אוקיי, עונה ../images/Emo3.gif
אבל בלי הדגשים-סדגשים למיניהם. ~על מקפליי~ פייב: הארי שיר אהוב: Lies; The Last Song דיסק אהוב: ר:א DVD אהוב:
קאבר אהוב: Don't Stop Me Now
! תמונה אהובה: אין לי במחשב תקופה אהובה [מבחינת מראה]: ר:א
קליפ אהוב. לייז ו... זהו, נראה לי
סרטון אהובה: Wake up McFly או משהו כזה
~על הפורום~ כמה זמן בפורום: בערך שנה-שנתיים של on-and-off איך הגעת לפורום: ממ נראה לי שדרך מור חברה ראשונה מהפורום: מור נחשבת?
כמה מפגשים היית: אחד
כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]: אוהו פינה אהובה: כל המשחקים D: כמה מאומצים היו לך: בינתיים אני זוכרת רק את ה-
. הוא היה המשמעותי ביותר
~דברים אהובים~ להקה אהובה: MCR (אני שונאת לקרוא להם ככה, אבל השם שלהם כ"כ ארוך! ><) זמר אוהב: הראל סקעת ^^ זמרת אהובה:
שיר אוהב: הרבה תוכנית אהובה: הכי הכי - וויל וגרייס
ספר אהוב: אני אוהבת את כל מה שאני קוראת סרט אוהב: טיטאניק, צ'ארלי והשוקולד, השטן לובשת פראדה בעל חיים אהוב: כלב
צבע אהוב: סגול (כהה!
) מאכל אהוב: תפו"א, שוקולד
, ג'אנק למיניהו חג אהוב: פסח, ראש השנה, חנוכה, פורים ערוץ אהוב: הוט פמילי, הוט 3, ויאודי, ערוץ 2 לפעמים לפעמים לפעמים (כל יום הם דוחפים את כוכב נולד, אין כבר מה לראות!) ו... כן, גם ערוץ 8
שם אהוב לבן: בן, דניאל + דני (כשזה לועזי במבטא אמריקאי או בריטי
), הארי, דין שם אהוב לבת: לילי, אמה. אין הרבה שמות ישראליים שאני אוהבת עד כדי כך משחק קופסא אוהב: "בית מלון"
משחק וידאו אהוב: יש לי רק דמו כזה של מישהו שצריך לנסוע ברחבי העיר על מין סקייטבורד מרחף כזה ולשבור שלטים
אז זה
משחק ילדים אהוב: המון; מחבואים, אחד באמצע, עמודו, ובכלל... אני מתגעגעת לתקופה ההיא
~או או~ שוקו או קפה? או שוקו קר או קפה קר עם הרבה הרבה חלב שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? קשה לבחור
עצוב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? כשצריך - זה וכשצריך - זה
לילה או יום? יום חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? תלוי ים או ברכה? בריכה קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו ראש1 או מעריב לנוער? ראש 1 סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע להיות לפני המצלמה או אחרי המצלמה? מול ~10 דברים~ 10 שירים אהובים: וואי. אוקיי, נפתח אייטיונס... אוקיי, לא לפי דירוג מסוים: - וולקאם טו דה בלאק פארייד - מיי כמיקל רומאנס - דד! - מיי כמיקל רומאנס - דיס איז האו איי דיסאפיר - מיי כמיקל רומאנס - פרום יסטרדיי - 3ת'ירטי סקונדז טו מארס - סוואלוד אין דה סי - קולדפליי - לייף אין טכניקולור - קולדפליי - דה ברד אנד דה וורם - דה יוזד - הולידיי - גרין דיי - סיינט ג'ימי - גרין דיי - דונט סטופ מי נאו - קאבר ע"י מקפליי 9 דברים שאת מתה לעשות: - לטוס לחופשה - לסיים כבר עם הבגרויות - ללכת למסעדה ו... לא עולים לי עוד דברים
7 מאכלים אהובים: - סופלה - גלידת לימון - פירה - במבה עם נוטלה (או לחלופין: במבה נוגט) שוקולד 6 תוכנית אהובות: - וויל וגרייס - CSI: מיאמי - חברים ואין לי כוח להיזכר בעוד
5 סרטים אהובים: - טיטאניק - צ'ארלי בממלכת השוקולד - השטן לובשת פראדה - הארי פוטר 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם: - כרתים - אילת - פריז - לונדון 3 חברות טובות: יש יותר משלוש 2 מילים מתארות אותך: ליאת + שם המשפחה
1 רגע שאת בחיים לא תשכחי: מניחה ששכחתי