זהה את הפרק(ב3 דרכים)

pink panther 8

New member
../images/Emo223.gifזהה את הפרק(ב3 דרכים)../images/Emo223.gif

דרך א' ציטוטים-בוחרים בציטוט שאהבתם מהפרק שאתם בוחרים (או ציטוט שאתם חושבים שיהיה קשה לזהות אותו).
דרך ב' תמונות-בוחרים בתמונה שאתם רוצים מפרק שאתם בוחרים ומציגים אותה במקום החידה שפתרתם
דרך ג' ציון מעשה של האוס-השם מדבר בשם עצמו,אתם מציינים מעשה בולט של האוס בפרק או מצב לדוגמה,בפרק הזה האוס היה מצונן(202-autopsy).
כמובן שאת כל הדרכים האלו יישמו רק אלו שפותרים חידות! בהצלחה לכולם!
לידר!

randomguy

New member
נראה לי שאנשים לא בשטח, אז תתחילי

את בשלושת החידות (או לפחות אחת).

pink panther 8

New member
לבקשתו של רן...חחח

הנה שלושה חידות מפרקים שונים מהעונה הראשונה והעונה השנייה בהאוס נראה אם תצליחו לנחש מאיזה פרק!?!?!?! חידה ראשונה-זהה את הציטוט--> ??: "You're clever, you're witty, and you are a coward! You're scared of taking chances." House: "I take chances all the time, it's one of my worst qualities." ??: "On people?" House: "Wanting to believe the best about people doesn't make it true." ??: "Being afraid to believe it doesn't make it false." House: "Well, that's very moving. It's a shame I don't vote." מאוד פשוט לזהות,רק שביל ההתחלה... תמונה מפרק מסוים רא קובץ מצורף!!חחח מעשה מסוים שהאוס עשה... בפרק זה האוס קונה את האופנוע שלו(זה ממש קלללל) *כל החידות היו קלות כי זה בשביל להראות לכם ל הכוונה של השירשור בהצלחה!

Crazy Midget

New member
חדש בפורום... ../images/Emo6.gif

לא זוכר תמספר של הפרק אבל אאל"ט זה הפרק עם התביעה נגד צ'ייס. (וה הכדורים עם ההגנה נגד ילדים
)

randomguy

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

קוראים לפרק הזה "הטעות", וחכה שלידר תגיד אם התשובה שלך נכונה או שהיא...טעות

randomguy

New member
הציטוט הוא מ"מודל לחיקוי", הסנאטור

אומר את זה להאוס. אני בטוח במאה אחוז. ציטוט טוב

randomguy

New member
ציטוט חדש. זהה את הפרק:

Foreman: When a dog dumps on the floor, do you pat its head and call it a genius? No, you smack it in the nose with a newspaper! Chase: Dogs can learn things, House can’t.

pink panther 8

New member
מכירה ת'ציטוט לא זוכרת מאיזה פרק!

אני גם זוכרת איך הוא אמר את זה אפילו אבל אני לא זוכרת מאיזה פרק איזה עצבים!

randomguy

New member
אוקיי, רמז, ציטוט נוסף מהפרק הזה:

Chase: She does this, she knows she’s gonna die. Foreman: She’s saving her child. Cameron would point out that people are capable of sacrifice. House: Cameron isn’t here. Foreman: Perhaps proving her point.

randomguy

New member
נדמה לי שהאוס קנה את האופנוע בפרק

Daddy's Boy ניחוש שני TB or Not TB אחד מהם חייב להיות נכון
אני זוכר שהוא לקח את האופנוע לנסיעת מבחן ב2X02

randomguy

New member
תשובה: ב Daddy's Boy האוס קנה

את האופנוע. אני אחשוב על חידה חדשה.

pink panther 8

New member
סחטן יאללה לחידה החדשה!

שיערתי שכולם יטו ויחשבו שהוא קנה אותו ב202 כשהוא קנה אותו למעשה ב205 כווילסון הלווה לו 5000 דולר שכבר היו לו חחחח

למעלה