הקורבן

גרבע

New member
../images/Emo105.gif נסטיעע ^-^

גם אני החלטתי לעשות שאלון קבוע P: מבחר שאלות D: 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים אם לא היית אומרת: 2. שתי תכונות שאת שונאת בעצמך: 3. שלושה הרגלים רעים: 4. ארבע הדברים הכי טובים בכל עונה: 5. חמישה ספרים שקראת לאחרונה: 6. שש האובססיות האחרונות: 7.שבעה דברים בחדר שלך: -הדבר האדום הראשון שאתה רואה: -הנעליים שהכי קרובות אלייך: -החולצה האהובה עלייך: -המחברת הראשונה שאתה רואה: -הספר: -החלון פתוח או סגור? -הדבר הכחול הכי קרוב אלייך: 8.שמונה עובדות עלייך: -התחביבים שלך: -סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך: -הספר האהוב עלייך: -חברת נעליים האהובה עלייך: -חברת התיקים האהובה עלייך: -הסרט האהוב עלייך: -המשקה האהוב עלייך: 9.תשע התרמיות הגדולות: -שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? -שקרת כדי להתחמק משיעור?: -העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? -תפסו אותך בשקר והתחמקת בשקר נוסף? -גנבת מחנות: -פרצת למקום כלשהו?: -התחמקת מדו"ח משטרתי?: -שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? -הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?: 10. דברים ראשונים: -הנשיקה הראשונה: האהבה הראשונה: הצו הראשון: -הדייט הראשון: -הפעם הראשונה בחו"ל: -הטסט הראשון: -הבגרות הראשונה: -המילה הראשונה: -האכזבה הראשונה[ראשונה זו מילה מוזרה.באמת]: -שברון הלב הראשון: 13. שלוש עשרה הדברים הרעים שקרו: -שברת רגל: -פתחת את הראש: -היית מעורב בתאונת דרכים: -עברת ניתוח: -שברת מראה: -היית בפיגוע טרור: -ראית מישהו נהרג: -גילית ששיקרו לך: -בגדו באמונך: -פגעת במישהו אחר בכוונת תחילה: -הלכת מכות: -כמעט טבעת: -כרתו לך איבר: מה עדיף? -פנים יפות או גוף יפה: -חכם או יפה: -ספר או סרט: -שקט או רעש: מה מספר ההודעות הכי גדול שהיה לך בתפוז? מה מספר המסרים הכי גדול שהיה לך בתפוז? מה חשבון הטלפון הכי גבוהה שהיה לך? מי האדם הכי מצחיק שאת מכירה? מה הכי הרבה זמן ששמעת מוזיקה? מה העיר האהובה עלייך? והמקצוע האהוב? איזה צבע את הכי אוהבת? נכון שההתחלה של Star Girl ממש יפה? מצאת את עצמך מתחננת פעם למישהו? ניסרת פעם משהו? ולסיום:איך השאלון שלי?P:

