הקורבן!

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gifהקורבן!

והקורבןשלנו לשבוע היא.... ליאור!(Kitten Girl 22) אז בנות,בבקשה אל תייבשו ותפציצו אות הבשאלות! שבוע טוב:)

אוקי

כמה זמן את אוהבת את מקפלי? ממתי? איך הגעת אליהן? מי הפייב שלך? איזה בת את הכי שונאת ממקפליי[ כאילו מהמקגיירלז]? איזה דיסקים שלהם יש לך? איזה דיסקים את מפנטזת שיהיה לך? אם לא מקפללי אז? סדרה אהובה? מאוהבת במישהו? זה היה חופר?

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gif ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

כמה זמן את אוהבת את מקפלי?שנה וקצת
ממתי?שנה וקצת
איך הגעת אליהן?חברה השמיעה לי את Obviously ואז התמכרתי מי הפייב שלך?דני איזה בת את הכי שונאת ממקפליי[ כאילו מהמקגיירלז]?אין לי מושג מי אלו...XD איזה דיסקים שלהם יש לך?Just my Luck, The Greatest Hits-DVD,Radio:active איזה דיסקים את מפנטזת שיהיה לך?את כל מה שאין לי...חחח אם לא מקפללי אז? אם את מתכוונת ללהקות אז paramore סדרה אהובה? איך פגשתי את אמא מאוהבת במישהו?לא זה היה חופר? חחח לא

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifשואלת../images/Emo9.gif

~על מקפליי~ פייב: שיר אהוב: דיסק אהוב: DVD אהוב: קאבר אהוב: תמונה אהובה: תקופה אהובה [מבחינת מראה]: קליפ אהוב: סרטון אהובה: ~על הפורום~ כמה זמן בפורום: איך הגעת לפורום: חברה ראשונה מהפורום: כמה מפגשים היית: כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]: פינה אהובה: כמה מאומצים היו לך: ~דברים אהובים~ להקה אהובה: זמר אוהב: זמרת אהובה: שיר אוהב: תוכנית אהובה: ספר אהוב: סרט אוהב: בעל חיים אהוב: צבע אהוב: מאכל אהוב: חג אהוב: ערוץ אהוב: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: משחק קופסא אוהב: משחק וידאו אהוב: משחק ילדים אהוב: ~או או~ שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה? קיץ או חורף? סתיו או אביב? ראש1 או מעריב לנוער? סרט בבית או בקולנוע? להיות לפני המצלמה או אחרי המצלמה? ~10 דברים~ 10 שירים אהובים 9 דברים שאת מתה לעשות 8 דברים שבחיים לא היית עושה 7 מאכלים אהובים 6 תוכנית אהובות 5 סרטים אהובים 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהם 3 חברות טובות 2 מילים מתארות אותך 1 רגע שאת בחיים לא תשכחי

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gif עונה ../images/Emo9.gif

~על מקפליי~ פייב:דני שיר אהוב:Transylvania דיסק אהוב:Radio:active DVD אהוב:The Greatest Hits-זה היחיד שאני מכירה XD קאבר אהוב:I Predict a Riot תמונה אהובה:
הם כאלו קטנים פה....
תקופה אהובה [מבחינת מראה]:בתקופה של רדיו אקטיב-כשדני היה עם התלתלים ודאגי עם הסרט ההוא על הראש קליפ אהוב:Please Please ~על הפורום~ כמה זמן בפורום:בודקת....שנה, חודשיים ושבעה ימים איך הגעת לפורום:חשבתי לבדוק אם יש להם פורום אז נכנסתי לתפוז
כמה מפגשים היית:אחד לצערי...אני מקווה שאני אגיע לבא כמה מפגשים לא היית [בתקופה שהיית בפורום]:נראלי היו 2 לא? פינה אהובה:אני אוהבת את כולן
כמה מאומצים היו לך:3 אני חושבת
~דברים אהובים~ להקה אהובה:מקפליי זמר אהוב:אדם למברט זמרת אהובה:היילי וויליאמס שיר אהוב:The Hoobastank-The Reason תוכנית אהובה:איך פגשתי את אמא ספר אהוב:הארי פוטר
סרט אהוב:מלך האריות
בעל חיים אהוב:חתול צבע אהוב:כרגע לבן מאכל אהוב:רביולי חג אהוב:חנוכה ערוץ אהוב:yes stars comedy שם אהוב לבן:דין
שם אהוב לבת:מיכל משחק קופסא אוהב:מונופול!! משחק וידאו אהוב:לא מכירה... משחק ילדים אהוב:תופסת...נראלי ~או או~ שוקו או קפה?שוקו שמש או ירח?ירח חם או קר?קר חולצה או גופיה?גופיה מחשב או טלוויזיה?מחשב טלפון או פלאפון?פלאפון ללכת לישון או להתעורר?ללכת לישון לילה או יום?לילה חושך או אור?אור טיול בארץ או בחו"ל?בחו"ל ים או ברכה?בריכה קיץ או חורף?חורף סתיו או אביב?סתיו ראש1 או מעריב לנוער?ראש 1 סרט בבית או בקולנוע?בבית להיות לפני המצלמה או אחרי המצלמה?מאחורי המצלמה ~10 דברים~ אני מקווה שאני עושה את זה נכון.. 10 שירים אהוביםMad World, The Hoobastank-The reason, Paramore-Decode, Green Day-American Idiot,Red Hot chili Peppers- Californication,Sarah Bareilles- Love Song, Sum 41-Pieces, The All American Rejects-Move along, The Fray-Heartless, Oasis-Wonferwall 9 דברים שאת מתה לעשותלפגוש את מקפליי[ועוד כמה דברים בדרך...XD], להיות בלונדון, להיות בניו יורק ולא יודעת מה עוד...חחחח 8 דברים שבחיים לא היית עושהבנג'י, אוכלת פלפל אדום, או טונה.....אין לי מושג מה עוד "-D 7 מאכלים אהוביםהמבוגר, פיצה, רביולי, שוקולד, במבה, לזניה, נודלס. 6 תוכנית אהובותאיך פגשתי את אמא, האנטומיה של גריי, על טבעי, עקרות בית נואשות, glee, רוק 30 5 סרטים אהוביםמלך האריות, 50 דייטים ראשונים, זמר החתונות, סוויני טוד, שודדי הקאריבים. 4 מקומות בעולם שהיית רוצה להיות בהםלונדון, ניו יורק, לוס אנג'לס, אוסטרליה 3 חברות טובותמור, מור, רותם 2 מילים מתארות אותךרגישה וחרשנית 1 רגע שאת בחיים לא תשכחי היום ההוא שבו עף לי כדור באולינג מהיד אחורה

