תכנון שבועי! :]

RockinKeren

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo34.gifתכנון שבועי! :]

יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת: (עדי הייתה אמורה לפתוח את זה, אבל היא לא יכולה היום, אז אני מחליפה אותה
) שבוע טוב בנות

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמתכננת

יום ראשון:קוסמטיקאית בבוקר,עבודה מהצהריים עד הערב
יום שני:עבודה בבוקר,סידורי בית
יום שלישי:עבודה בבוקר,ת"א
יום רביעי:בילוי משפחתי
יום חמישי:עבודה בערב
יום שישי:ארגוני שישי,אולי לצאת בערב
יום שבת:עבודה בערב. שבוע טוב

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifמתכננת!

יום ראשון: יום נישואים של אמא ואבא - דאגתי שאבא זוכר ושהוא קונה לה מתנה
גני התערוכה - קנינו שולחן אוכל ענק לבית החדר וסלון לראות בריקים לקיר שבתוך הבית לחזור הביתה עייפים ומותשים וללכת לישון
יום שני: לישון בזמן שההורים שלי ואחות שלי הולכים לבחור גג וחדרי שירותים לבית החדש. להתחיל את ההר של השיעורים במתמטיקה שיש לי. אולי לקבוע שיעור חליל. נראה אם יהיה לי כוח. לקרוא את מה שסנוגסי כתבה ושלא יכולתי לקרוא בראשון.
יום שלישי: נוסעים לראשון - לבקר משפחה בבוקר, בערב לאיקאה (נקווה שיהיה יותר כיף מהפעם הקודמת) לבחור חדרי שינה, מטבח וחדר עבודה לאבא.
יום רביעי: להמשיך מתמטיקה (לעשות כמה שיותר) אולי שיעור חליל. שוב - נראה אם יהיה כוח. ארוחת חג.
יום חמישי: מתמטיקה. אולי לנסות לקרוא את האלכימאי באנגלית, אם יהיה לי כוח. אולי אני פשוט אקרא בעברית וזהו, יש לי אותו כבר...
יום שישי: שיעור חליל. מתמטיקה. לעזור לסבתא לסיים להכין את ארוחת שישי ולארגן את הבית.
יום שבת: לסיים את כל הדברים של בצפר וללכת לישון מוקדם.

../images/Emo204.gifובכן.

יום ראשון: גאד, זה היה יום עמוס. קמתי בעשר, ברבע לאחת-עשרה כבר הייתי בחוץ, בדרך לתל-אביב, שם ביליתי שעה עם הזוג הנשוי ונסיך הכתר, משם לקניון איילון (שם פגשתי את רייבן!
), משם לנסות לתקן את הסלולריים, ואז לעזריאלי ולרכבת לחיפה. הגעתי לחיפה, ראיתי סרט עם קולין מורגן (ולמי שלא מכירה, הוא מרלין, מ'מרלין'), שהיה לגמרי FUCKED UP, אבל פגשתי אנשים שמעולם לא פגשתי - מפורום פאנפיקים ופאנארטים - ואז חזרתי הבייתה. בחצות. תנו לי לומר לכן דבר אחד: עזריאלי בשעה הזאת הוא מקום לא סימפטי בעליל. יום שני: הייתי אמורה לנסוע לירושלים, אבל בסוף לא. כל היום בבית, סבא וסבתא הגיעו, הייתה ארוחה משפחתית חסרת שפיכות דמים. תודה לאל. יום שלישי: אין לי מושג. יום רביעי: נוסעים לירושלים. יאיי. יום חמישי: ירושלים. יום שישי: אמ. כלום. יום שבת: או שאני בשבת כלה, או שאני בבית. אני עדיין לא יודעת. חג שמח.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifמתכננת ../images/Emo9.gif

יום ראשון: לישוווווווון אחרי שלושה ימים מטורפים של לילה לבן של אנשים מרחבי הארץ בחיפה!
יום שני: ללמוד כימיה
ללכת לשחק כדורסל עם תמיר!
יום שלישי: אשדווווד על הבוקר עם ניר
יום רביעי: אשדוד, לתפוס בצהריים רכבת חזרה לחיפה
ארוחת חג כנראה
יום חמישי: לחרוש את חיי לקראת הבצפר הממשמש ובא מה שכולל לקרוא את ALL MY SONS באנגלית ולסכם על כל דמות לסיים את העבודה במתמטיקה + בפיסיקה לכתוב חיבור חופר בלשוןןןן
יום שישי: ענייני בצפר שוב, הידד. לצאת בערב כנראה
יום שבת: ללמודללמודללמוד + הכנה נפשית לבצפר
שבוע טוב בנות

למעלה