The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo222.gif The Silent Weekend ../images/Emo222.gif

והעדכון השבועי לגבי ביולוגיה - סיימתי!
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: שיהיה סופשבוע נהדר

אזירפאל

New member
../images/Emo26.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Forgiven. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: בחצי הראשון - Radiohead - How To Disapear Completly ובחצי השני המון המון אוונסנס.
בעיקר Understanding. |נוסטלגיה| אלבום השבוע: Evanescence - The Open Door
מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום
דבר טוב שקרה השבוע: צריך לשאול בכלל? אוונסנס!!!!111 וגם סיימתי עם הבגרויות.
דבר רע שקרה השבוע: יותר מדי בגרויות.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש.
אתר השבוע: לא משהו מיוחד... מאכל השבוע: פסטה
ספר השבוע: ביולוגיה למיניהם.
סרט/סדרת השבוע: משפחת סימפסון. תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
איכסה.

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל אוונסנס דאאאאD: אלבום השבוע: TOD של אוו מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: אוונסנס*____________________* דבר רע שקרה השבוע: אנשים בהמות איכ עליהם, וכל הקטע עם האיש המוזר שרצה לפרוץ לי הביתה כנראה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ אני לא יודעת... אורזיםD: אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אממ עוגה!!!!!!!111 ספר השבוע: מארלי ואני
סרט/סדרת השבוע: סרט: מועדון ארוחת הבוקרD::::: תמונת השבוע: אין

taroboy

New member
ש..שא...שארו...שארון...מהולנד! ~מפגר~

שיר/י השבוע של ווית'ין: אהמ....דה דאנס!
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לקרימוסה-אוונסנס
אלבום השבוע: דה הופן דור-אוונסנס מה את/ה שומע/ת עכשיו: את הכלבה שלי נובחת XP דבר טוב שקרה השבוע: אוונסנס!! דבר רע שקרה השבוע: חום נוראי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עוד שבוע ויומיים מפגש שציצים! אתר השבוע: אהמ אין מאכל השבוע: שוקולד מריר ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: גיבורים תמונת השבוע

ATWA

New member
../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: מוזר:| בכלל לא שמעתי אותם השבוע שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Lacuna Coil - Stars אלבום השבוע: Evanescence - TOD מה את/ה שומע/ת עכשיו: Fastball - Out of my head שיר ממכר דבר טוב שקרה השבוע: אוונסנס! אני עוד בהיי של ההופעה דבר רע שקרה השבוע: נתקעתי {שוב} בקיר, רק שהפעם לא שברתי את האצבע, סתם ריסקתי אותה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יקרה שומדבר טוב סרט/סדרת השבוע: ג'קאסס 2
תמונת השבוע:

Amir Noy

New member
../images/Emo99.gifאימייייי!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

עונה^^.

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל הדיסקוגרפיה חוצמWHYD שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Epica- Illusive Consensus Epica- Sensprium Nightiwhs-Gethsemane כרגיל
Nightwish-Ever Dream אלבום השבוע: כל האלבומים של ווית'ין P: מה את/ה שומע/ת עכשיו: האנד אוף סורוו.. דבר טוב שקרה השבוע: עדיין חופשXD דבר רע שקרה השבוע: אח שלי כרגיל>__> משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הגמר של פרוייקט מסלול~מפגר~ אתר השבוע: תפוזבל. מאכל השבוע: לא היה שום דבר מיוחד>.> ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: יריחו
, זיווגים, האוס, הקס[יהיה מחר
] ופרוייקט מסלול++ תמונת השבוע: שארווון*____________*

עונה ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jillian שיר/י השבוע לא של ווית'ין: The poet and the pendulum!!!!!!!!!!!! (טוב נו.. זה רק 5 דקות ממנו אבל זה גם משהו!) אלבום השבוע: אין לי מושג מה את/ה שומע/ת עכשיו: the poet and the pendulum
דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר יוצא מגדר הרגיל
דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לישון! והרבה! אתר השבוע: הפורום הרשמי של וויט'ין
מאכל השבוע: פופקורן ספר השבוע: כלום.. סרט/סדרת השבוע: ניפ טאק

אני:)

שיר/י השבוע של ווית'ין: ice qween שיר/י השבוע לא של ווית'ין: long way to happy - pink אלבום השבוע:i'm not dead - pink מה את/ה שומע/ת עכשיו:what goes...justine (שם ארוך) דבר טוב שקרה השבוע:סיימתי בצפר דבר רע שקרה השבוע:סיימתי בצפר(כי אני עוברת לבצפר אחר כי אני עולה לכיתה ז' אז להפרד מכל החברים שלא עוברים ומהמורים זה קצת עצוב) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:יהיה זמן לישון אתר השבוע:הפורום מאכל השבוע:אין.. ספר השבוע:מי קורא? סרט/סדרת השבוע:הלוחשת לרוחות תמונת השבוע:חובה? זה לא עולה לי..

מזל טוב על ביולוגיה P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל הסטליסט של ההופעה של אוונסנס
אלבום השבוע: TOD+פולן של אוונסנס מה את/ה שומע/ת עכשיו: I Miss You - Blink 182 דבר טוב שקרה השבוע: אוונסנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקורה עכשיו, יום הולדת לי ולחברההכיטובה D: ויקרה בהמשך היום - אני נוסעת לחברה ונפגשת עם חברים ורואה אותה מופיעה ^_^ דבר רע שקרה השבוע: נגמר אוונסנס
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יתחיל חודש חדש?
לא יודעת אתר השבוע: ממ לא יודעת מאכל השבוע: אין ספר השבוע: שר הטבעות, רק עוד פרק אחד! XD סרט/סדרת השבוע: מלאךשחור+בנותגילמור כרגיל P: הפעם אין הקס כי לא ראיתי השבוע בגלל אוונסנס XD וסרט שרק 2, ראיתי לפני כמה שעות תמונת השבוע: *_* (זו ודומותיה) אוי, כמה פעמים הזכרתי את אוונסנס P:

למעלה