The Other NS

New member
או היילי וויליאמס, אני פשוט מתה עליה ! היא

אחת הווקליות הכי טובות ששמעתי :) "היום ההוא שבו עף לי כדור באולינג מהיד אחורה" WTF ?!

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gifהיילי מדהימה! ובקשר לכדור באולינג-

שיחקתי באולינג עם החברות שלי וכשעמדתי לזרוק את הכדור קדימה הוא פשוט עף לי מהיד והתחיל להתגלגל אחורה XDD זה היה די הזוי...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifשואלת. D:

מה קורה? בת כמה את? מאיפה? כמה זמן את אוהבת מקפליי? כמה זמן את בפורום? מיי הפייב שלך? זמר אהוב? להקה אהובה? זמרת אהובה? שיר אהוב? דיסק אהוב? קליפ אהוב? ספר אהוב? סרט אהוב? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? תוכנית טלוויזיה אהובה? את נמצאת בתנועת נוער? ~אם כן~ איזה? פריק או ערס? ארה"ב או אנגליה? גרמניה או צרפת? ברזיל או ארגנטינה? כדורגל או כדורסל? רוק או פופ? מזרחית או מטאל? דאגי או דני? טום או הארי? דאגי או טום? דאגי או הארי? דני או טום? דני או הארי? קולה או ספרייט? קפה או שוקו? סאם או דין? פיק או פיקצר? ג'יימס או מאט (מבאסטד.D:)? תה או שוקו? סנדלים או כפכפים? ישראבלוג או תפוז? קרוקס או נעליים? חצאית או מכנסיים? ג'ינס או טייץ? יס או הוט? לפטופ או מחשב? טלוויזיה או מחשב? טלפון או פלאפון? שחור או לבן? כחול או אדום? ירוק או צהוב? ערוץ 2 או ערוץ 10? דיסני או ניקולדיאון? כלב או חתול? עגיל באף או עגיל בגבה? פייסבוק או טוויטר?

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gifעונה ../images/Emo13.gif

מה קורה? הכל טוב
בת כמה את?עוד מעט 17 וחצי מאיפה?ראשל"צ כמה זמן את אוהבת מקפליי?שנה וקצת כמה זמן את בפורום?שנה וקצת
מיי הפייב שלך?דני זמר אהוב?אדם למברט להקה אהובה?paramore זמרת אהובה?היילי וויליאמס שיר אהוב?Mad World דיסק אהוב?אם את מתכוונת למקפליי אז רדיואקטיב קליפ אהוב?טרנסילווניה ספר אהוב?הארי פוטר
סרט אהוב?מלך האריות
שחקן אהוב?ג'וני דפ שחקנית אהובה?דרו בארימור תוכנית טלוויזיה אהובה?איך פגשתי את אמא את נמצאת בתנועת נוער?נופ. ~אם כן~ איזה? --- פריק או ערס?פריק ארה"ב או אנגליה?אנגליה גרמניה או צרפת?--- ברזיל או ארגנטינה?ארגנטינה כדורגל או כדורסל?כדורגל רוק או פופ?אמממ אני אוהבת את שניהם... מזרחית או מטאל?אף אחד מהם דאגי או דני?דני טום או הארי?טום דאגי או טום?דאגי דאגי או הארי?דאגי דני או טום?דני דני או הארי?דני קולה או ספרייט?ספרייט קפה או שוקו?שוקו סאם או דין? דין
פיק או פיקצר? פיק ג'יימס או מאט (מבאסטד.D:)?ג'יימס תה או שוקו?שוקו סנדלים או כפכפים?כפכפים ישראבלוג או תפוז?תפוז קרוקס או נעליים?נעליים חצאית או מכנסיים?מכנסיים ג'ינס או טייץ?ג'ינס יס או הוט?יס
לפטופ או מחשב?לפטופ טלוויזיה או מחשב?מחשב טלפון או פלאפון?פלאפון שחור או לבן?לבן כחול או אדום?כחול ירוק או צהוב?ירוק ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ 2 דיסני או ניקולדיאון?דיסני כלב או חתול?
עגיל באף או עגיל בגבה?באף פייסבוק או טוויטר? פייסבוק

למעלה