או קוש D: 149. זכית בהגרלה?. לא 150. נהנת השנה?קצת |

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifקראתי הכול../images/Emo98.gif

אני מחכה לחיבוק ולמאפין שלי!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifשאלון. D:

שנייייייי$!@#!@# D: איך זה להיות בת 15 ? זה מרגיש זקן? איך היה היומולדת? מה עשית? איזה מתנות קיבלת ~פרטי!~? העוגה הייתה טעימה? וסקסית?
מה קורה? בת כמה את? מאיפה? כמה זמן את אוהבת מקפליי? כמה זמן את בפורום? מיי הפייב שלך? זמר אהוב? להקה אהובה? זמרת אהובה? שיר אהוב? דיסק אהוב? קליפ אהוב? ספר אהוב? פריק או ערס? ארה"ב או אנגליה? גרמניה או צרפת? רוק או פופ? מזרחית או מטאל? דאגי או דני? טום או הארי? דאגי או טום? דאגי או הארי? דני או טום? דני או הארי? קולה או ספרייט? קפה או שוקו? סאם או דין? פיק או פיקצר? בריאן או ג'סטין? מייקל או אמט? ג'יימס או מאט (מבאסטד.D:)? טוב מה אני צריכה לשאול ילדה שאני יודעת עליה כמעט הכל!?XD איך החיים? הלימודים? מתי את באה אלי? מתי אני באה אלייך? את אוהבת אותי? כי אני אוהבת אותך.
מקווה שזה מספיק

../images/Emo34.gifקרןןןןןן ../images/Emo47.gif

שנייייייי$!@#!@# D: איך זה להיות בת 15 ?ממש כמו מיקודם D: זה מרגיש זקן?ממ נע איך היה היומולדת?אש מה עשית? הלכתי לים בבוקר בערב הפתעה שאמא אירגנה איזה מתנות קיבלת ~פרטי!~? למה פרטי שאפשר ~לא~ פרטי?! קיבלתי פח ענק של הלו קיטי קיבלתי שרשרת מדהימה מאקססוריז קיבלתי תמונה ענקית שלי ושל חברים שלי מעוצבת להאפי בי דיי. קיבלתי מלא בגדים מאמא ותכשיטים קיבלתי ערכה של קרמים מללין
ו3 חולצות של לקוסט *-* ( למרות שזה של ערסים ) והאאמממ אני אולי אקבל מאחי את המארז של העונה השנייה\ראשונה של גוסיפ D: העוגה הייתה טעימה? אכןןןןןןןןןן
וסקסית? ברורושD: מה קורה? מעולהD: בת כמה את?15 מאיפה?טירת הכרמל כמה זמן את אוהבת מקפליי?שנתיים עוג מעט כמה זמן את בפורום?שנתיים באוגוסט מיי הפייב שלך?בכללי עכשיו אין ממש אבל יש עדיפות לדאגוש זמר אהוב?איןממשD: אולי ג'סטין D: להקה אהובה?מקפליי , אול טיים לואו וכו'. זמרת אהובה?גם אין D: שיר אהוב?תקופות דיסק אהוב?גם.אבל אני מאד בעד ROOM קליפ אהוב?אני תמיד אוהב את אייל בי אוקי מאד
ספר אהוב?יש הרבה פריק או ערס?לא בעד לתייג..אבל התשובה ברורה לא? למרות שהתחלתי למצוא כמה צדדים חיוביים בערסים XDDDDDDDDD(למרות שלא הייתי יוצאת עם אחד מהם) ארה"ב או אנגליה?אני בדילמה. גרמניה או צרפת?פרנננננננס
רוק או פופ?רוק מזרחית או מטאל?מטאלוש דאגי או דני?דאג טום או הארי?טומי דאגי או טום?דאג דאגי או הארי?דאגי דני או טום?טומי דני או הארי?הארי קולה או ספרייט?קולה קפה או שוקו?קפה סאם או דין? דין פיק או פיקצר? פיק בריאן או ג'סטין?ג'סטין
מייקל או אמט?מייקל XD ג'יימס או מאט (מבאסטד.D:)?ג'יימס טוב מה אני צריכה לשאול ילדה שאני יודעת עליה כמעט הכל!?XDכלום?D: איך החיים?אחלהD: הלימודים?יותר מאחלה XD מתי את באה אלי? בחופש מתי אני באה אלייך?עכשיו! את אוהבת אותי?מאד כי אני אוהבת אותך.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאוי גאד,XD

צדדים טובים בערסים? תפרטי לי בבקשה.XD ותתחדשי על כל המתנות

../images/Emo34.gifתראי .. תלוי איזה . הם גברייייים כאלה

אבל לדעת. לפעמים אני חוזרת בי .. XD אולי זה כי שאומרים ערסים אני חושבת רק על אחד
ותודהתודה3>

../images/Emo34.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחD:

לא בובה . XD אבשי זה הידיד הגיי שלי ♥ אני מתה עליו חח אבל זה לא הוא:)

The Other NS

New member
תחזרי אחורה למשחקי קורבן הקודמים.. אני עוד

מעט מחפשת גם את הקבוע שלי..

The Other NS

New member
תהני ../images/Emo22.gif - זה יקח לך קצת זמן

שעת התחלה: שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? סרט אהוב: מאכל אהוב: סדרה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: מקצוע אהוב בבית הספר: כשתיהי גדולה מה תרצי להיות? איפה הפלאפון שלך? החלום שלך אתמול בלילה? השתייה האהובה? חיית מחמד? הפחדים שלך? איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? איפה היית אתמול בערב? הדבר האחרון שעשית? מה את לובשת? מתגעגעת למשהו? על מי את חושבת עכשיו? איפה נולדת? צבע אהוב? מתי פעם אחרונה צחקת? מתי פעם אחרונה בכית? מה הסרט האחרון שראית? מה עשית בשישי בערב? תני משהו שעשית אתמול? האחרון שסימסת לו- מה הייתה ההודעה? האחרון שהתקשר? פעם הבאה לחו"ל, לאן זה יהיה? את אלרגית למשהו? מתי פעם אחרונה שיקרת? מי האחרון שנסעת איתו במכונית? האם את חושבת שמישהו באמת יקרא את זה ? ולסיכום - איך היה ? שעת סיום:

למעלה