עדכונים בשרתים

section51 co il

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo41.gifעדכונים בשרתים../images/Emo41.gif../images/Emo222.gif

מהיום השרתים מחולקים לשני סוגים שרת של מפות רציניות ושרת מפות FUN מפות רציניות :de_dust2 וכדומה ושרת של מפות FUN :דוגמהAIM_MAP מפות גלישה וכול מיני מפות חדשות שלא ראיתם מעולם! המפות מתחלפות אוטומטית בשני השרתים בשרת של המפות FUN :כל 20 דקות בשרת של המפות הרציניות: כל 30 דקות אנחנו נשתדל לעדכן ולהוסיף מפות בשני השרתים על מנת לשמור על גיוון מתי שיש אדמין הוא יכול לבחור מפות לא בשגרת הסבב האוטומטי . {למכורי ה DUST2 דאגתי שהוא יצא פעמים בסבב}

PinKy The KiNg

New member
שאלה שאלה שאלה האם אפשר לא להקשות עלינו

האם אפשר שלא להקשות עלינו ולתת לנו להוריד מפות של 10 דקות ? באמת כמה שפחות להוריד מפות

section51 co il

New member
תשובה../images/Emo41.gif

חלק מהמפות לוקח יותר זמן להוריד חלק פחות לא אני בניתי אותם, אני מחכה בדיוק כמוכם עד שכול מפה נטענת אני יכול לתת לך טיפ מה אני עושה , מתי שהמפה נטענת אתה יכול לקבץ ליבנתים החלון של המשחק ולהמשיך בעסוקך במחשב כרגיל כך לא מרגישים אפילו את זמן הטעינה

הצעה: תעלה את כול המפות לאתר מסויים

ואנשים יורידו במכה.... וככה לא יצטרכו לחכות בשרת.

maxtv

New member
../images/Emo45.gif

מחזק בטירוף משאירים הורדה ללילה ונגמר הסיפור..יש את כל המפות

section51 co il

New member
../images/Emo41.gifקח פיתרון../images/Emo41.gif

http://www.fpsbanana.com/maptypes/23 זה אתר שממנו הבאתי את המפות , זה שמות המפות aaa_area aaa_aim aim_00 aim_adulation cs_a de_17b_castle_v1 fy_deepspace insqe_deagle_20 אתה מוזמן להוריד אותם משם גם

למעלה