הקורבן!~

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gifהקורבן!~

טוב,אחרי איזה שבועיים שלא פתחתי(את הפינה,את הפינה!
) חזרתי ובגדול
אז הקורבן השבועי שלנו היא....
עדי!!!(Adi Love McFly XDDD) אז בנות,תנו לה בראש
שבוע טוב שיהיה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifראשונה!../images/Emo3.gif

צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים צבע מצעים צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: צבע רקע במחשב:
האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת: התנשקת: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות? דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: כרגע שומעת
עוד קצת עלייך: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: ולסיום,תמונה!

איזה כיף ! אני בדיוק מתה משעמום

צבעים: צבע שיער: חום עם גוונים בהירים (בגלל הסאנינ P:) ואממ עכשיו עשיתי פס ורוד P: צבע ציפורנים ביום סגול P: , לרוב כל אצבע משהו אחר
צבע מצעים ירוק כהה ובהיר .. צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: אפור צבע פלאפון: גם
צבע חולצה: שחור צבע מכנס: חחח אני לא הולכת עם שחור וחום אבל בגלל שזה פיג'מה אז פסדר
צבע תחתונים: פו הדוב
צבע גרביים: לא הולכת עם גרביים בקיץ צבע רקע במחשב: ים כזה האם יש לך: אח/ים/יות: 2 אחים דיסקמן: חחחחח 2 P: חיית מחמד: כבר לא
טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס וחלילה
מערכת סטריאו: אממ לא יודעת .. האם אי פעם: התחבקת: כן D: התנשקת:
נמשכת למישהו פנוי: חחחח אני נמשכת לכל חמודי שאני רואה ברחוב התאהבת קשות: כל הזמן אני מתאהבת קשות
נמשכת למורה בבצפר: אממ לא , למורה פרטי כן P: ניהלת רומן סודי: לא O_O ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: חחח עבודה בתקשורת אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: חח כע הלכת מכות: בצחוק כזה.. קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות? לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחחחחחחחח לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חח כע בישלת: כן ! אני חולה על זה
עשית בייביסיטר: כן S: הרגת מישהו: חתולה בטעות , אל תשאלו למה פגעת במישהו: ניראלי מישהו הציל את חייך: לא עולה לי לראש .. P: איחרת לבית-ספר: כן... הברזת מבית-ספר: כע הבנאדם שאתה הכי אוהב: אוי יש הרבה .. חח להתחיל ? אין לי כוח לחפור אז את המשפחה ועוד מלאמלא מפורסמים P: החג האהוב עלייך: פסח הכי ארוך לא ? הסרט האחרון שראית: בקולנוע ? מגודלים הסדרה האחרונה שראית: נמלטים3>3>3> אני כל היום רואה הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: וונטרות ודומיניק (נמלטים) סקסים 3> השיר האחרון ששמעת: כרגע שומעת David archuleta - Angel עוד קצת עלייך: נסעת בכבאית: לא אבל נשמע מגניב .. אוסף משהו: פוסטרים , כאילו פעם עכשיו פחות מאוהב/ת: כןכןכןכן
אכלת כלי כתיבה: לאא נפגעת מאוד ממישהו:
כע זרקו עלייך מאכל: חחחחחחח לא זוכרת P: ולסיום,תמונה! עם ההליקס שהיה לי שאני כ"כ מתגעגעת אליו

Serena16

New member
נמשכת לכל חמודי שאת רואה ברחוב../images/Emo6.gif

וסאנינ .. אני כאילו יכולה לבחור כמה הוא יבהיר ? אם אני רוצה חום בהיר זה יכול לצאת לי בלונד או משהו? O:

חח זה תלוי איך השיער שלך בהיר או כהה ?

כאילו בעיקרון אני עשיתי את זה עם מחליק אז אני מחליטה איך זה יצא אבל זה גם שורף את השיער אז עדיף בשמש, ובשמש זה יוצא מהמם זה יוצא גוונים כאלה שמתאימים לשיער , ממש יפה

McMonkeys

New member
עדי משהו קצר על החופש:)

איך החופש? החופש עומד להסתיים את שמחה/עצובה? לאיזו כיתה תעלי? מה עשית בחופש עד עכשיו? טסת? היית בטבריה? היית באילת? מה עוד לא עשית שאת רוצה להספיק לפני סוף החופש? מה קרה בחופש שהיית מוותרת עליו? יצא חופר וזהוXD

עונה שוב ../images/Emo6.gif

איך החופש? האמת שיחסית לא משהו אבל סבבה ! :) החופש עומד להסתיים את שמחה/עצובה? עצובה מאוד מאוד מאוד לאיזו כיתה תעלי? יא גאדדדדד מה עשית בחופש עד עכשיו? בעיקרון חחחח רובו הייתי בבית חולים
פעם אחת הייתי בגלל ההליקס ופעם אחת היה לי ניתוח .. חחחחחח חופש גרוע .. טסת? לא אבל שבוע הבא אני מקווה !
היית בטבריה? לא היית באילת? לא ברוך השם , בטח איזה חום שם מה עוד לא עשית שאת רוצה להספיק לפני סוף החופש? האמת שאחרי שהייתי בבית חולים אני ממש מקווה שיהיה לי הזדמנות שוב ללכת לבקר ילדים ולתת להם מתנות וכאלה , חחח זה ממש נותן הרגשה כיפית שאתה חולה P: מה קרה בחופש שהיית מוותרת עליו? חחחחח בית חולים .. למרות שאם אני באמת חושבת על זה אז לא יודעת כי אני מרגישה כאילו השתנתי כזה וראיתי מקרים מזה מפחידים של ילדים וזה שינה אצלי משהו , וגם הכרתי רופאים כל כך חמודים וגם חתיכים

McMonkeys

New member
לאן את מקווה שתטוסי שבוע הבא?:O

רופאים חתיכים נשמע טוב(;

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעדיייי . :)

ישלי שאלה אחת, את חיה?! O: כי את סוג של נאבדת.XD ואת כבר לא באה למפגשים וזה... >:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDDD

אולי תבואי, תנשכי אותי, ואז ניהיה ערפדיות יחדיו?
יאוו עדיי , גמאני מתגעגעת. :(

למעלה