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifעונה ../images/Emo3.gif

1. דבר אחד שלא היינו מנחשים אם לא היית אומרת: בכיתה ו' רקדתי סלואו עם כיסא במשחק ביומולדת
2. שתי תכונות שאת שונאת בעצמך:עצלנות ו.....חוסר דייקנות
3. שלושה הרגלים רעים: עדיין כוססת ציפורנים, חסרת טאקט ברמות לא אנושיות, ו.... לא שמה את הרסן ללילה כבר חודש למרות שאמורה לשים
4. ארבע הדברים הכי טובים בכל עונה: ארבע בכל עונה או אחד בכל עונה ואז ביחד זה ארבע?! טוב אני אעשה 4 לכל עונה : קיץ - ים, בריכה, גלידות, שיזוף אביב- מזג אוויר טוב, פריחה ורבה ירוק, מפסיקים עם כל המעילים, חופש פסח חורף- שוקו חם, שמיכת פוך, בגדים שמסתירים את השומנים XD, גשם
סתיו - מזג אוויר לא חם ולא קר מדיי, שוב אפשר לקרוא לאנשים בשם העונה, יש שלכת, עונה טובה לעשות פירסינגים בלי שהם יזדהמו
5. חמישה ספרים שקראת לאחרונה:וואו.. אממ דמדומים, קאמפ רוק הספר XD , כמו דקירת סכין, ההתערבות, והאחת שיודעת הספר
6. שש האובססיות האחרונות:צבע סגול, פינגווינים, לקים, אוכל XD, כמעט מלאכים, האחים ג'ונאס
7.שבעה דברים בחדר שלך:
-הדבר האדום הראשון שאת רואה:כפפות איגרוף מפורים שעבר
-הנעליים שהכי קרובות אלייך:הסקטור הישנות שלי
-החולצה האהובה עלייך: חולצת הלו קיטי סגולה שכתוב עליה PEASE מפוקס- חדשה
-המחברת הראשונה שאתה רואה:מחברת מתמטיקה ישנה או שזה מחברת קשקושים
-הספר:מילון בית ספר XD
-החלון פתוח או סגור? פתוח
-הדבר הכחול הכי קרוב אלייך: חבילת דפים
8.שמונה עובדות עלייך:
-התחביבים שלך: לישון, לאכול, לשיר שכל העולם ישמע, להשתגע ולחרפן אנשים
-סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך:כמעט מלאכים
-הספר האהוב עלייך:דמדומים
-חברת נעליים האהובה עלייך: אולסטאר וסקטור
-חברת התיקים האהובה עלייך: NICI
-הסרט האהוב עלייך:מממ סיפור אהבה בלתי נשכח ויש עוד אבל זה אחד מהם
-המשקה האהוב עלייך:פאנטה בטעם מנגו תפוז
9.תשע התרמיות הגדולות:
-שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?כן
-שקרת כדי להתחמק משיעור?:כן
-העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן
-תפסו אותך בשקר והתחמקת בשקר נוסף?כן
-גנבת מחנות:כן
-פרצת למקום כלשהו?:כן
-התחמקת מדו"ח משטרתי?:נראה לי שכן כאילו התחמקתי מזה אז אני לא יודעת אם היה אמור להיות דו"ח או לא
-שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?כן את אח שלי כל הזמן חחחחח
-הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?:כן
10. דברים ראשונים:
-הנשיקה הראשונה:
האהבה הראשונה:בגן נראה לי עוד
הצו הראשון:
-הדייט הראשון:
-הפעם הראשונה בחו"ל: בגיל 6 וחצי נראה לי
-הטסט הראשון:
-הבגרות הראשונה:
-המילה הראשונה: לאדעעת אפעם לא שאלתי את ההורים שלי
-האכזבה הראשונה[ראשונה זו מילה מוזרה.באמת]:לא זוכרת.. בטח כי לא הביאו לי משהו כשהייתי קטנה..
-שברון הלב הראשון:בתחילת היסודי מתישהו.. בטח בכיתה א' או ב'
13. שלוש עשרה הדברים הרעים שקרו: איך הגענו מ 10 ל 13 ?
-שברת רגל: לא
-פתחת את הראש:כן בגיל 5
-היית מעורב בתאונת דרכים: לא חס וחסה כרוב בבאסה !
-עברת ניתוח: לא שיודע לי
-שברת מראה: חחח כן
-היית בפיגוע טרור: לא O_____ם
-ראית מישהו נהרג:רק בסרטים... וראיתי חתול דרוס ברחוב
-גילית ששיקרו לך:כן
-בגדו באמונך:כן
-פגעת במישהו אחר בכוונת תחילה:כן
-הלכת מכות:כן
-כמעט טבעת:כן בגלל אביב המניאקית.....
-כרתו לך איבר:כרתו לי את כל הציפורן כי סגרתי פלדלת ע האצבע זה נ

למעלה